Tehdit ediyor beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yagmursr_

Guru
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
475
116
303
30
Daha önce açtığım konuyu görenler bilir. Kayınvalidem kötü huylu,nişanlım da madde bağımlısı 3 sene içmeyip 3. seneden sonra 2 haftadır tekrar içiyormuş ve ailem duydu istemediler nişanı attılar bende itiraz etmedim sonuçta hangi aile ister? Kalbim acıyor falan ama daha büyüğü utanarak söylüyorum biliyorum çoğunuz kınayarak okuyacaksınız. Birlikte olduk ve şuan beni tehdit ediyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Of of

Ahlaksiz herif ne diye tehdit ediyor sen de ona savciliga verecegini soyle.kuru gurultuye papuc birakma

Ailene söylerim diye. O öyle Korkmaz ver hadi der

o zaman önce sen söyle beni böyle söylerim diye tehdit ediyor ayrılmamam için de.. sonuçta madde kullanıyormuş sana inanırlar.. onada dönüp ben söyledim aileme beni tehdit ettiğini zaten istediğini söyleyebilirsin de.. ver diyorsa sende ver savcılığa uğraşsın dursun..

Aile arasında böyle konular cok büyük felaketlere yol açıyor malesef umarm bısey olmaz. istediği kadar tehdid etsin sende onu tehdid et. Anene de soyle beni bunula tehidi ediyor diye. Kabullenmeden. Ailen cocuk madde bagımlısı dıye cok kaale almaz diye düşünüyorm söylediklerini.

o zaman önce sen söyle beni böyle söylerim diye tehdit ediyor ayrılmamam için de.. sonuçta madde kullanıyormuş sana inanırlar.. onada dönüp ben söyledim aileme beni tehdit ettiğini zaten istediğini söyleyebilirsin de.. ver diyorsa sende ver savcılığa uğraşsın dursun..
Her türlü ispat edebilir bizim beraber olduğumuzu sorun da burda :(

Sakin kabullenme nu isin sonu nereye giderse gitsin. Ailen sana kizar kuser belki ama kabul eder seni hayatina devam edersin.

Istedigini yap bu is bitti benim icin de korktugunu belli edersen elini guclendirmis olursun

Aile arasında böyle konular cok büyük felaketlere yol açıyor malesef umarm bısey olmaz. istediği kadar tehdid etsin sende onu tehdid et. Anene de soyle beni bunula tehidi ediyor diye. Kabullenmeden. Ailen cocuk madde bagımlısı dıye cok kaale almaz diye düşünüyorm söylediklerini.
Bi duyulsa ben ölürüm mahfolurum

Neyi ispat edecekmis yalan soyluyir dersin.
Madde bagimlisi birni cokta ciddiye almazlar.
Sen o adiden kurtulduguna sevin bence asagilik herif

hangisi daha kotu onun tehditini kabullenip evlenmekmi yoksa ailene bu durumu acıklamakmi ikincisinde ailenle arandaki sorun bir sekilde cozulur zorla evlendirilermi onunla seni

Sakin kabullenme nu isin sonu nereye giderse gitsin. Ailen sana kizar kuser belki ama kabul eder seni hayatina devam edersin.

Istedigini yap bu is bitti benim icin de korktugunu belli edersen elini guclendirmis olursun
Çok belli ettim hatta yalvardım yapma diye anneme msj atmış al götür al diye. Hastaneden bahsediyor. Annemde o seni tehdit mi ediyor dedi yok dedim doğruyu söyle dedi gene yok dedim duyarsa çok üzülür çok

Sakın korktuğunuzu belli etmeyin. Ederseniz daha cok ustunuze gelir..
Gerekirse polise sikayet edin uzaklatirma alsin..
Ailenize de beni tehdit etmeye kalkti dersiniz. Sebebini sorarlarsa dogru ya da yalan soylemek size kalmis ben bu konuda bir sey soyleyemem...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X