canım ölüm diye bir hayatın gerçeği var,bence sen bununla yüzleş,kabullen,
duanıza amin diyorum,lakin Allah bize karışmaz,tercıhlermiz doğrultusunda yaşarızx,b.kyolu demişsiniz,çok üzücü bir ifade,ölümün hangi şekli insan yüreğine dokunmazki,hangi ölümü beğenır insan,trafık kazası olsa araçlara lanet okunur,terör olsa,o lanet okunur,cinayete kurban gitse,hastalık olsa ona lanet okunur,yanı ben daha yakının ölüm şeklinin beğenen birini görmedim,ameliyatta ölse doktor suçludur,yanı her anlamda bir suçlu ve lanet okunacak bişey vardır,ama ölüm düğündür inanana,ama siz yatağınızda güller pamuklar içinde gidin inşallah,bak ne güzel ölümEvet ölüm hayatın kaçınılmaz gerçeği fakat bu b.k yoluna olmemizi gerektirmez değil mi? Allah bunun da hayirlisini versin herkese
sızın ıcın yasam cok zor olmalı
avm ye bakkala markete gıtmek bıle kotu senaryolar ıcın bıcılmıs kaftan
hatta ıcınıze kurt dusureyım
apartman taranabılır ustunuze bomba dusebılır yanda ınsaat varsa evınızın yarısı yıkılabılır
basınıza hersey gelebılır hatta basınızdakı bı sıvılceyle oynadınız dıye menenjıt bıle olabılırsınız
kendınıze ezıyet etmeyı bırakın lutfen
bende gazıantepde yasıyorumDarbe gecesinde çok merkezi bir konumda yalnizdim ve tüm olaylara birebir şahit oldum. Bu kuruntularin yüzde sekseni o geceden sonra oluşmaya basladi bende. Kalan yirmisi de kişilik olarak senaryo yazmaya meyilli olmam diyebilirim..
bende gazıantepde yasıyorum
doguda yasayanlar napsın
amerıkada italyada da sorunlar oluyor
insanın oldugu heryerde dunyanın herhangı bı noktasında her an hersey olabılır
ınanın hayatınızı zorlastırıyorsunuz
malesef hepımız huzursuz durumdayız ama bukadar cok dusunursenız ısınız cok zor olur
cocugunuz var mı ? benım 1 yasında sayılır artık bıde kızım var benım kafayı yemem gerek :)
bence baska seylere odaklanın hanı bunları dusunmemeye calısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?