Tehditkar komşu

Benciller bu erkekler işte :KK43: ama siz yine de böyle sinirli şekilde değilde tatlı dille ikna edin bı şekilde canım hakkında hayırlısı olsun
Sürekli tartışmaya başladık elalemin önünde beni savunmayan bir adama tatlı dil gösterecek sabrım kalmadı

Oradaki en son sorun apartmanı silmek, arkama bakmadan kaçardım o evden, kadın belli ki manyak her şey beklenir
Aynen ben işte bu tehditkar tavırdan sıkıldım Kadın kendini ne sanıyor bu hava hep paradan geliyor galiba

Kiralanacak evin yakınında kıyısında köşesinde şayet ev sahibi oturuyorsa işte bu sebeple o ev kiralanmamalı, neden taşındınız ki başka ev mı yoktu civar yerlerde yani. Öğrenci yıllarımda bu hatayı yaptım ben, gecenin bir vakti elinde bıçakla tehditle evden atmıştı bizi ev sahibi istediği şeyleri yapmadık diye. Sizinki de aynı hesap ne demek binayı temizlesin başınıza iş açar bu kadın yüzgöz olmadan taşının oradan
Aynen öyle böyle yerde yaşamak eziyet oldu bana ben zaten ev sahibi olan yeri istemedim eşim ve babasının şeytanlığıydı çünkü ben baştan dedim o evi istemiyorum Kadın baştan belliydi ama dinlemedi eşim şimdide dinlemiyor başımıza iş açıcak keşke taşınabilsem

Aynen en başta yüz verdim işte ben yalan atmaya alışkın değilim bu kadının bu oyunlarını başta anlasam ağzının payını verirdim sonradan anladım iş işten geçti herkesi kendimiz gibi temiz niyetli sanıyoruz sorun orda o anlattı ben dinledim ne dinliyorsun konuş işte şimdi artık sabrım taştı eşim olacak adamda adam değil iyice bunaldım
Eşinize ultimatom verin. Ya taşınırız, ki bu sana pahalıya patlar ve benim zerre umrunda olmaz, ya da cesaretini toplayıp ev sahibiyle konuşup bu sorunu çözersin diyin. Kem küm ederse çoluğu çocuğu alın gidin ailenize. Belki aklı başına gelir de sorumluluklarını hatırlar. Hiç bir işe yaramaz derseniz yapacağınız tek şey kalıyor geriye. Ev sahibini görmezden gelip, eşinizi dinlemeyeceksiniz. Temizlemek isteyen alsın eline kovayı silsin kapısını duvarını..

Eşinize ultimatom verin. Ya taşınırız, ki bu sana pahalıya patlar ve benim zerre umrunda olmaz, ya da cesaretini toplayıp ev sahibiyle konuşup bu sorunu çözersin diyin. Kem küm ederse çoluğu çocuğu alın gidin ailenize. Belki aklı başına gelir de sorumluluklarını hatırlar. Hiç bir işe yaramaz derseniz yapacağınız tek şey kalıyor geriye. Ev sahibini görmezden gelip, eşinizi dinlemeyeceksiniz. Temizlemek isteyen alsın eline kovayı silsin kapısını duvarını..
İlk ikisini denedim dedim ev bul taşınıcaz bu kadın değişmez başımıza iş açacaksın ev sahibiyle konuşucam diyor ama ordada beni savunmazki bana diyor geldiğinden beri silmedin halbuki sildim Kadınla küsünce bana inat binayı hiç silmedi.Şimdide silsin diyor eşimde sen haksızsın diyor deliriyorum ikincisi baba evine nasıl dönücem yeni evliyim bazen cidden nasıl bireyin içine düştüm diye kendimi yiyiyorum eşim gerçek yüzünü sakladı hep üçüncü seçeneği deniycem silmiycem tabi Kadın sonunda yine içindeki pisliği dışarı atıcak silmeyince ama korkmuyorum ondan bir suçum yokki neden korkuyum

İlk ikisini denedim dedim ev bul taşınıcaz bu kadın değişmez başımıza iş açacaksın ev sahibiyle konuşucam diyor ama ordada beni savunmazki bana diyor geldiğinden beri silmedin halbuki sildim Kadınla küsünce bana inat binayı hiç silmedi.Şimdide silsin diyor eşimde sen haksızsın diyor deliriyorum ikincisi baba evine nasıl dönücem yeni evliyim bazen cidden nasıl bireyin içine düştüm diye kendimi yiyiyorum eşim gerçek yüzünü sakladı hep üçüncü seçeneği deniycem silmiycem tabi Kadın sonunda yine içindeki pisliği dışarı atıcak silmeyince ama korkmuyorum ondan bir suçum yokki neden korkuyum
eşin ne demek sen haksızsın diyor ya. kim kirada otururken ev sahibine hizmet ediyor? eşiniz bunu neden normal görüyor anlayamadım tam olarak.. hanımefendi çok zenginse, binaya apartmanı silecek bir kadın tutsun. saçmalıklar saçması, başka bir şey değil. ne yapın edin çıkın o evden, şimdiden rahat vermeyen sonradan habire taciz eder durur.

