Tehlikeli mi..

Burcu223

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
233
432
103
Merhaba arkadaşlar belki saçma gelecek ama size bir sorum olacak. Haftaya sehirlerarasi otobüs yolculuğu yapacağım fakat son olan olaylardan sonra çok korkuyorum. Otobüsü kaçırıp rehin tuttukları senaryolar falan kuruyorum kafamda iyice psikolojim bozuldu. Bu arada şehirler izmir eskışehır ve gece daha huzursuz olurum diye sabah yolculuğu yapacağım. Sizce sacmaliyor muyum

Herkes kendı yapısına gore etkılenıyor bu olaylardan.
Bız 15 temmuzdan 10 gun sonra antalyaya gıttık. Afyon uzerınden .butun yolu orada bısey mı var buradakı karaltı ne dıye dıye sayıklayarak gıttım. Ustune antalyada tup mu ne patladı bız oradayken tatılı uzattık gıtmesıde donmesıde dert oldu bıze velhasıl

Saçmalıyosun ama çok normal hepimizin psikolojisi bu durumda zaten.

Bi de ben kaderci bi insanım biraz bu hayattaki süren dolduysa evde otururken de olur bu otobüsteyken de.Pozitif düşün,korkma.

Profil resmine bayıldım ayrıca

Saçmalamıyorsunuz. Ortalık o kadar karışık ki insan dışarı çıkmaya korkuyor.

Biz Ankara'da yaşıyoruz , paranoyak oldum artık. Benim de aklıma türlü türlü şeyler geliyor. Tedirgin oluyorum, korkuyorum.

Her dakika ne oldu, ne olacak diye bekler oldum. Sizinle ilgisi yok. Ortam bizi buna sürüklüyor.

Biraz paranoyak bir yapım var darbe gecesinden beri kendini toparlayamadim zaten. Gerçekten bunları dusundurenler utansın.

Bu arada amacım tartışma çıkarmak değil lütfen konum kapanmasin biraz değişik fikirler duyup rahatlamaya ihtiyacım var..

Tabii ki saçma o zaman kimsenin hiçbir yere gidememesi lazım kaldı ki Doğuya gitmiyorsunuz ki yahu. Ben Eskişehir'de ikamet ediyorum bir sorun da olayda yok yani niye otobüsü rehin alsınlar böyle bir olay yaşansa neyse tamam son zamanlarda çok olay yaşanıyor ama böyle diken üstünde de olmaz rahat olun.

aslında ne saçmalıyosun ne saçmalamıyosun. yani herkes belli ölçüde tedirgin. ama illaki sokağa çıkıcaz değil mi? yapacak bişey yok. evinin dibinde bomba da patlayabilir böyle bakarsak.

cam fanusta da yaşasak başımıza bir şey geleceği zaman hiçbir şey engel olamaz buna fazla takmayın ben hep yollardayım etrafımdaki herkeste bana göre potansiyel katil

ahaha vallahi ağlanacak halime gülüyorum. içimi rahatlattiniz teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…