Herkese merhaba,
Çok kısa anlatacağım çocuğuma annem ve kv dönüşümlü bakıyorlar on beser gün.Annem çarşamba günü beni arayıp yarın kv baksın anneannen çok hasta oraya gitmem lazım dedi.Ben de kv kızının yanına x şehrine gitti dedim (Kv 15 gün çocuğuma bakıp 15 gün kızının yanına gidiyor sehirdisina ) Annem de iyi o zaman dedi.Ben eşime söyledim böyle böyle diye annesini arayıp gel demiş durumu anlatmış daha sonra ertesi gün annem çocuğumu da alıp anneanneme gitti kv arayıp dunur gelmene gerek yok kal sen ben hallettim demiş.Araksindan kv eşimi arayıp söylemiş o da sen daha gelmedin mi cabuk gel demiş.Kv apar topar kalkıp gelmiş benim olayların hiçbirinden haberim yok tabi sabah çocuğu hazırlayıp anneme götürecektim eşim annem geldi götürme falan dedi ben de kızdım onlar aralarında halletmiş sen neden karışıyorsun gelme dedik ya dedim.Tartistik biraz sonra eşim annesini arayıp gelme kv bakacak bugün de demiş.Kv de kızmış haklı olarak beni neden getirttiniz madem diye çocuğunuza artik bakmayacağım kim bakarsa baksın demiş.Kizlar olayın hicbir yerinde değilim tamamen eşimin bosbogazligi yine olan bana oluyor kv her olayda beni çocuğuma bakmamakla tehdit etmesinden biktim.Her olayda her lafta madem ben bakmayacağım diyor.Cocuguma bakmasını lütuf gibi gösteriyor gerçekten çok sinirliyim ikisine de bir de bana bağırdı eşim sana iyilik yapanda kabahat diye.Nerdeyse istifa edeceğim mesleğimden millete mudanna etmemek için kime çocuğa bak desem sıkıntı eşim bile lutfeder gibi bakiyor.Kesinlikle 2. Çocuk düşünmüyorum eşim aşırı sorumsuz ve rahatına düşkün yatsın kalksın sigara içsin evde bir şeyin ucundan tutmaz her çocuğa bak dediğimde kavga çıkarır.Gerçekten cok yildim seytan diyor al çocuğunu da eşyalarını da git bundan sonra mahkeme kararıyla baksınlar.Haksizsam söyleyin Allahaskina