- 23 Aralık 2014
- 954
- 648
- 48
- 39
- Konu Sahibi Tehtidedilen
Bence ailene anlat, tek basina bu kadar agir birseyin altinda kalmak zorunda degilsin, en azindan annene anlat.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napıım sımdı ben hıcbırs bılmıyorum aılemın haberı olmadan halledebılır mıyım
Evet maalesef bakın yargılıyorsunuz haklısınız ama soyadımdanda cıkar dıye korkuyorum sonuçta annem babamda ınsna ıcıne cıkacak ve mahcup olacaklar aıle arasında kalmayacak bu olay napıım ızmırdyeım hakkarıye gıdıp mı basvurecagım savcılıga amcam halamda aynı sekılde avukat aynı adlıyedeHukukçu aileden kastın ne?
Annen baban avukat mı?
Napıım sımdı ben hıcbırs bılmıyorum aılemın haberı olmadan halledebılır mıyım
Çok kotuyum çok erkek arkadaşımla geçenlerde ayrıldık benımle bırlıkte olduğunu herkese anlatmakla tehtıd ettı yalvardım anlatmasın dıye sonra dun benı aradı senı affedıcem soyle nasıl affedıım orospu falan dedı sureklı hakaret edıyor ben Afffet ıstemıyorum dedım demek oyle ha herkese yayacam dedı kızlar nolur benı kotulemeyın bılıyorum yaptığım çok yanlış çok pişmanım bende sımıdde guya affettı ama elimde goruntu var dıyor sureklı bana kufur edıyor hakaret edıyor tehtıd edıyor bundan sonra prezervatıfı bıle sen alacaksın dıyor resmen ilişkiye zorluyor hukuksal olarakda napabılırım bılmıyorum dun ıntaar etmeyı dusundum aılem var onlara bunu yaşatamam ama yapmazsam oğrenılırsede kımsenın yuzune bakamam çok utanıyorum onu mu öldürtiim ben napıım herseyı dusundum çıkış yolu bulamıyorum ağlamaktan artık mahvoldum telefonumu kapatıyorum annemı falan arıyor şerefsız benle konuşmak için napıcam ben suc duyurusunda bulunursam yanımda aılem olmak zorunda mı 18 den buyugum ve ne cezası alır kı elımde bana hakaret mesajları var en agır kufurlerı ettığı falan napıım ben kızlar ya
Elımde gızlıce cektığı goruntuler olduğunu soyluyor
Olduğunu gızlıce cektığını soyluyorinkar edersin adamın elinde video resim var mı? iftira atıyor dersin ve mahkemeye verirsin.
Korkma hiiiç bişey yapamaz sadece konuşuyo böyle boyun eğme sakın
Hemen şikayet et beyinsize bak ya nasıl sinirlendim
Olduğunu gızlıce cektığını soyluyor
Bütün ailen avukat ama senin hukuki bilgin sıfır.Evet maalesef bakın yargılıyorsunuz haklısınız ama soyadımdanda cıkar dıye korkuyorum sonuçta annem babamda ınsna ıcıne cıkacak ve mahcup olacaklar aıle arasında kalmayacak bu olay napıım ızmırdyeım hakkarıye gıdıp mı basvurecagım savcılıga amcam halamda aynı sekılde avukat aynı adlıyede
Olduğunu gızlıce cektığını soyluyor