Tek başıma anlamlandıramadığım bir adam ?

Sizi beğenmiş. Bu açık. Ancak niyeti iyi mi, kötü mü, nasıl bir insan bunu maalesef bilemeyiz. Peşin hüküm vermek bana doğru gelmiyor kötü olduğuna dair. Durum profesyonelliğe uymuyor, iş hayatınızın etkilenmesi normal. Kendinizi kaptırmamaya dikkat edin sadece, biraz akışına bırakın. Ters bir hareketini görürseniz, tehlikeli ve kötü biri olduğuna kanaat getirirseniz sınırınızı çizersiniz. Ama onu tanıyıp iyi biri olduğuna karar verirseniz ona göre davranırsınız. Evet sizden hoşlanıyor, bırakın o düşünsün siz değil :KK70:
Teşekkür ederim bunu deneyecegim :)

Dediğim gibi normalde etkilenmemem gerekir ama ne olduğu belirsiz bi his var içimde bunu inkar edemem
Bende hissettim zaten anlatim tarzindan sende heyecanlisin cok acele etme yavas yavas tanimaya calis bence o biraz aceleci gibi ama

Bir izin günü sonrası iş yerine parmağında ince bir söz yüzüğü takarak git bakalım ne olacak :KK66:
Yüzüğü sorarsa da dün akşam sözüm vardı de gitsin.Netice de patronun sana hesap soramaz ve işveren çalışan ilişikileri pek sağlıklı olmadığı gibi etraftan da hoş karşılanmaz.
Siz kendiniz bu kişiye karşı hisleriniz varsa ne yapacağınıza da kendiniz karar verin.
Ama görünen o ki bu patron sana kur yapıyor ancak kur yapmayı pek beceremediği kesin.
Drift atmak müzik açmak çok ergence ve sonradan görme gibi geldi bana.
Kişiliği oturmamış belli ki.
Tabi yine de siz bilirsiniz.
Şöyle ki çalıştığım yer tam da öyle bir yer
Bu yüzden kimseye anlatamadım da çünkü ucu sonu nereye varacak kim bilir.dedikodu malzemesi olmak istemiyorum belki öyle bir şey bile ama hareketlirini herkesin içinde de yapıyor o koluma falan dokunarak konuşuyor herkesin içinde sen gel bisey konusucam deyip çağırıyor illa ki anlayacaklar ..

Bende hissettim zaten anlatim tarzindan sende heyecanlisin cok acele etme yavas yavas tanimaya calis bence o biraz aceleci gibi ama
Zaten hep aynı ortamda degiliz arada bir geliyor benim bulunduğum yere,geldiginde de böyle şeyler oluyor işte

ilginç. yalnız, adamın 27-28 olmasına bakma. o yaşta çoğu tanıdığım adam liseliden hallice. hareketler de bunu gösteriyor zaten.

Bence etkileme.taktiklerinde
Ve hic profesyonel degil!
Sizli bizli konus, yuz verme
Öyle "seni görünce " minvalinde laflar ediyorsa da "baska bir şey yoksa.musaadenizle isime dönmem lazım " de gec
Belli ki etkilenmissin ama.adamin niyeti de bu, bende çapkın ve fiziken beğendiği kizlari "kafalama" derdinde biri izlenimi bıraktı
Çok tekin biri degil

Ben çoktan ne biçim konuşuyorsunuz benimle ne heyecanı lütfen kendinize gelin demistim.. benim hakkimda ne dusunuyorsun a hele cevabim hazirdi :)))

patronum kıyafetim hakkında guzel bir yorum yapmıştı bi kere.. sadece kurallara uygun giyinmiyorsam yorum yapın demistim..

tavrınızı koyun.. muhtemelen artık diğerlerine olduğu gibi size de sinirli davranacak.. en azından sarkintiligi bırakır.

İş yerinde bu tarz şeylere kesinlikle yer olmamalı. Görüşme niyeti varsa da bunu uygun bi dille laubalileşmeden dile getirmeliydi. Dikkat et odasına girerken sert bakışlı ol en ufak bi samimiyetinde işler yoldan çıkabilir. Allah korusun tacize kadar içimde kötü bir his doğdu

beğenilmek her kadının olduğu gibi sizin de hoşunuza gitmiş, Ama tam bir ergen tavırları bence yüz vermeyin, Yaptığı sululuklar karşısında sert davranın tersleyin, patron diye çekinmeyin. Samimi davrandığında ben bu kadar samimiyetten hoşlanmam deyin.

Bilmeyen de diyecek ki bunlar odada başbaşa napıyor :halay: Bence işiniz sekreterlik gibi ona hizmet eden bir iş değilse çağırdığında gitmek zorunda değilsiniz .

Peh toy görünümlü çakal :)yahu adam resmen kur yapıyor yani yapmaya çalışıyor

Bilmeyen de diyecek ki bunlar odada başbaşa napıyor :halay: Bence işiniz sekreterlik gibi ona hizmet eden bir iş değilse çağırdığında gitmek zorunda değilsiniz .
Kesinlikle değil :) ki en son heyecanlanma muhabbeti az otemizde insanlar varken gerçekleşti

beğenilmek her kadının olduğu gibi sizin de hoşunuza gitmiş, Ama tam bir ergen tavırları bence yüz vermeyin, Yaptığı sululuklar karşısında sert davranın tersleyin, patron diye çekinmeyin. Samimi davrandığında ben bu kadar samimiyetten hoşlanmam deyin.
En doğrusu en temizi su an bu zaten başka türlü şöyle yaptı böyle yaptı kafamda deli sorular oluyor.

Valla yanına gitme diycem patron diyecen sen adamla görüşmek istiyosan sinyallere cevap verecen yoksa tersle at ben olsam niyetim de olsa terslerdim ilk andan öle zevzek davranışlar driftler falan Allahım sana geliyorum aptalın teki bence adam

Back
X