Tehlikeli mi..

günüz git o zaman, belki hafif bi sakinleştiriciyle atlatırsın, trafik terörü diye bi gerçekte var yani, o daha olası mesela ama sürekli bunları takıntı haline getirirsek hayatımıza devam edemez hale geliriz

Sacmalamiyorsuniz aslinda. Ulkemizin son hali ortada, hersey olabiliyor.
Bir seyler olacak diye hayatimizi ertelemeye gerek yok zaten dogudn gelmiyorsunuz iciniz rahat etsin.

Bana saçma gelmedi 14 temmuzda ankaraya yolculuk yapıp 15 temmuzu anlarada üstelik o saatlerde dışarda olan biri olarak insan etkileniyor
Endişe duyuyor ama bunun bir sonuda yok
O yüzden içini ferah tutmaya çalışıp git
Uçak yolculuğu yapsan en azından daha kısa sürüyor

Eskişehir de hava ulaşımı yok ne yazık ki.
Yoksa kesinlikle uçakla giderdim

zaten terörün amacı manipüle edip kişileri normal yaşantıdan uzaklaştırmaktır

şu an her nerede isek orada bomba patlamayacağının da garantisi yok ki

hani suriye sınırına gitseniz anlarım tedirginliği de gittiğiniz yerlerde de şu an olduğunuz yerde de risk aynıdır bence

kusura bakma allah korusun boyle tehlikeli ve kotu bir ortam varken tehlikenin nereden gelicegini bilemeyiz olucagi varsa ise olur yine diyorum allah korusun bos yere de kendinizi sıkintiya sokmanin hic bir manasi yok yani keyfini cikarin hayirli yolculuklar dilerim.

Beşiktaş maçından çıkınca da başına felaket gelebilir.

Tek konuda sakinleştirebilirim seni, rehin almıyorlar, direkt öldürüyorlar

Ben temmuz ayından beri her an bu düşüncelerle yasıyorum

abartıyorsun dıyenlere de şaşıyorum

Ölümün sizi nerede bulacağını bilemezsiniz. Evde otururken kalp krizi geçirip ölebilirsiniz de. Bu sebeple evet saçmalıyorsunuz. Yine de insanların psikolojilerini bu denli bozan olayların sebeplerini de irdelemek lazım toplumca

Olasılıkların hep negatiflerini düşünürsek hayatımızı akışında zaten yaşayamayız.
İstanbulda yaşayan biri olarak, kullandığım güzergahta havaya uçmayacağımın garantisi yok.
Ne yapalım? Evden mi çıkmayalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…