- 24 Ağustos 2020
- 3.403
- 8.674
- 158
Merhaba bir haftadır biriyle konuşuyordum aramızda özel mesajlar geçti bugün görüşecektik görüşeceğimiz saati ileriye almak isteyince bende o saatte işimin olduğunu söyledim daha görüşmek istemediğimi söyledim sonra bana böyle yazmış Tüm konuşmalarımız duruyor kimse görmez umarım Instagram da takip ettiğim bı kaç sayfa adını da yazmış sanırım takip ettiklermden görmüş işyerim falan da vardı takip ettiklerim arasında bende korkuyla hemen numaramı değiştirip Instagram hesabımı kapattım ama yinede korkuyorum sizce atarmi mesajları herkese ve atarsa insanlara ne diyeceğim?
Bir haftadır konuştuğun biriyle nasıl özel konuşmalar geçebiliyor anlamıyorum. Bizim kadınlarımoz bu kadar rahat olduğu için bu erkekler bu kadar yüz buluyor şaka gibisiniz.bir haftadır biriyle konuşuyordum aramızda özel mesajlar geçti
27 yaşındayım1 haftada cinsellik konuşmakmi? Neyse olan olmuş. "Ben konuştuysam sende konuştun annenden başlamak üzere konuşmalarımızı akrabalarına atıyorum ki, senin nasil bir varlik oldugunu, bir kızı nasil tehdit ettigini görsünler" diye bir mesaj gönder. Ardından hemen karakola gidip şikayet dilekçesi ver. Yaşınız küçük sanırım, bırdaha sosyal medyada yeni tanıştığınız kişilerle cinsel içerikli konular konuşmayın lütfen
Millete mesajları attıysa ne diyeceğim inkar mi edeyim shop mu diyeyim of
Bende seni savciliga veriyimde tehdit etmek neymis gor de bence bak noluyoMerhaba bir haftadır biriyle konuşuyordum aramızda özel mesajlar geçti bugün görüşecektik görüşeceğimiz saati ileriye almak isteyince bende o saatte işimin olduğunu söyledim daha görüşmek istemediğimi söyledim sonra bana böyle yazmış Tüm konuşmalarımız duruyor kimse görmez umarım Instagram da takip ettiğim bı kaç sayfa adını da yazmış sanırım takip ettiklermden görmüş işyerim falan da vardı takip ettiklerim arasında bende korkuyla hemen numaramı değiştirip Instagram hesabımı kapattım ama yinede korkuyorum sizce atarmi mesajları herkese ve atarsa insanlara ne diyeceğim?
Hayır sadece konuşma geçti foto falan hicbisey paylaşmadim yazıları insanlara atmakla tehdit ettianladığım kadaruyla cinsel içerikli konuşmalardan çok cinsel içerikli fotoğraflar paylaşılmış veya seksi fotograflar. seksi fotograflarsa önemli değil de diğer türlü değildir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?