Yorum için teşekkür ederim hatırladığım kadarıyla kötü bir olay yaşamadım. Belki şimdiye kadar çok yalnız kalmadığım içindir. Umarım geçicidirCanım daha önce yaşamış olduğun birşey buna etkili olabilir (hatırla yada hatırlama)
bilinç altın seni birşeylerden koruyordur aklınca
ama korkuların üzerine gidilmesi gerek bunu biliyorsun
yaşamımız boyunca yanımızda birileri olmayacak
ayrıca gelip sorsunlar, dolanıyorum gözüme çarpan birşey olduğunda sizden yardım isteyeceğim teşekkürler diyip gönder okadar :)
yıllar önce ben de öyleydim lise yıllarımın başlarında
ama zaman geçtikçe yalnız alış veriş yapmanın keyfini keşfettim, şimdi birileri der birlikte çıkalım diye ve ben sıkılırım :)
Gelen cevaplara göre herkes yalnız alışverişi seviyor inşallah ben de severim ya. Yorum için teşekkürlerBen de ne zaman biriyle alisveris yapsam hep sonradan begenmeyecegim seyler aliyorum. En iyisi yalniz alisveris bence.
Ben de yanımda kocam dışında hiç kimseyi istemem alışveriş yaparken.
Aldıklarım ya da baktıklarım hakkında yorum yapılmasından çok rahatsız olurum.
Evet bende yalnız basımda alışveriş yapmayı seviyorum kocamla yaptım da bir sürü laf sayıyor hadi çabuk ol al beğen seç gibisi Allah'ım sana geliyorum ya bı daha yapmiycam kocamla alisverisBen de ne zaman biriyle alisveris yapsam hep sonradan begenmeyecegim seyler aliyorum. En iyisi yalniz alisveris bence.
Aynen!Mesela bir sey begeniyorsun, hemen yorum geliyor "bu sana gitmez ya"... Tamam da neye gore, kime gore?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?