• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tehdit ediliyorum kendımımı oldüreyim

Bence ailene anlat, tek basina bu kadar agir birseyin altinda kalmak zorunda degilsin, en azindan annene anlat.

Şu anda korkudan mantıklı düşünemiyorsun. Yapacağın en doğru şey ailene anlatmak olacaktır. Zaten her durumda öğrenecekler. O adam söylese de dava açsan da yada sessiz kalıp tehditlere boyun eğsen debir gün öğrenecekler. Hiçbir şey gizli kalmaz merak etme. Sen sessiz kalırsan ve tehditlere boyun eğersen, bu adam seninle sürekli beraber olmak (tecavüz etmek) isteyecek. Hatta ileri aşaması başkaları da olacak. Böyle bir hayat yaşamaktansa ailene anlatıp onların desteğini alman gerekir. O yüzden en doğru hareket önce annene bu durumu anlatman olur. Onlar kızarlar üzülürler belki dövecekler ama en azından seni o adi heriften kurtarırlar ve yaşayacağın o kötü hayattan onların dayağını yeğlersin.

Şimdi biraz sakin ol ve olayı annene anlat. Gerisi zaten gelir.

Görüntüler nerede kayıtlı öncelikle, cep telefonunda mı?

Şayet öyleyse, geçtiğimiz sene haberlerde izlemiştim, sen de öyle yapabilirsin. Gitmeden önce polislere git ve durumu anlat. Bir kafede buluşun. Sen yine yalvar, yakar oyala kısaca. Polisler gelsin ve suç üstü elinde görüntülerle yakalasınlar.

Yok bilgisayarında falan kayıtlıysa da, sen onu yine savcılığa vermekle tehdit edebilirsin. Korkaktır böyleleri, hiçbir şey yapamaz korkma.

Savcılığa gidin ve şikayet edin bak nasıl g*t korkusu sarıyor. Kendisi ailesinin yüzüne nasıl bakacakmış? Ailede herkes adam sanıyordur onu eminim,görsünler gerçek yüzünü.
Siz neden boyun eğecekmişsiniz,yaptıysanız birlikte yaptınız neden tek acı çeken siz olacakmışsınız o erkek diye mi? Önemli olan erkeklik değil adam olmak... Kimse de sizi istemediğiniz halde zorla birlikteliğe zorlayamaz,sakın böyle bir şey yapmayın azcık ayık olun.

Hukukçu aileden kastın ne?
Annen baban avukat mı?
Evet maalesef bakın yargılıyorsunuz haklısınız ama soyadımdanda cıkar dıye korkuyorum sonuçta annem babamda ınsna ıcıne cıkacak ve mahcup olacaklar aıle arasında kalmayacak bu olay napıım ızmırdyeım hakkarıye gıdıp mı basvurecagım savcılıga amcam halamda aynı sekılde avukat aynı adlıyede

Tatlım benim adam bakmış sen korkuyosun blöf yapıyor inan ki hiç birşey yapamaz.Zaten böyle erkekler genelde yaşamadığı şeyleri de yaşamış gibi anlatır o yüzden pek fazla onların lafına itibar edilmez savcılığa gitmekten korkuyosan onunla son kez çatır çatır konuş onu sevmediğini mideni bulandırdığını onunla işinin bittiğini söyle sana bir zarar veremeyeceğini ve ondan korkmadğnı elinden geleni yapmasını söyle görüntü falan yok bırk bakalım ne yapabiliyor yapabilcek olsa zaten yapmıştı sen engelleyemezdin ki onu yapman gereken en son şey ona boyun eğmek.

Napıım sımdı ben hıcbırs bılmıyorum aılemın haberı olmadan halledebılır mıyım

bak şunu deneyebilirsin
önce bir avukatla görüş
de ki önce uzlaşmayı deneyelim
avukatın adamı arasın, desin ki dava açacağız, ya görüntüleri bize verin, ya da suç duyurusunda bulunacağız
şantaj ve tehdit davası açacağız

adım gibi eminim tırsacağına
daha da yapamaz birşey

ama bunu bir arkadaşın falan yapamaz!
git paşa paşa bir avukata, öde saatlik ücretini
önce uzlaşma talep etmek istiyorum de
sonra baktın tırsmadı, ona göre tekrar düşünürsün

Çok kotuyum çok erkek arkadaşımla geçenlerde ayrıldık benımle bırlıkte olduğunu herkese anlatmakla tehtıd ettı yalvardım anlatmasın dıye sonra dun benı aradı senı affedıcem soyle nasıl affedıım orospu falan dedı sureklı hakaret edıyor ben Afffet ıstemıyorum dedım demek oyle ha herkese yayacam dedı kızlar nolur benı kotulemeyın bılıyorum yaptığım çok yanlış çok pişmanım bende sımıdde guya affettı ama elimde goruntu var dıyor sureklı bana kufur edıyor hakaret edıyor tehtıd edıyor bundan sonra prezervatıfı bıle sen alacaksın dıyor resmen ilişkiye zorluyor hukuksal olarakda napabılırım bılmıyorum dun ıntaar etmeyı dusundum aılem var onlara bunu yaşatamam ama yapmazsam oğrenılırsede kımsenın yuzune bakamam çok utanıyorum onu mu öldürtiim ben napıım herseyı dusundum çıkış yolu bulamıyorum ağlamaktan artık mahvoldum telefonumu kapatıyorum annemı falan arıyor şerefsız benle konuşmak için napıcam ben suc duyurusunda bulunursam yanımda aılem olmak zorunda mı 18 den buyugum ve ne cezası alır kı elımde bana hakaret mesajları var en agır kufurlerı ettığı falan napıım ben kızlar ya

inkar edersin adamın elinde video resim var mı? iftira atıyor dersin ve mahkemeye verirsin.

Korkma hiiiç bişey yapamaz sadece konuşuyo böyle boyun eğme sakın
Hemen şikayet et beyinsize bak ya nasıl sinirlendim

Evet maalesef bakın yargılıyorsunuz haklısınız ama soyadımdanda cıkar dıye korkuyorum sonuçta annem babamda ınsna ıcıne cıkacak ve mahcup olacaklar aıle arasında kalmayacak bu olay napıım ızmırdyeım hakkarıye gıdıp mı basvurecagım savcılıga amcam halamda aynı sekılde avukat aynı adlıyede
Bütün ailen avukat ama senin hukuki bilgin sıfır.
Bekareti kaybetmek şerefini haysiyetini kaybetmek değildir.
Bu kadar üniversite mezunu arasında nasıl böyle cahil kaldınız şaşırdım.
Hikayen tam oturmadı kusura bakma. Senin aileninde bu durumda başı yere eğilecekse okumamış cahil insanların namus cinayeti işlemesine şaşırmamak lazım.

anne anlat canım sakın bir şekilde eğerki gerçekleri senden öğrenince nasıl davranırlar yada durumu sevgilim beni tehtid ediyor sapıklık yapıyor diye anlatsan ne yapar

Back
X