Tehdit ettim ve başıma neler geldi:(

e canım zararın neresinden dönersen kârdır. eğer şimdi ayrılmazsan sonra "çok emek verdim ayrılamam" diyeceksin, ayrılmamak için kendi içinde yaşadığın çelişkiler hep artacak.
def et başından derim ben de diğer arkadaşlar gibi. demesi kolay diyeceksin ama tek doğru bu şu an
annesi melek bile olsa oğlunun yaptığı baskı çok yanlış. aileye saygılı olmak ayrı şey, köle olmak ayrı şey

Ne güzel işte, evlenmeden görmüşsünüz bu huyunu... Bu forum bu sebeple evliliği sarsılan kadınlarla dolu. Siz zaten hürmet göstereceğinizi belirtmişsiniz ki öyle yapmalısınız aten ama bu ona yetmemiş. Her erkek annesine kıymet vermelidir. Zaten annesine kıymet vermeyen evlat eşine de vermez. Ama bununla birlikte dengeyi kuracak olan da o. Ama kantarın topuzu kaçmış görünüyor.

Anne kuzusunu bırakın, anneciğinin dizinin dibinde mutlu mesut yaşasın.
Annem annem diyor ya ortada fol yumurta yokken, ilerde annesiyle yaşarsınız , annesi her konuda haklı olur, her dediğini yaparsınız.
Arkanıza bakmadan kaçın, Rabbimin sevdiği kuluymuşsunuz ki erkenden duyurmuş size bunları.
Böyle adamlar değişmez şayet değisir diye bir umudunuz varsa , aklınizda olsun.

Canım ben dalga geçmiyorum senin düşünceni eleştiriyorum sadece. Öpüştün diye ayrılamadığını yazmışsın ,yapma gözünü seveyim bu kadar cahil olma.Bırak anasının kuzusunun annesininkucağında uyusun.Sende ardına bakmadan kaç lütfen.Sana değer veren olgun bir insanla birlikte ol.

Konu çok uzun ama cevabı çok kısa ; sal gitsin...
Bu adamdan koca olmaz, öpüşmekten de bir şey olmaz
Kendini ona bağlayacak sebepler üretme kafanda

açık açık da demiş işte. düşün annen baban tokat atsa gururuna dokunur. bir de bunu kadınlık yaptığın adamdan yediğini düşün. hadi baş başayken neyse de ileride bir de çocuğun olduğunda.. bebeğinin gözleri önünde dayak yersin mesela. bebeğin ağlar korkudan elinden bir şey gelmez. sonra dudağından kan sızarken evladını alıp sakinleştirmeye çalışırsın.. o çocuklar da hep korkuyla yaşar büyür. korkak olurlar. misal ben öz babamın annemi yatırıp boğazını sıktığı günü hala unutmam. aklım çıkmıştı. uzun süre pijamamda sopayla uyudum bir şey yapabilecekmişim gibi. bazen de sinek ilacı alıyodum arkamda gezdiriyordum. anneme bir şey yaparsa gözüne sıkmak için. yıllar geçti üzerinden. ama şimdi hala yanımda birileri kavga etsin, o günkü korkularımı yaşıyorum. geçmiyor inan.

he bunları sana niye anlatıyorum? kınamak ya da büyük konuşmak için değil. vaktin varken kurtul diye. Allah benim de senin de bir başkasının da başına vermesin. şiddet çok ağır bir şey..

ilk günden dudağından öpmesine izin vermişsin gidip annesine köle olmak zorundasın
bu cevabı mı bekliyorsun ya koşarak uzaklaş bence

İki üç günlük ilişkilerde bu tip muhabbetlere girmeyi nasıl beceriyorsunuz yahu helal vallahi... Ben çocuk kadar senin davranışlarını da hatalı buldum. Belli ki o bir hayat arkadaşı değil annesine köle arıyor. Uzaklaşın bitsin..

Daha dün 1 bugün 2 . Ne anası varmış adamın bırak aramasın da sormasın da kurtulduğuna şükret :)

Bunu dedi size ve siz bu adamın yanında kalmaya devam mı etmek istiyosunuz?
Kendinizi hic mi sevmiyosunuz da böyle bi adamla cezalandırıyosunuz? Bu adam ceza çünkü, hani insanların düşmanımın başına bile vermesin dedigi tipler var ya tam onlardan iste.
Su anda yakın bi arkadasınız olmak ve sizi söyle bi omuzlarınızdan tutup sarsmak istiyorum. Sinirlenince ne yaptıgını bilmiyomuş paşama bak ya. Resmen 3.sayfa haberine koşuyosunuz farkında degilsiniz.

herşeyi geçtim de daha 2 gün önce tanıştığınız adama/kadına her ne ise, nasıl aşkım diyebiliyorsunuz ben de bunu anlamıyorum
bu hızla başlayan ilişki aynı hızla da biter. oyuncu olsan rol yap deseler bile eminim insan 2 günde zorlanır ki bunları söylemeye, siz gerçek hayatta bu kadar kolay söyleyebiliyorsunuz bu kadar önemli kelimeleri...

Sen hemen bir iki gorusmede evlilik konulari actirmayacaktin. Actiginda ben evlilik dusunmuyorum deyip kesip aticaktin. Yumusak davranmissin o da tepene cikmis. Aramayani aramayin arkadasim bu kadar net. Bu konulrdan snra yine neden ariyosun yaziyosn o da ayri bi sekil zaten. Neyse hakkinda hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…