Tehdit ediliyorum

sadece 1 gece.belkıde ekran görüntüsünü hiç çekmedı?
herkes bılmez çünkü.
bu sana ders olsun, bundan sonra konunun gidişatına göre hareket edersın artık
o ınsan gerçekten salağın önde gideniymiş, nasıl kandın anlam veremedım.

bende sandım ki uzun süredir konustunuz ve sende de eklı oldugu için arkadaşlarına falan bakmıştır ve onlara mesaj atar dıye düşünmüştüm.

tamam iste seninle yüz yüze gelmemis ayni ortamda bulunmamisiniz

yani onlari yayinlasa ne olur yapmaz zaten sacmalik oldugunu oda bilir..
simdi öyle birsey komik degil tutup millete götersin
sen kendini dondur..

ortak arkadasiniz mi var?

Son düzenleme:

çektiği ekran görüntüsünü bana gönderdi. başınıza daha önce böyle bir şey geldi mi bilmiyorum ama insan o an mantıklı düşünemiyor. ya da ilerde daha büyük dert olur diye. en azından ben düşünemedim. umarım kimsenin başına da gelmez. arkadaşlarım gizliydi sanırım.

hayır yok ama ne bileyim. haklısınız aslında yani eline bir şey geçmeyecek yayınlasa bile. 4 bin arkadaşı var ve biri bile ortak değil. eminim tek rahatsız ettiği kişi ben değilimdir. ama yine de tedirginlik var işte..

göndermiş olabilir, neden korktun peki, yüzün zaten gözükmüyormuş?
senın ilk andan itibaren neler yapabılecegını gördü , korktuğunu bılıyor ve o yüzden sana bunları yaşatıyor.

bir şey daha var, facede hiç resmın yok muydu ki, sen sadece yüzünün gözükmediği bir resıme taktın?
ve çıplak da değildin.

ama konuşmalarda açık açık adım yazıyor,yanında resmim var. kamera açtığımda yüzüm gözükmüyordu dedim.

ama konuşmalarda açık açık adım yazıyor,yanında resmim var. kamera açtığımda yüzüm gözükmüyordu dedim.

tamam işte , cam da yüzün gözükmüyor.
yanında olan minicik resımden bişi yapamaz
facede resımlerın yok mu?

ayrıca bu ınsanı ekledıkten sonra profılıne bakmadın mı hiç?

Son düzenleme:
canım gaz kesme SAKIN!!!
sende ona göz dağı ver
yiyosa yayınla konuşmları de, sen o konuşmaları yayınladıktan sonra benim kaybetcek bişeyim olmaz canına okurum bana bulaştığına pişman ederim kim kimle uğraşıyomuş görürsün o zaman de, elimde tehdit mesajların var falan diye korkut gözünü
bi daha bana bulaşırsan şikayet edicem umrumda değil hiç bişe falan de
korktuğunu belli edersen emin ol bundan keyif alır ve bunun sonu gelmez

Pis abaza herif, böyleleri kızları kandırıp kötü yola sevkediyor işte.. Allah bildiği gibi yapsın..

Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.Bende naçizane birşeyler yazmak istiyorum.
Öncelikle kesinlikle hiçbirşekilde cevap verme.Sana yazdığı tüm mesajları sakla ve en kısa zamanda savcılığa şikayet et.Ne kadar boyun eğersen bunun sonunda senden beklentisi çok daha büyük olacaktır.Sen ona birisi ile birlikteliğinden bahsetmişsin onun amacı seninle bir gecede kendi yaşamak.Yoksa pat diye böyle tehdit etmezdi seni.
Bakın adli tıp uzmanları uyarıyor.Sizi bilinmeyen yada tanımadığınız bir numara arıyorsa açtığınızda önce karşınızdaki insanın konuşmasını bekleyin ses tanıdıksa sorun yok.Tanımıyorsanız konuşmayın diyorlar.Kaldıki kamera açmak falan sakın böyle şeyler yapmayın.Tanıdığınız ve yarın ertesi gün görebileceğiniz insanlarla bile mümkün mertebe kamerada falan görüşmeyin internet öyle birşeyki bizim aklımızın alamayacağı kadar incelikleri var ve bunun içinde kafa yoran herşeyden kendine pay çıkarmaya çalışan kötü düşünceli insanlar.
Biz zaten çirkefleşmiş bir toplumda yaşıyoruz.Bu toplumda bu yapılan hatalar ne ilk ne de son ...Artı ilk ve son insanda sen değilsin ve olmayacaksında.
O yüzden hiç dert etme sen dilekçeni ver facebooka şikayetini bildir.Eğer bir şekilde arkadaşlarının ya kendi yeni hesap açıp duvarında bu konuşmaları paylaşırsa yeni hesap açıp arkadaşlarının duvarına hesabının çalındığını ve yeni hesap açtığını belirtebilirsin.
Birde biz kadınız Allahın ayaklarımızın altına cenneti serdiği varlıklarız.İffetimizi namusumuzu sadece evleneceğimiz erkeğe saklama düşüncesinin dışında bize güzelliğimizi bahşeden Allaha bir teşekkür gibi saklamalıyız.Ölene kadar bu böyle olmalı.Yanlış anlama içki sana ne kazandırıyor bunuda düşün ve bize çocukluğumuzdan beri öğretilen şu cümlelerle yaşantını bir daha gözden geçir tatlım.''İçki bütün kötülüklerin anasıdır''
Sen kötü bir tecrübe yaşamışsın ama bunu devam ettirme olurmu.Sakin ol.Allaha dua et ve T.C nin sana verdiği hukuksal anlamdaki tüm haklarını sonuna kadar kullan.Kimse sana bu şahısla mahkemelik olsan bile kiminle yattığını sormayacak.
Karşındaki insana tehdidi sanada şikayetçi olup olmadığın sorulacak.
Sevgiyle kal.

