Evet hep bu düşüncedeyim ne yapıcam diye hep diken üstündeyim acaba ne düşünüyor yine ne saklıyor diyeAsıl sorun ev sahibi değil ozaman. "Hain" eş ile ömür geçer mi? Hakkınızda hayırlısı olsun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hep bu düşüncedeyim ne yapıcam diye hep diken üstündeyim acaba ne düşünüyor yine ne saklıyor diyeAsıl sorun ev sahibi değil ozaman. "Hain" eş ile ömür geçer mi? Hakkınızda hayırlısı olsun..
Burada şeytan iblis deyip olayın üzeri soğuyunca affedecekseniz bence hiç hakaret etmeyin. Utanırsınız sonra yazdiklarinizdan. Boşanma imkaniniz var mi? Mesleginiz, birikiminiz?Doğru değil mi sevse ben silerim derdi anası kılıklı şeytan. Bana hesap sordu bide neden silmedin ben hiç görmedim sildiğini diye
Nerden buldun bu adami? Asik mi oldun, nasil evlendin?Zaten bana hak vermemesi beni en çok patlama noktasına getiren şey. Eşim pısırık biri kim ne derse He diyor ama he demekle sorun hal olmuyor ki üstü kapanıyor ama devam ediyor birde eşim paragöz biri kadın zengin ya korkuyor galiba ondan zor zamanımda yanımda olmayacak bir adamla neden evlendim diye yiyip bitiriyorum kendimi bana hesap sordu resmen binayı neden silmedin diye . Ev sahibi zengin ama görseniz paçavra tarzı giyimli yırtık pırtık açgözlü varyemez biri temizlikçi tutmaz tutarsam 100 tl diyor ben bina temizliğine büyük siteler hariç 100 tl hiç duymadım ondanda herhalde yarı parayı kendine alıcak
Korktum okurkenAsla tepki göstermedi evden de çıkmıyor evlendim başıma bela aldım resmen eşim pısırık Kadın ne dese tmm diyor kadın arkadan gelip bana çık diyor mesela eşime demedi beni tehdit ediyor
Oradaki en son sorun apartmanı silmek, arkama bakmadan kaçardım o evden, kadın belli ki manyak her şey beklenir
Böyleleri genelde bi halt yapamaz korkaklar bu kadar atıp tutar biz de eski komşularımız da farklı konusunu yaşamıştık tartışmadan sonra havaya zibidi silah çekti bende kahkaha atarak içeri girdim işte hep ailesinden gelen görgüsüzlükler çocuklara da yansıyor polise şikayet ettim gün boyunca kapılarına dayadım zoruna gitti tabi hepsininİyi akşamlar değerli hanımlar dertlerimle ilgili buradaki bilgili hanımlardan yine fikir almaya geldim. Ben şuanda oturduğum eve yeni taşındım ev sahibi orta yaşlı bir kadın var ve herşeye hop kapı çalıp oturmaya geliyordu ,hemen yan tarafta gelinide var.Şimdi bu kadın baştan beri benim oğullarım şizofren raporu var birini öldürse ceza yatmaz diğer oğlum cezaevinde birni öldürdü zenginiz yarın çıkacak diğer akrabam mafya diye durmadan göz korkutmaya çalışıyor hayır kadına bir zararımız en ufak bir sıkıntımız olsa tmm Kadın kendine kiracı değil hizmetçi arıyor birde dünya yalan atıyor eşimi görünce farklı beni görünce farklı konuşuyor kaç tane yalanı çıktı. Birde sürekli zenginim asarım keserim tarzı konuşmalar evden ufak bi ses gelse kapıda hemen bu ses ne evden çıkın dedi en son Bende tmm dedim o günden sonra daha konuşmadık şimdide binayı silsin demiş eşime sesi geliyordu hala diyordu oğlum şöyle böyle diye tehditkar konuşuyor sabrım taştı artık eşimde pısırık Kadın ne dese tmm diyor kadında iyice astığım astık devam ediyor ben hizmetçi değilim onun kapısını sizce silmek zorunda mıyım ? Eşimde bu evden çıkmaya niyetli değil sil binayı diyor kafayı yiyeceğim sizce ne yapmam gerek ?
İyi akşamlar değerli hanımlar dertlerimle ilgili buradaki bilgili hanımlardan yine fikir almaya geldim. Ben şuanda oturduğum eve yeni taşındım ev sahibi orta yaşlı bir kadın var ve herşeye hop kapı çalıp oturmaya geliyordu ,hemen yan tarafta gelinide var.Şimdi bu kadın baştan beri benim oğullarım şizofren raporu var birini öldürse ceza yatmaz diğer oğlum cezaevinde birni öldürdü zenginiz yarın çıkacak diğer akrabam mafya diye durmadan göz korkutmaya çalışıyor hayır kadına bir zararımız en ufak bir sıkıntımız olsa tmm Kadın kendine kiracı değil hizmetçi arıyor birde dünya yalan atıyor eşimi görünce farklı beni görünce farklı konuşuyor kaç tane yalanı çıktı. Birde sürekli zenginim asarım keserim tarzı konuşmalar evden ufak bi ses gelse kapıda hemen bu ses ne evden çıkın dedi en son Bende tmm dedim o günden sonra daha konuşmadık şimdide binayı silsin demiş eşime sesi geliyordu hala diyordu oğlum şöyle böyle diye tehditkar konuşuyor sabrım taştı artık eşimde pısırık Kadın ne dese tmm diyor kadında iyice astığım astık devam ediyor ben hizmetçi değilim onun kapısını sizce silmek zorunda mıyım ? Eşimde bu evden çıkmaya niyetli değil sil binayı diyor kafayı yiyeceğim sizce ne yapmam gerek ?
