Kadının egosu tavan yapmış cidden havlıyor bana bir kere çık dedi gözümü korkutmak için dahada konuşmadık eşime asla çık demedi dahada konuşmadık şimdi benle konuşamayacağım biliyor eşime söylüyor herşeyi arkadan yaptırmaya çalışıyor keşke çıkabilsem bu evdenKadına gidin ve ben kira karşılığında dairenizde oturuyorum, bina görevlisi değilim.
Binanın silinmesi gerekiyorsa payıma düşen para neyse vereyim herkeste versin ve bir görevli tutulsun deyin.
Kızım komiser falan diye gözünüzü korkutmaya çalışırsa komiserse hakkı hukuku biliyordur ve mahkemeye verme durumunda nasıl haklara sahip olacağımı da iyi bilir deyin.
Bir daha çocuklarından da yok şizofren birini öldürdü vs. diye bahsederse bu yaptığı çok güzelmiş gibi niye anlatıyorsunuz insan utanır bunları anlatmaya bir insanın canını almış cezası neyse çeksin deyin.
Çok amiyane bir tabir olacak ama "havlayan köpek ısırmaz". Havlamasının önünü kesmeye ve imkanlar nispetinde en kısa zamanda taşınmaya bakın, bir şey yapamaz ama çenesi ile sürekli huzurunuzu bozar..