Son düzenleme:
tamam işte , cam da yüzün gözükmüyor.
yanında olan minicik resımden bişi yapamaz
facede resımlerın yok mu?

ayrıca bu ınsanı ekledıkten sonra profılıne bakmadın mı hiç?

Dışardan bakınca adam gibi duruyor hepsi, kimse de demiyorki ben şerefsizim benle konuşma. Yaptık bir hata işte..

Sen ondan baskın çık kesinlikle korktugunu belli etme sende onu tehdit et hatta gerçekten inandıgın güvendiğin bir erkek var ise direk o muhattap olsun olmadı şikayette bulun egm nin online şikayet hattı var

Sey_ren , mesajın zerre rahatsız etmedi beni. bir şekilde yardım etmeye çalıştığın o kadar belli ki sadece teşekkür edebilirim..insanlar o kadar acımasız ki. tahminimce benden kaç yaş büyük koca koca kadınlar topa tuttular resmen. tabiki yaptığım doğru değil bu yüzden arkasında duramam. ama düşene tekme atmak hangi toplumda, hangi dinde varki? ben bunu anlamıyorum. neyse.. tekrar teşekkür ederim güzel düşüncelerin için.

4 bin arkadaş mı yuuuh:))) Zaten bu şahsın ortalama 3500 arkadaşı senin gibi hiç tanımadığı kişilerden oluşuyordur.
Neyse senin arkadaş listen inşallah kapalıdır
Anladığım kadarıyla şu an Ankara da okuyorsun ama küçük bir yerde yaşıyorum demişsin bu kişiye nereli olduğunu ailenin nerede yaşadığını, okulunu falan açık açık anlattın mı?
Bence savcılığa gideceğini söyle ama son ana kadar gitme derim sonuçta şikayet ettiğin zaman bunlar kayıtlara geçecek yarın öbür gün önüne çıkmasın.
Bu sapığın sende numarası var mı eğer varsa hukuk öğrencisi düzgün konuşmayı bilen adam akıllı birinden yada direkt bir avukattan yardım iste arasın ve şuan dilekçeyi savcılığa vereceğiz ama cahilce bir olay var ve boş yere ceza alacaksın ben dilekçeyi vermeden bir konuşmak istedim falan desin gör bak o zaman nasıl 3,5 atar:) Ayrıca seni tehdit ediyor ama öyle internette yayınlamak kolay değil sıkar yani, seni sindirmeye çalışıyor. Eğer numaran falan da yoksa salla gitsin yayınlamaz bile aklınca eğleniyor seninle sana ulaşamayacaksa yayınlayınca eline birşey geçmeyeceğini iyi biliyor. Yeni hesap açtığın zaman ayarlarını kimse seni bulamayacak şekilde düzenle yalnızca senin eklediklerin seni görebilsin.
Neyse kızma ama bu korku sana yetmiştir bundan sonra daha dikkatli olursun. Arkadaşın olan kişilerle bile asla nette veya telefonda yani kanıt bırakacak şekilde özelini paylaşma

facebook'a sikayet et hesabini kapatirlar

arkadaşların önerileri çooook mantıklı
ayrıca korkuyla besleniyo bunlar.
O deliyse sen ondan deli ol!!
Bi b.k da yapamaz.
ortak tanıdığınız bile yok ,ne yapabilir yaa,korkunu at da mantıklı düşün az :)

Facebook dışında iletişim kurabileceği herhangi bi yer yok. bana da bir şey yapamaz gibi geliyor ama bi an panikledim işte.. tekrar hepinize teşekkür ederim.

Var tabi de alâkasını anlamadım. fotoğraflarımı almış olabileceğini düşünmüyorum ama vardı. ki şu an hesabim kapalı.

alakasını anlayamadın mı? nasıl anlayamadın peki? facebook'un da eklı bir insan ve onunla sohbet edıyorsun
elbet resımlerıne bakmıştır, şuan hesabın kapalı olabilir
konuştuğun zaman açıktı ve dediğim gibi resımlerıne bakmıştır
belkıde resımlerı kaydetmıstır bıle.
nasıl bir ilişki kuramadın bende ona anlam veremedım ?
yüzün bıle bellı olmayan bır resmı kaydeden ınsan
diğer fotograflarına napmaz ??

hala yüzünün gözükmediği bır resıme takılı kalmıssın, neyse canım
allah yardımcın olsun

ama bu tarz insanları pek kaale almamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…