Aynen fırsat bulunca çekilen videoya gizliceoğlum şizofreni cezai ehliyeti yok şeklinde tehdit ederken mümkünse görüntülü kanıt alın, oğlunun yatarak tedavi görmesi adına şikayet edersiniz. her şizofreni hastası toplumda dolaşamaz maalesef eğer zarar vermeye meyilliyse gereği yapılır.
Bostan korkuluğu daha işe yarar bence ben eşimi tanıyamamışım evlendikten sonra olayların iç yüzünü gördümEşiniz bostan korkuluğu mu? Tehdit ediliyorsunuz umru değil.
Kadın için yorum dahi yapamadım, herkes her şeyi yapabilir, kaçıp kurtulun.
Başlarda çok iyiydi sakin derken sonradan anladım içten pazarlıklı ödlek korkak biri olduğunuNerden buldun bu adami? Asik mi oldun, nasil evlendin?
Oğullarını gördüm. Sorun şu kadın diğer kiracılar tarafından pohpohlanmaya bedava yemeye alışmış ne dese tmm diceksin ama neden bedava oturmuyorum ki birde üstüne tehditleri bitmiyorBence şizofren olan çocukları değil, kadın. Kadının 2. Bir çocuğu falan olduğunu sanmıyorum. Kadına bir daha geldiğinde sorun oğlunun resmi var mı, adı ne diyin tepkisine bakın. Kadın manyak bence
Bende aynı şekilde korkmuyorum belkide hatam en baştan iyi niyetimden tepki koyamamaktır sonrası tepkiyi tam koyunca tabi zoruna gitti.Eşim zaten adam değilmiş bu tartışmalardan sonra anladım hayatımın en büyük hatası insan nasıl eşini tutmazda yabancıyı tutar inanılmaz zoruma gidiyorBöyleleri genelde bi halt yapamaz korkaklar bu kadar atıp tutar biz de eski komşularımız da farklı konusunu yaşamıştık tartışmadan sonra havaya zibidi silah çekti bende kahkaha atarak içeri girdim işte hep ailesinden gelen görgüsüzlükler çocuklara da yansıyor polise şikayet ettim gün boyunca kapılarına dayadım zoruna gitti tabi hepsininBu arada yanlış anlaşılmasın doğulu bunlar komple arkamız önümüz yanımız her yerde bunlar var tek başlarına asla ve asla yüzüne bile bakmaz sataşamazlar ama kalabalık olsunlar ohooooo tavırları bir gör yani.. Ben de bi gün dayanamadım kavga sebebimiz de pitbull du en sonunda tartıştık biz annemle iki kişiyiz onlar 30 kişi valla asla geri adım atmadım hadi gelin yiyorsa kolay mı öyle saldırmak dedim bağırıp küfürler etmekten başka bi bok yapamadılar
Tabi cinayet işleyeni de oluyor psikopat oldu mu yapar da ama böyle durumda tehdit ettiği için polisi arayabilirsin lakin benim ilk tavsiyem taşınmanızdır ne olursa olsun her zaman huzursuz edecektir sizi diken üstünde yaşamak cidden çok kötü tecrübeli olduğum için biliyorum. Ayrıca eşiniz çok muhatap olmamış bu tavırlarla bence bi gün kavga olsa Allah korusun dayak yese o taşınalım der bence
Bizde de babam ciddiye almıyordu sürekli işte olduğu için tuzu kuruydu git konuş derdik yanaşmazdı kadın arasında ki tartışmaya eş girmemeli her zaman o ayrı da ciddi bi konu tehdit, şiddet oldu mu kesinlikle kendini göstermeli bizde erkek yok düşüncesiyle geldiler üstümüze karakola gidince yusuf yusuf oldular. Sözü geçen bizi koruyabilen bi baba isterdim amma asıl erkeklik annemle bizdeydi artık
Eşinizle oturup konuşun ciddi ciddi taşının derim biz şimdi sattık o güzelim müstakili ki 3.5 senedir onlar yüzünden satılmadı gelen bayılıyordu eve komşuya bakıyor vazgeçiyor haklı olarak bi ailenin 8 çocuğu var gürültüden bahsetmiyorum bile. Zar zor sattım üzülerek evimi gerçekten seviyordum ama çok şükür kötü komşu insanı ev sahibi yaparmış öyle oldu arsa aldık şimdi ev yaptırdık taşınmayı bekliyoruz Allah'ın izniyle. Ev alma komşu al derler o kadar doğru ki insanın psikolojisini bozuyorlar çünkü huzur bulduğun yer evin normalde manyaklar yüzünden onu da bulamıyorsun.
Fırsat bulursam yapıcamÖnce evi , sonra eşi degistirin
Evi değiştirmek bana kalsa kar kış demeden yarın çıkarım benim kafasız eşimde iş yokÖnce evi , sonra eşi degistirin
İnanılmaz zoruma gidiyor ailesi zaten çok sorunlu birde bu komşu muhabbeti beni iyice sinir krizine soktu bu kadar ufak şeyde arkamda durmayan adamı ben ne yapıyım anlamadımYani eşini ailesine ezdireni çok gördümde,komşusuna ezdireni ilk kez duyuyorum. Eşiniz normal değil