Tehlikeli mi..

Bu dusunculerle yasayamazsin arkadaşım. Ona kalirsa yemek yeeken bogazinda kalip öledebilirsin napacaksin yemek yemeyecekmisin

Sakınan göze çöp batarmış. Kendinizi bu kadar kasmayın telefonunuza sevdiğiniz müzikler yükleyin,kitap alın. Yolculuğun nasıl geçtiğini anlamazsınız bile.

Korkmakta haklısınız güvenlik zafiyetimiz var malesef,Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Evet ölüm hayatın kaçınılmaz gerçeği fakat bu b.k yoluna olmemizi gerektirmez değil mi? Allah bunun da hayirlisini versin herkese
duanıza amin diyorum,lakin Allah bize karışmaz,tercıhlermiz doğrultusunda yaşarızx,b.kyolu demişsiniz,çok üzücü bir ifade,ölümün hangi şekli insan yüreğine dokunmazki,hangi ölümü beğenır insan,trafık kazası olsa araçlara lanet okunur,terör olsa,o lanet okunur,cinayete kurban gitse,hastalık olsa ona lanet okunur,yanı ben daha yakının ölüm şeklinin beğenen birini görmedim,ameliyatta ölse doktor suçludur,yanı her anlamda bir suçlu ve lanet okunacak bişey vardır,ama ölüm düğündür inanana,ama siz yatağınızda güller pamuklar içinde gidin inşallah,bak ne güzel ölüm

İzmir Eskişehir arası kaç saat ki 6 saat bilemedin 7 saat olsun ,sabah otobüsü varsa gündüz gidin 8 de binsen hava kararmadan varırsın Eskişehir'e,valla otobüs kaçırılma ihtimaline kadar trafik kazası olma ihtimali daha fazla bu durumda hiç evden çıkmamak gerek

Son düzenleme:
yapmak istedikleri şeyde buydu zaten.
toplumda panik oluşturup insanları rahatsız etmek, korkutmak, yıldırmak vs...

korkunuz yersiz değil ama abartı. çünkü evinde otururkende pekala kazaya kurban gidenler, evinin balkonunda otururken kurşun yiyenler vs olabiliyor.

Risk alan değil vadesi yeten ölür canım , korkunun ecele faydası yok bu tür düşünceler seni karamsarlığa götürür , otobüsün kaçırılmaz gittiğin yerde karşıdan karşıya geçerken araba çarpar ölürsün.. Hayat bu benim felsefemde ölümden değil ötesinden korkmak yoksa değil yarına bir saniye sonrasına garanti yok!!Allah'ım herkese hayırlı ölüm ve hayırlı yaşam bahşetsin....

Saçmalıyorsun canım. Ama ülkedeki herkes saçmalıyor, senin suçun yok.

Bundan önceki 6 sayfada da belirtildiği üzere, yersiz bir korku olmuş. En son Beşiktaş taki patlamada, dolmuşla evine giden yolcular şehit oldu hatırlarsan. O zaman evden hiç çıkmamamız lazım. İlk defa mı yolculuk yapacaksın? Çok korkuyorsan uçakla git. Ankaraya git, oradan hızlı tren ile Eskişehire geç daha güvenli :) ama uçak düşebilir, hızlı tren raydan çıkabilir, çok tehlikeli!!!!

Evet sanırım saçmalıyorsun
yapılan eylemler maalesef ki askere yönelik
onu geçtim belirttiğin güzelgah, o olayların olacağı bir güzergah değil

sen hele bir buraya gel de gör.....
neyse...

sızın ıcın yasam cok zor olmalı
avm ye bakkala markete gıtmek bıle kotu senaryolar ıcın bıcılmıs kaftan
hatta ıcınıze kurt dusureyım
apartman taranabılır ustunuze bomba dusebılır yanda ınsaat varsa evınızın yarısı yıkılabılır
basınıza hersey gelebılır hatta basınızdakı bı sıvılceyle oynadınız dıye menenjıt bıle olabılırsınız

kendınıze ezıyet etmeyı bırakın lutfen

Darbe gecesinde çok merkezi bir konumda yalnizdim ve tüm olaylara birebir şahit oldum. Bu kuruntularin yüzde sekseni o geceden sonra oluşmaya basladi bende. Kalan yirmisi de kişilik olarak senaryo yazmaya meyilli olmam diyebilirim..

Darbe gecesinde çok merkezi bir konumda yalnizdim ve tüm olaylara birebir şahit oldum. Bu kuruntularin yüzde sekseni o geceden sonra oluşmaya basladi bende. Kalan yirmisi de kişilik olarak senaryo yazmaya meyilli olmam diyebilirim..
bende gazıantepde yasıyorum
doguda yasayanlar napsın
amerıkada italyada da sorunlar oluyor
insanın oldugu heryerde dunyanın herhangı bı noktasında her an hersey olabılır

ınanın hayatınızı zorlastırıyorsunuz
malesef hepımız huzursuz durumdayız ama bukadar cok dusunursenız ısınız cok zor olur
cocugunuz var mı ? benım 1 yasında sayılır artık bıde kızım var benım kafayı yemem gerek :)

bence baska seylere odaklanın hanı bunları dusunmemeye calısın

Hayır çocuğum yok. Haklısınız sanırım teşekkür ederim :)

Yapmayın Allah aşkına burası bizim vatanımız, toprağımız ne demek korkuyorum! Seyehat özgürlüğünüzden bu kadar çabuk vazgeçmeyin. İllet oluyorum şu korkuyorum dışarı çıkamam bik biklerine , çık kardeşim çık korktuğun şehit olmak mı üç beş soysuz mu seni korkutan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…