sadece bir akşam konuştuk.bu olaydan sonra o ekran görüntülerini sildiğini söyledi ben de ardını yoklamadım açıkçası. ne bileyim. silebilirsin beni falan demişti. sildim bi daha hiç konuşmadık. tekrar tehdit ediyor şimdi. ama bu kez tamam diyemem yani
sadece 1 gece.belkıde ekran görüntüsünü hiç çekmedı?
herkes bılmez çünkü.
bu sana ders olsun, bundan sonra konunun gidişatına göre hareket edersın artık
o ınsan gerçekten salağın önde gideniymiş, nasıl kandın anlam veremedım.
bende sandım ki uzun süredir konustunuz ve sende de eklı oldugu için arkadaşlarına falan bakmıştır ve onlara mesaj atar dıye düşünmüştüm.
tamam iste seninle yüz yüze gelmemis ayni ortamda bulunmamisiniz
yani onlari yayinlasa ne olur yapmaz zaten sacmalik oldugunu oda bilir..
simdi öyle birsey komik degil tutup millete götersin
sen kendini dondur..
ortak arkadasiniz mi var?
çektiği ekran görüntüsünü bana gönderdi. başınıza daha önce böyle bir şey geldi mi bilmiyorum ama insan o an mantıklı düşünemiyor. ya da ilerde daha büyük dert olur diye. en azından ben düşünemedim. umarım kimsenin başına da gelmez. arkadaşlarım gizliydi sanırım.
göndermiş olabilir, neden korktun peki, yüzün zaten gözükmüyormuş?
senın ilk andan itibaren neler yapabılecegını gördü , korktuğunu bılıyor ve o yüzden sana bunları yaşatıyor.
bir şey daha var, facede hiç resmın yok muydu ki, sen sadece yüzünün gözükmediği bir resıme taktın?
ve çıplak da değildin.
ama konuşmalarda açık açık adım yazıyor,yanında resmim var. kamera açtığımda yüzüm gözükmüyordu dedim.
tamam işte , cam da yüzün gözükmüyor.
yanında olan minicik resımden bişi yapamaz
facede resımlerın yok mu?
ayrıca bu ınsanı ekledıkten sonra profılıne bakmadın mı hiç?
Dışardan bakınca adam gibi duruyor hepsi, kimse de demiyorki ben şerefsizim benle konuşma. Yaptık bir hata işte..
bu 3.soruşum olacak
hala cevap vermedın ama...facebook da senın resımlerın yok mu?
facebook'a sikayet et hesabini kapatirlar
tehdit mesajlari duruyorsa soyle yap, facebook'a sikayet et en geç yarin hesabi kapatilir, yarin onu ara "savciliga gittim de mesajlari gosterdim ve facebook hesabini verdim, biraz aklin varsa bir daha bana bulasmazsin" de..
face'i kapaninca o savcilik yapti zanneder korkusundan hiçbisey yapmaz...
eger bu da içini rahatlatmaya yetmezse virus yolla bilgisayarina format atmak zorunda kalsin..
Var tabi de alâkasını anlamadım. fotoğraflarımı almış olabileceğini düşünmüyorum ama vardı. ki şu an hesabim kapalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?