Tek başıma gidebilir miyim?

mis gibi olur.
antalyaya niye turla gidiyorsun o kismi anlamadim ama iyi eglenceler simdiden sana.
ben neredeyse tüm gencligimde tek gezdim. sehir, ulke, kamp... sevgili vs hadi neyse de nefret ederim arkadasla tatile gitmekten. ona buna uy, yuz milyon fotosunu cek, sirf "bir kere geliyoruz" kafasinda oldugu icin sacma sapan mekanlara para ver, bir seylere alinsin, bu islerden anliyorsan her seyi sana kitlesin, biriyle romansa girsen ya da onun ilgi alanina girmeyen bir yere ugramak istesen "beni sattin" tripleri.. ne bileyim hic sevmiyorum..
tek tatil bunlara on basar.

Turla gidiyorsan, genelde odalar 3 kisilik oluyor diye biliyorum..odan tek kisilik mi olacak? Anlasman nasil?
Yalnizligi seviyorsaniz yaparsiniz.
Sahsen ben sikilmazdim.

anne babasi gelse ne olacak ki? Tek sorun buysa, siz yine kiz kiza takilirsiniz
arkadasimin anne babasiyla bir şekilde tatil yaparim, deniz kenarinda yazliklarına davet etmislerdir, bedava tatildir. seve seve giderim, beraber denize bile girerim. ama hem para verip hem elalemin ailesiyle ne isim var ya ne sacma

arkadasimin anne babasiyla bir şekilde tatil yaparim, deniz kenarinda yazliklarına davet etmislerdir, bedava tatildir. seve seve giderim, beraber denize bile girerim. ama hem para verip hem elalemin ailesiyle ne isim var ya ne sacma
Herkesin kendi tercihi. Ben yakin arkadaslarimin aileleriyle de yakinim genelde. Benim icin sorun olmazdi😊
Hee ozellikle tercih etmezdim ama degisikligi problem etmezdim . Bir de dedigim gibi tur , o da ayri mesele.

Tek başına gidilir elbet ama şahsen ben çok sıkılırdım o yüzden tercih etmezdim yalnız tatili. 😌

Back
X