Tehditkar komşu

Kadına gidin ve ben kira karşılığında dairenizde oturuyorum, bina görevlisi değilim.
Binanın silinmesi gerekiyorsa payıma düşen para neyse vereyim herkeste versin ve bir görevli tutulsun deyin.
Kızım komiser falan diye gözünüzü korkutmaya çalışırsa komiserse hakkı hukuku biliyordur ve mahkemeye verme durumunda nasıl haklara sahip olacağımı da iyi bilir deyin.
Bir daha çocuklarından da yok şizofren birini öldürdü vs. diye bahsederse bu yaptığı çok güzelmiş gibi niye anlatıyorsunuz insan utanır bunları anlatmaya bir insanın canını almış cezası neyse çeksin deyin.

Çok amiyane bir tabir olacak ama "havlayan köpek ısırmaz". Havlamasının önünü kesmeye ve imkanlar nispetinde en kısa zamanda taşınmaya bakın, bir şey yapamaz ama çenesi ile sürekli huzurunuzu bozar..
Kadının egosu tavan yapmış cidden havlıyor bana bir kere çık dedi gözümü korkutmak için dahada konuşmadık eşime asla çık demedi dahada konuşmadık şimdi benle konuşamayacağım biliyor eşime söylüyor herşeyi arkadan yaptırmaya çalışıyor keşke çıkabilsem bu evden

Maddi açıdan zorlanıyor musunuz eşiniz evi taşımak istemiyor ?
Anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz, eşinizden çok siz bu kadınla muhatap olmak zorunda kalıyorsunuz.
İş bulup çalışsanız daha az görürsünüz en azından.
Çalışabilsem ama onuda istemiyor mesleğin yok diyor ben bu çirkef kadını görmemek için markete bile çıkmıyorum

kesınlıkle kapıyı acmayın 10 defa calsın gıtsın evıne sıze ne muhattap almayın kadını gordugunuzde kapıyı acmayın
Kapıyı açmam zaten bu saatten sonra ama işe yaramıyor ki kadın gidip eşim olucak densiz adama söylüyor oda köle hayır zaten herşeye tmm demeye

Maalesef öyle ben de utandım yani babamdan çevremde görüyorum laf bile ettirmeyen koruyup kollayan babaları eşleri görünce bi üzülüyorum yani :) zaten böyle zamanlarda yanımızda olmayacaklarsa ne zaman olacaklar ki. Hiç ezdirmeyin kendinizi tabi tartışmayın da taşınmaya odaklanın ve en üst kattan bulun mutlaka taşınırsanız :KK70: Biz çok pişmanız orta kattan tuttuğumuza şuan bile tepemde habire masa çekiyor bi gün elimde kalacak gerçekten o gün ne zaman bilmiyorum :KK70:
Bir daha tövbe ev sahibi olan ev olmaz olsun hayırlısı olsun tabiki hakkımızda ama insan evlenip biriyle hayat kuruyor ve o adamda arkanızda değil sanki bütün yük omuzlara biniyor maddi konularda yine çalışır bireyler yapmaya çalışır insan ama manevi yük çok ağır

Evvsahibi kadınla hiç muhattap olmayın sürekli eşiniz muhattap olsun görsün kadının halini evden memnunsa ev sahibiyle de kendi ugrassin
Zaten ben daha muhatap olmam eşim olucak dengesizde onunla iyi anlaşıyor diyor benim onunla sorunum yok ya kafasız kadının benimle sorunu var peki bu ne olucak adam sanki yalnız yaşıyor sen erkeksin işe git gel bu kadının kahrınıda ben çekiyorum

Evlatlarının öldürme kapasiteleri ile üzülme kapasitesini yitirmiş hatta bununla övğnebşlen kişiyle kapı komşusu olmak hiç sağlıklı değil.
Eşiniz nasıl bir tehlikenin içine atıyor farkında mısınız?
Biz de ev sahibimizle aynı binada yaşıyoruz, apartmanımızı da yıkıyoruz komşuyla birlikte sırayla. Ev sahibimiz bahçemizdekş ağaca, çiçeğe bakıyor bir iş paylaşımı ve herşeyden önce huzur var.
Eşim olucak hain tehlikenin farkında dedim ona başımıza iş açacaksın diyor ki olsun

Ben de terbiyesizliğinden şikayet ediyordum komşumun. Bu daha betermiş.
Evi var diye patron kesilmiş bak ya ! Taşınmak çok zor olacaktır bunun için ya eşiniz tavrını koysun ya da emniyet güçlerinden yardım isteyeceksiniz tehdit ediliyorum diye. Bu komşu gürültüsü de değil can güvenliği mutlaka ilgilenmeleri gerekir diye düşünüyorum.
Beterin beteri denk geldi aynen evi var diye başımızın üstüne çıkmadığı kaldı

Bu gün binayı sildiren yarın evini sildirir. Ayrıca binayı silmek ne ya hayatımda duymadım. Görevli yok mu binada ya da sildiğinizde para mı verecekler ? Eşinizde çok Garip bir insanmış . Ne demek binayı sil, sen dururken ben mi silicem , ne iş yapıyorsun ki vs. bence bu cümleler hiç iyi niyetli değil hem de yeni evliyken .

