- Konu Sahibi baklavacheesecake
böyle tiplerden korkmayın hatta ki siz üste çıkıp tehdit edin ailenizi de arkanıza alın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki burada babamın tanıdığı bir kadın var. Durumu o kadına anlatsam mı? Bilemiyorum. Aklım çok karışık arkadaşlar. Korkuyorum. Sadece korkuyorum![]()
Babalar ne kadar sert olsa da kızlarının dürüstçe gelip kendisiyle konuşmasını severler. Söyle babana ona öyle bir ayar verir ki bir daha karşına çıkamaz. Baba hata ettim dersin senin yüzünü eğecek hiçbirşey yapmadım sadece bana inan diyeceği ne varsa yalandır herşey benim sana anlattığım gibi tehditler savuruyor bana de o bakar icabına.Arkadaşlar konu bu.
Tehdit ediliyorum.
Eski sevgilim Türkiye’ye döndü. Ben Kıbrıstayım. Biz birlikte yaşadık. Eski konumda yazmıştım, bir kere bana kızıp sosyal medyadan babama ulaşmıştı. Ailevi bir durum var demişti ve babam beni aramıştı kim bu çocuk diye.
Şimdi Türkiye’ye döndü. Dün gece mesajla kavga ettik. Asla tehdit etmedi sadece engelleyeceksin beni dedi. E ben de engelledim. Şimdi de bana muhtemelen Türkiye numarası olan bir numaradan “senin ...... s..... şimdi sen bittin” diye mesaj atmış.
Ben de “e engelle demiştin dediğini yaptım ne oldu” dedim “birazdan sana sürpriz var” dedi. Kendisi bir gün kavga ederken cep telefonumu aldı ne kadar almaya çalışsam da izin vermedi. Numarasını almış babamın. Gördüm aldığını. Çok korkuyorum Kızlar. Buradan oraya ne yapılabilir sizce?
Savcılığa ver ya
Ne uğraşıyorsun
Yapsam mı acaba . Peki Ya beni korkutmak için yapıyorsa aslında yapmayacaksa?++++
Savci soyle bir telefon edince odleri b.klarina karisiyor. Bu santajcilarin hepsi cok kansiz ve pisirik
Babanız Türkiye'de mi sizinle aynı ülkede mi? Yanınızda değilse babanıza rahatsız edildiğinizi anlatın. Koruma iç güdüsüyle ve uzak olduğunuz için size kızmaz zaten. Psikopatı dinleme eğiliminde de bulunmayacağı için sevgilin amacına ulaşamaz. Korkmak sana kaybettirir.Yapsam mı acaba . Peki Ya beni korkutmak için yapıyorsa aslında yapmayacaksa?
Sensiz kalmayı hak etmedim ama kaldım eeee sen de bu cezayı hak ettin modunda
Yapsam mı acaba . Peki Ya beni korkutmak için yapıyorsa aslında yapmayacaksa?
Sensiz kalmayı hak etmedim ama kaldım eeee sen de bu cezayı hak ettin modunda
Sakın korkma korktugunuda belli etme eğer bunu bi anlarsa daha çok baskı yapar anlat babana ondan önce olmadı polise gitArkadaşlar konu bu.
Tehdit ediliyorum.
Eski sevgilim Türkiye’ye döndü. Ben Kıbrıstayım. Biz birlikte yaşadık. Eski konumda yazmıştım, bir kere bana kızıp sosyal medyadan babama ulaşmıştı. Ailevi bir durum var demişti ve babam beni aramıştı kim bu çocuk diye.
Şimdi Türkiye’ye döndü. Dün gece mesajla kavga ettik. Asla tehdit etmedi sadece engelleyeceksin beni dedi. E ben de engelledim. Şimdi de bana muhtemelen Türkiye numarası olan bir numaradan “senin ...... s..... şimdi sen bittin” diye mesaj atmış.
Ben de “e engelle demiştin dediğini yaptım ne oldu” dedim “birazdan sana sürpriz var” dedi. Kendisi bir gün kavga ederken cep telefonumu aldı ne kadar almaya çalışsam da izin vermedi. Numarasını almış babamın. Gördüm aldığını. Çok korkuyorum Kızlar. Buradan oraya ne yapılabilir sizce?
hiç durma babana anlat olayı sen altdan aldıkca o daha cok üstüne gelir prim verme onaArkadaşlar konu bu.
Tehdit ediliyorum.
Tam bir ruh hastasıymış.. Mesajların ss ni al ve şikâyet et !Arkadaşlar konu bu.
Tehdit ediliyorum.