Ne alaka ya neden binayı silesin yok mu bu apartmana temizliğe gelen birileri falan?
Eşin çok meraklıysa kendisi silsin,arkanda duracağı yere sana sil diyor bir de.Ay çok sinir oldum sakın silme ya bir yeri.
Ayrıca kadın normal değil.Şizofren olan kendisi olabilir mi acaba? Gelini nasıl biri bir onlarla mı konuşsanız?

İyi akşamlar değerli hanımlar dertlerimle ilgili buradaki bilgili hanımlardan yine fikir almaya geldim. Ben şuanda oturduğum eve yeni taşındım ev sahibi orta yaşlı bir kadın var ve herşeye hop kapı çalıp oturmaya geliyordu ,hemen yan tarafta gelinide var.Şimdi bu kadın baştan beri benim oğullarım şizofren raporu var birini öldürse ceza yatmaz diğer oğlum cezaevinde birni öldürdü zenginiz yarın çıkacak diğer akrabam mafya diye durmadan göz korkutmaya çalışıyor hayır kadına bir zararımız en ufak bir sıkıntımız olsa tmm Kadın kendine kiracı değil hizmetçi arıyor birde dünya yalan atıyor eşimi görünce farklı beni görünce farklı konuşuyor kaç tane yalanı çıktı. Birde sürekli zenginim asarım keserim tarzı konuşmalar evden ufak bi ses gelse kapıda hemen bu ses ne evden çıkın dedi en son Bende tmm dedim o günden sonra daha konuşmadık şimdide binayı silsin demiş eşime sesi geliyordu hala diyordu oğlum şöyle böyle diye tehditkar konuşuyor sabrım taştı artık eşimde pısırık Kadın ne dese tmm diyor kadında iyice astığım astık devam ediyor ben hizmetçi değilim onun kapısını sizce silmek zorunda mıyım ? Eşimde bu evden çıkmaya niyetli değil sil binayı diyor kafayı yiyeceğim sizce ne yapmam gerek ?
Eşiniz silsin binayı, gereksiz herif hiç sevmem böyle tipleri.

eşin ne demek sen haksızsın diyor ya. kim kirada otururken ev sahibine hizmet ediyor? eşiniz bunu neden normal görüyor anlayamadım tam olarak.. hanımefendi çok zenginse, binaya apartmanı silecek bir kadın tutsun. saçmalıklar saçması, başka bir şey değil. ne yapın edin çıkın o evden, şimdiden rahat vermeyen sonradan habire taciz eder durur.
Zaten bana hak vermemesi beni en çok patlama noktasına getiren şey. Eşim pısırık biri kim ne derse He diyor ama he demekle sorun hal olmuyor ki üstü kapanıyor ama devam ediyor birde eşim paragöz biri kadın zengin ya korkuyor galiba ondan zor zamanımda yanımda olmayacak bir adamla neden evlendim diye yiyip bitiriyorum kendimi bana hesap sordu resmen binayı neden silmedin diye . Ev sahibi zengin ama görseniz paçavra tarzı giyimli yırtık pırtık açgözlü varyemez biri temizlikçi tutmaz tutarsam 100 tl diyor ben bina temizliğine büyük siteler hariç 100 tl hiç duymadım ondanda herhalde yarı parayı kendine alıcak

Ayların yılların geçmesini beklemeyin çünkü zamanla çözülecek sorun değil bu. Asıl yeni evli olduğunuz için baba evine dönerseniz herkes sorunu çözmeye çalışır, eşiniz rezil olur, babanız "kulağını çeker" kızımı ne sana ne de başkasına ezdirtmem damat kendine çeki düzen ver der.