Bu gün binayı sildiren yarın evini sildirir. Ayrıca binayı silmek ne ya hayatımda duymadım. Görevli yok mu binada ya da sildiğinizde para mı verecekler ? Eşinizde çok Garip bir insanmış . Ne demek binayı sil, sen dururken ben mi silicem , ne iş yapıyorsun ki vs. bence bu cümleler hiç iyi niyetli değil hem de yeni evliyken .
Bencede değil mi sizce dışarıdan bakınca bu cümleler neyi çağrıştırıyor ben olayın içinde olduğum için tam anlayamadım belkide cevabını veriyorum fakat yetmiyor içimde bir şeyler eksik

Siz yine de iş bulmaya bakın. Mesleğiniz olmayabilir ama bir markette falan iş bulmaya bakın derim. Diğer şekilde bu kadının artık herşeyi batar size, en azından fazla görmemiş olursunuz.
Eşim izin vermiyor ki lanet adam iyice sinirlendim şuan içten pazarlıklı iğrenç bir adam kendisi

Ya yazmayacaktım da meraktan duramadım. Kadın zenginliğini vurguluyormuş ya , iki katlı binadan (görevlisi bile olmayan) ne kadar kira geliri elde ediyor ki hapisten parayla adam çıkaracak?

Bencede değil mi sizce dışarıdan bakınca bu cümleler neyi çağrıştırıyor ben olayın içinde olduğum için tam anlayamadım belkide cevabını veriyorum fakat yetmiyor içimde bir şeyler eksik
Sizi gaza getirmek istemem ama baa eşinizin kendini çok beğenmiş ve sizi çok önemsemeyen biri olduğunu çağrıştırıyor. Benden tavsiye Bulabildiğiniz ilk işe girin.

Neden izin almanız lazım ? Kötü bir şey mi yapıyorsunuz ?
İşte bende evlenmeden aynı böyle konuşuyordum yemin ederim. İşin içine girince bazı şeylerin sadece cevapla olmadığını anladım yani çok uzun konu şuanda imkanım olsa bırakırdım onu ama yok e ben bu evde yaşıyorsam nasıl sürekli inatla gidicem ipin ucu kopacak

Ya yazmayacaktım da meraktan duramadım. Kadın zenginliğini vurguluyormuş ya , iki katlı binadan (görevlisi bile olmayan) ne kadar kira geliri elde ediyor ki hapisten parayla adam çıkaracak?
İki katlı binası birde yeni yapılan binası artı aynı sokakta yine oğlunun binası zengin semtte kızının evi kızı evli onada kendileri almış evi Kadın iki tane kadının üstüne kuma geliyor bu mallar kocasından kalma aileden diyor ama bin tane yalan kocası zengin olmasa iki kuma üstüne gelmezdi. Benim bulunduğum kat ,kaloriferli kendi katı sobalı akşama kadar odun kırıyor üstübaşı yırtık pırtık pespaye sürekli milletin eline bakıyor bedava kahvaltı bedava öğlen yemeği diye birde diyordu biz nerde bedava oradayız diye açıkça dilenci gibi biri pespaye zenginliği batsın

Sizi gaza getirmek istemem ama baa eşinizin kendini çok beğenmiş ve sizi çok önemsemeyen biri olduğunu çağrıştırıyor. Benden tavsiye Bulabildiğiniz ilk işe girin.
Neyiyle beğeniyor ki boş birde gözüm kör mü oldu anlamadım ben hala inanamıyorum evlilik çok önemli birşeymiş böyle büyük bir kararda çok düşünmek gerekliydi ben demekki duygularıma kapıldım iş bulursam girmek istiyorum tabiki

Ha bide hapisten adam çıkarması yakın akrabası mafyaymış birde çok paraları varmış öyle saçmalayıp duruyordu oğluna hala cezaevinde o zaman ne bekliyor çıkarsın değil mi madem öyle gücü var herhalde bazen para yetmiyor

Back
X