Tek başıma gidebilir miyim?

3 sene önce yakın arkadaşımla beraber sizin gibi turla tatil yapacaktık ama arkadaşım gitmemize 2 gün kala korona oldu. Ben de yıllık iznimi almıştım yani değiştiremezdim. Turla gittim ve hayatımın en güzel tatillerinden biriydi her şey o kadar güzeldi ki.. Arkadaş konusunda hiç sıkıntı çekmedim istersem turdan biriyle hemen kaynaşıyordum boş zamanlarda hep kendi istediğimi yapıyordum başkasına uymak zorunda ya da bana uysun diye ikna etmek zorunda kalmıyordum.

O tatilden beri artık her sene birkaç günlük de olsa tek başıma tatil yapıyorum size de tavsiye ederim.

3 sene önce yakın arkadaşımla beraber sizin gibi turla tatil yapacaktık ama arkadaşım gitmemize 2 gün kala korona oldu. Ben de yıllık iznimi almıştım yani değiştiremezdim. Turla gittim ve hayatımın en güzel tatillerinden biriydi her şey o kadar güzeldi ki.. Arkadaş konusunda hiç sıkıntı çekmedim istersem turdan biriyle hemen kaynaşıyordum boş zamanlarda hep kendi istediğimi yapıyordum başkasına uymak zorunda ya da bana uysun diye ikna etmek zorunda kalmıyordum.

O tatilden beri artık her sene birkaç günlük de olsa tek başıma tatil yapıyorum size de tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim motive oldu yazınız

Yok turla erken tarihe alabilirim
Yani alın tabii ama turla gidiliyor zaten iki kişi anlaşmamışsınız,arkadaşınızın anne babasının da geliyor olması neyi değiştirdi? Koskoca tur onlarca insan var,iki kişi de tanıdık olsa nolacak? Bana biraz bahane arıyorsunuz gibi geldi.

İki yıl önce eşimin akrabalarıyla balkanlara gittim turla. 9 gün o kadar çok eğlendim öyle güzel geçti ki. Hiç akrabacı bir insan değilimdir buna rağmen. Kimseyi sırtımda da taşımadım,parasını veren tura gelir takılır yani ne var bunda?

Kocişin gelmiyor mu?
Evlendiğimden beri (8 yıldır) sadece iş için Çin'e tek başına gidebildim, onun dışında bekarken tek gezebildim maalesef 😅 imkanım olsa tek gitmek isterim, hatta en büyük hayallerimden biri emekli olunca sırt cantami alıp Güney Amerika'yi gezmek

Turdaki rastgele insanlarla arkadaşın anne babası ayni mi ya sacmalamayin😒 insan içmek ister birileriyle flörtlesmek ister. Ne işi var ana babanın orada?
Siz tatili öne çekin hatta bence hava daha güzel olsun diye sonraki haftaya çekin. Tek kişilik odada fiyat farkı çıkar muhtemelen ama bence değer. Antalyada tur nasıl oluyor onu pek anlamadım ama gezilecek yapılacak şeyler biraz kısıtlı. O şekilde farklı yerlere turla gitmiştim ama antalya olunca bilemedim.

Turla gidiyorsan, genelde odalar 3 kisilik oluyor diye biliyorum..odan tek kisilik mi olacak? Anlasman nasil?
Yalnizligi seviyorsaniz yaparsiniz.
Sahsen ben sikilmazdim.

anne babasi gelse ne olacak ki? Tek sorun buysa, siz yine kiz kiza takilirsiniz
Gelmesin beraber sözleştikleri yere annesi babası niye geliyor ya bu normal değil.

Siz tatilinizi 1 hafta öne çekin ve yalnız gidin. Yalnız tatil gibisi var mı, mis gibi. Kafaya göre ye iç eğlen.
Hiç tanımadığım kişilerle tura giderim ama arkadaşımın ailesiyle gitmem tabi ki. Rahat edemeyiz en başta. Arkadaşımla gideceğim bir tatile de anne babamı sürüklemem. Herkesin yeri ayrı.

Ne alaka aile olayından sonra iptal ederdim ben olsam zaten gitmek istesem kendi ailemle giderim tek başına sıkılacağını sanmıyorum gecen sene turda 2 kız vardı birbirine yabancı tek gelmişler otobüste kaynaştılar valla aynı odaya bile geçtiler baya baya kanki olmuşlardı 😄 hem böyle bir ihtimal var yalnız kalsanızda kitap, müzik filan daha kaliteli zaman geçirirsiniz turda zaten her gün bir etkinlik oluyor keyifli geçer

Merhaba arkadaşlar, kısaca derdimi anlatmak gerekirse yazın Antalyaya arkadaşımla tura gidecektik. Ama arkadaşımla kavga ettik. Zaten artık kafa yapılarımız da uyuşmuyor. Kıza gıcık oldum. 20 hazirandaki rezervasyonu 13 hazirana alıp tek gitmeyi düşünüyorum. Sizce nasıl olur? 5 gün 4 gece Antalya tatili. Çok sıkılır mıyım?
Ben senelerdir 4 kişilik bir aile olduğum için şu an tek kişilik tatil çok cazip geldi 😃

Ben gitmek isterdim ama gidemezdim sanırım.rqhat edemezdim tek başıma.h3m genelde bu tarz şeylere sevgililer, nişanlılar falan geliyor.
Katılıyorum, artık denizlerde damsız girilmez diye tabela asılıyor zaten. Kadının bekar olduğu yetmiyormuş gibi bir de denize girecek. 😡😡😡

Valla benimde aklımda bu sene bu var. Kafa toplamak için birebir bence. Tek gidilir bakarsın orada arkadaş bulursun kendine yani. Git eglen. Kafanın uyusmadıgı biriyle gitmekten daha iyi

Gelmesin beraber sözleştikleri yere annesi babası niye geliyor ya bu normal değil.
Yani tur olunca, anne baba anlayisli biriyse bana anormal gelmedi acikcasi.
Ben de arkasimin ailesiyle beraber gitmistim.yasim kucuktu biraz gerci ama ailesinin bize hic zarari olmadi. Cok eglenmistik
Ama konu sahibi, zaten arkadasina kizgin benim anladigim.

Merhaba arkadaşlar, kısaca derdimi anlatmak gerekirse yazın Antalyaya arkadaşımla tura gidecektik. Ama arkadaşımla kavga ettik. Zaten artık kafa yapılarımız da uyuşmuyor. Kıza gıcık oldum. 20 hazirandaki rezervasyonu 13 hazirana alıp tek gitmeyi düşünüyorum. Sizce nasıl olur? 5 gün 4 gece Antalya tatili. Çok sıkılır mıyım?
Sıkılmaya vaktin kalmaz.

Back
X