Ne alaka ya neden binayı silesin yok mu bu apartmana temizliğe gelen birileri falan?
Eşin çok meraklıysa kendisi silsin,arkanda duracağı yere sana sil diyor bir de.Ay çok sinir oldum sakın silme ya bir yeri.
Ayrıca kadın normal değil.Şizofren olan kendisi olabilir mi acaba? Gelini nasıl biri bir onlarla mı konuşsanız?
Eşime söylerken duydum diyordu 100 tl iki katlı binaya 100 tl temizlikçi tutup yarı parasını kendi alıcak çünkü eşime bir kaç ufak tefek şeyde hep para ile yardım etmiş duysanız gülersiniz inanamazsınız ben eşime dedim o zaman sen sil diye bana diyor sen ne güne duruyorsun.Kadın şeytan diyebilirim yani yalancı karıştırıcı sinsi bir kadın galiba eve ses kayıt cihazı koymuş ne desek ertesi gün o konuda konuşuyordu. Gelinde korkudan benimle konuşamaz artık çünkü onların evindende ara ara tartışma sesleri geliyor kadının pis oğlu bağırıp çağırıyor

Ayların yılların geçmesini beklemeyin çünkü zamanla çözülecek sorun değil bu. Asıl yeni evli olduğunuz için baba evine dönerseniz herkes sorunu çözmeye çalışır, eşiniz rezil olur, babanız "kulağını çeker" kızımı ne sana ne de başkasına ezdirtmem damat kendine çeki düzen ver der.
O kadar tartışma oldu ki konularda anlatamam abim kaç defa konuştu bu adam dipsiz bir kuyu çok hain bir adam asla ailemle kolay kolay tartışmaz evet haklısın deyip bildiğine devam eder

Eşime söylerken duydum diyordu 100 tl iki katlı binaya 100 tl temizlikçi tutup yarı parasını kendi alıcak çünkü eşime bir kaç ufak tefek şeyde hep para ile yardım etmiş duysanız gülersiniz inanamazsınız ben eşime dedim o zaman sen sil diye bana diyor sen ne güne duruyorsun.Kadın şeytan diyebilirim yani yalancı karıştırıcı sinsi bir kadın galiba eve ses kayıt cihazı koymuş ne desek ertesi gün o konuda konuşuyordu. Gelinde korkudan benimle konuşamaz artık çünkü onların evindende ara ara tartışma sesleri geliyor kadının pis oğlu bağırıp çağırıyor
Kadın sıkıntılı eyvallahta ben daha çok kocanızın tavrına takıldım.Hani gazlamak gibi olmasın ama beni ele karşı savunamayan,ele hizmet ettiren kocada olmaz olsun yani.

Eşiniz silsin binayı, gereksiz herif hiç sevmem böyle tipleri.
Aynısını dedim sen sil diye sen dururken ben mi silecek diyor ben sanki baba evinden ne olduğu belirsiz bir kadının binasını silmek için çıktım geldim gecenin bu vakti uykularım kaçıyor sinirden

Kadın sıkıntılı eyvallahta ben daha çok kocanızın tavrına takıldım.Hani gazlamak gibi olmasın ama beni ele karşı savunamayan,ele hizmet ettiren kocada olmaz olsun yani.
Aynen öyle yüzüne söyledim sen ne işe yarıyorsun keşke evlenmeseydim diye seninle beni savunmayan bir adamı ben ne yapıcam ya bilmiyorum insan karısı bazen çok büyük bir şey olmasa haksız bile olsa savunur ele karşı

ay şimdi hatırladım 8 9 sene önce eşimin ailesinin bir ev sahibi vardı. aynı sizinki gibi. iki katlı binada, kadın her işlerini gördürmeye çalışıyordu. yurt dışından emeklisi vardı, evini temizlesinler bahçeye baksınlar yemeğini yapsınlar filan istiyordu. sayesinde eşimin ailesi ev sahibi oldu:KK70:

Yok eşim diyor ben bu evden çıkamam huzur kalmadı tartışıp duruyoruz yeni evliyiz birde
Bosanmak ici harika bir sebep. Çoluk çocuk yok. Adam pısırık. Hayat boyu hicbir zaman arkanizda duramaz. Kapısını sil diyormus bir de. Size karsi sevgi duyan bir pısırık olsa "tamam askim ben silerim" der. Bu adam hem pısırık hem sevgisiz. Hasta eder sizi bu kadin ve kocanız. ciddi hastaliklar olur bunlar.

O kadar tartışma oldu ki konularda anlatamam abim kaç defa konuştu bu adam dipsiz bir kuyu çok hain bir adam asla ailemle kolay kolay tartışmaz evet haklısın deyip bildiğine devam eder
Asıl sorun ev sahibi değil ozaman. "Hain" eş ile ömür geçer mi? Hakkınızda hayırlısı olsun..

Bosanmak ici harika bir sebep. Çoluk çocuk yok. Adam pısırık. Hayat boyu hicbir zaman arkanizda duramaz. Kapısını sil diyormus bir de. Size karsi sevgi duyan bir pısırık olsa "tamam askim ben silerim" der. Bu adam hem pısırık hem sevgisiz. Hasta eder sizi bu kadin ve kocanız. ciddi hastaliklar olur bunlar.
Doğru değil mi sevse ben silerim derdi anası kılıklı şeytan. Bana hesap sordu bide neden silmedin ben hiç görmedim sildiğini diye

Back
X