Bir haftadır konuştuğunuz biriyle özel konular konuşmamayı öğrenin ilk.
İkincisi de havlayan köpek ısırmaz
Evet çok korkuyorum ya bende ama sanmıyorum işi gücü olan bir insan buluşmicam diyince sinirlenip böyle bişey dediğini düşünüyorum bı anlık duygusallıkla öyle mesajlastim etkilendim ama eğer arkadaşlarıma falan atarsa rezil olurumBir haftalik konusmada ozel mesajlar mi?Neden boyle bir sey yaparsiniz ki anlamis degilim.Adama yanlis mesajlar vermissiniz demek ki.O da bu cureti bulmus kendinde..Pislik herif dolu ortalik.kendinizle ilgili fazla detay vermediyseniz en azindan hesaplarinizi kapatmissiniz ama ne bileyim isyeri falan?sizi bulursa sizi tehdite devam ederse direk polise gidin.
Cinsel içerikli mesajlaşmanın duygusallıkla ne alakası var?Evet çok korkuyorum ya bende ama sanmıyorum işi gücü olan bir insan buluşmicam diyince sinirlenip böyle bişey dediğini düşünüyorum bı anlık duygusallıkla öyle mesajlastim etkilendim ama eğer arkadaşlarıma falan atarsa rezil olurum
Siz guclu ve kararli olun yeter.Zorla guzellik mi olurmus?Evet çok korkuyorum ya bende ama sanmıyorum işi gücü olan bir insan buluşmicam diyince sinirlenip böyle bişey dediğini düşünüyorum bı anlık duygusallıkla öyle mesajlastim etkilendim ama eğer arkadaşlarıma falan atarsa rezil olurum
Ne kadar çabuk inanıp özel konulara kadar konuşabiliyorsunuz hayret ediyorum gerçekten.Merhaba bir haftadır biriyle konuşuyordum aramızda özel mesajlar geçti bugün görüşecektik görüşeceğimiz saati ileriye almak isteyince bende o saatte işimin olduğunu söyledim daha görüşmek istemediğimi söyledim sonra bana böyle yazmış Tüm konuşmalarımız duruyor kimse görmez umarım Instagram da takip ettiğim bı kaç sayfa adını da yazmış sanırım takip ettiklermden görmüş işyerim falan da vardı takip ettiklerim arasında bende korkuyla hemen numaramı değiştirip Instagram hesabımı kapattım ama yinede korkuyorum sizce atarmi mesajları herkese ve atarsa insanlara ne diyeceğim?
Yani bunlari da yazacaktim siz yazmissinizCinsel içerikli mesajlaşmanın duygusallıkla ne alakası var?
Bucak bucak kaçıp saklanacağınıza siz de onu şikayet etmekle tehdit etseydiniz ya. Savcılığa doğru yola çıkıyorum şu an tehdit içerikli mesajlarının çıktılarıyla diyemediniz mi?
Korkunun ecele faydası olmaz baby ... açık resimler yollamamışsınızdır umarım ! İnsta hesabınızı acın ve adamın tehditlerinden korktuğunuzu sakın belli etmeyin. Sonucta ne okucakki en fazla yazdıklarınızdan uyanırsınız bir iki gün sonra geçer biter , ama böylelerine sakın fırsat vermeyin ve buda size ders olsun !Merhaba bir haftadır biriyle konuşuyordum aramızda özel mesajlar geçti bugün görüşecektik görüşeceğimiz saati ileriye almak isteyince bende o saatte işimin olduğunu söyledim daha görüşmek istemediğimi söyledim sonra bana böyle yazmış Tüm konuşmalarımız duruyor kimse görmez umarım Instagram da takip ettiğim bı kaç sayfa adını da yazmış sanırım takip ettiklermden görmüş işyerim falan da vardı takip ettiklerim arasında bende korkuyla hemen numaramı değiştirip Instagram hesabımı kapattım ama yinede korkuyorum sizce atarmi mesajları herkese ve atarsa insanlara ne diyeceğim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?