Tehdit eden eski sevgili

astsubayla savcının ne işi olur ya ne güzel de kekliyorlar sizi ancak karşısında hazırolda durur savcının o
elinizde yazışma varsa nasıl korkutabiliyor nasıl korkuyorsunuz
ha söylese nolur yatmadım der çıkarsınız
yıl oldu 6789098765 hala aynı şeyler

Konusmalari kaydet seni nasil tehtid etrigini sende o sekilde soyle benm elim armut toplamiyor beni nasil tehtit ettigin kayitli de boyun eyme buluşma kesinlikle

söylediği hiçbir şeyi yapamaz. kaybedecek bir şeyi olmayan biri olsaydı belki. savcılar arkadaşı olsa ne olur ?

tek bir mesaj daha atarsan olacaklardan ben sorumlu değilim artık meslekten mi atılırsın haberler de ifşa mı olursun görürüz de.

ve sonra tekrar sana ulaşırsa savcılığa gidip şikayetçi ol. konuşmaları silme.

Kandırmış seni, hiçbir savcı kendi işini tehlikeye atmaz. İsterse babasının oğlu olsun. Sakın onunla buluşma, tüm mesajları al ve direkt şikayette bulun. Gerekirse uzaklaştırma kararı çıkarttır

hiç birinden yemese burdan ceza yer savcıya hakaret bi kere
vay anasını hiç de böle eski erkek arkadaşım yok yahu çok renksiz yaşıyorum
mesajlarımızı okut sıkıyosa bizi tehdit etsin

Öyle bişey yapamazki kendisi esker memur devletin memuru işinden olur şikeyet ettiginz gbi. Muhtemelen ayrılmayın diye yapıyor korkutmak sadece izin vermeyin asla

Askeriye bu tür suçların affı olmaz bol bol delil biriktir. Ona sende şunu de bak bir daha rahatsız edersen yasadigin bölgedeki en ust komutan (paşa) giderim bu durumu paylaşırım sonra da savcılığa giderim dersin. Ust düzey komutanlar şerefli türk ordusunda bu şekil personeli asla tahammül etmezler.

amirini bulup beni tehtit ediyor iftara atacakmış diye söyleyin. seni is yerine rezil ederim deyin.

Askeriye böyle seyleri kaldıramaz.

yapmayacağınızı düsündüğu icin rahattır hatta savcılıga gidip mesajları gösterin ilk önce bakalım ne yapacak.

Havlayan köpek ısırmaz korkmayın.

Askeriye yüz kızartıcı suçları kaldıramaz. ekran goruntusu alın bu mesajları senin üstlerin okuyacak yaz sen yaz diyin görün bakın nasıl yusuf yusuf oluyor.

tabi once bana niye iftira atiyorsun ben boyle bir sey yapmadım diyip konusturun. sonra ekran resmi alıp kendisine yollayın.

Birak istedigini soylesin yahu kimsenin derdi sen degilsin. O karakterde biriyse arkadaslari da anlar yalan oldugunu zaten. Bugun bulus yarjn baska seyler. Papuc birakma tehditlere

Yolda görsek saygı duyarız asker diye ama ne haltlar yiyorlar içeride peee.. ayrıca cinsel ilişkiye girdim dese ne olacak?
Cinsellik kötü bir şey mi? Biri benim facebook'umda birilerine bunu yazsa ne var siz sevişmiyor musunuz derim?
Böyle böyle sindiriyorlar sizi işte.
Sizin gibi pasif kızlara bunu yapabilirler hadi bana yapsın da görsün dünya kaç bucak ama yemez işte... ??

Havlayan köpek ısırmaz.. Astsubayın nasıl savcı arkadaşı oluyormuş, havayı seviyor ama çok havadan uçuyor.
Umursama dik dur.
Sende onu tehdit et. Bak nasıl pusacak..

Peki savcı onu tanıyor muymuş?

Ne mal adamlar var ya. İnanmayın şu vitaminsize. Gidip şikayetçi olun. Savcıya da, sizi tanıyormuş bu arkadaş, onu koruyacağınızı söylüyor deyin. Bakalım neler oluyor.

Kızlar tek tek dönemedim tsk ederim hepinize .tüm yorumları okudum rahatladım biras da olsa.

sizi tehdit edip korkutuyor ,o mesajlarla meslekten atılır ,
Gidin savcılığa rezil rüsva olsun

Çalıştığı yerdeki jandarmayı arayacagiminsoyledim.netten numarayı buldum .attim ona bak dedim bu numara .Sonra korktu galiba. Arkadaşlarıma da istedigini yaz dedim herk3s beni biliyor dedim sen rezil olursun dedim.Ben zaten öyle bir şey yapmayacaktım çocuk muyuz biz dedi sen nasıl öğretmen oldun dedi . Bir şakayı mi anlamadin dedi.Kizlar iyi ki varsınız valla burada yazılanlar beni rahatlattı.Skaa felan da yapması ama korkunca şaka diye kivirdi

Bazen bu forumdakilerin farklı bi ülkede yaşadıklarını düşünüyorum. Türkiye çankaya kadıköy karşıyaka ya da antalya lara dan ibaret değil. Birazcık yaşadığımız toplumu tanısak fena olmaz. Cinsellik kötü değil de o iş öyle ne var yaahh siz sevismiyo musunuzla da olmuyo ülkemizde genelde. Bu ülkede hala fellik fellik zar diktirmeye çalışan insanlar var...Ha doğru mu değil ama bu toplum bu...Malzeme bu...Yaşadığıniz topluma bu kadar yabancı olmayin

Son düzenleme:

Pislik. En iyisini yaptın canım. Her ihtimale karşı onun yazdığı ettiği herşey sende kayıt altında dursun. Ve asla prim verme. Konuşma da hiç o kötü insanla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…