• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek basima nasil yapicam nereye giderim

Yer fistg

Hayat bu kadarkadar.zor olmaaa
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2017
55
27
3
27
Onceki.konularda yazdiklarim sıkintilarimi biliyosunuzdur esim ve ailesiyle ilgili.problemler yasiyirm evde bu kezde dun yine kavga oldu evde cocuk agliyodu kayimbabamda geldi bana elimin tersiyke senin agzina carparim bu cocuk aglamicak diye bana sert cikti bende bu cocuk benim dememle olanlar oldu sirf bu kelimem icin esimin yaninda acti agzini yumdu.gozunu yok sen cok beklede bu cocuk benimde.babanin evinden getirdinmide ve agza alinmicak hakaretler

Kayinbabam kaynnaadan beter cekilecek gibi bi.insan degil inanin hareketleri tavri ses tonu kimse katlanmazki ben cok bile dayandim simdiye kadar toplum.icinde.ne.konuscani hic bilmez. Kufur eder surekli dedikodu yapar insanin zayif noktalrini yuzune vurur tabii kaynanada onun yardimcisiki oda.kus sirf kocasi kus diye

Yukari ciktikk esimle kendi kulaklarinla duydun dedim evimde oturmak istiyorum yeter artik bu adamin emri altinda durmak istemiyorum iki seceneginn var ya onlar yada oglun karin dedimm ve canimdan cok sevdigim esim onun hatri icin herseye katlandigim insan yol.orda yuz tanede cocuk.versen onlar annem babam ben babam olmadan ev falan gecindiremem dedi ((yiyecek icecek bez kiyafer herseyi kayinbaba alir) )
yikildimmm oglumla odaya girdim.hungur hungur agladim tum bunlari gordugu halde onlari secti bosanalim dedim tamam dedi meslegIim yok ailemde geri kafali.gitmek istemiyorum sizdentek akil almak istedigim nokta bosanirsam sizce tek.basima ne yapnaliyim.nereye gitmeliyim nasilll ayakta durmaliyim yalnizca bunu ogrenmek istiyorum..

Oğlun kaç yaşında
Ailen geri kafalı derken neyi kasdettin ayrılmanı mı istemiyolar

Allah yardımcın olsun...
Ailen istediği kadar geri kafalı olsun başlangıç için sokakta bırakmazlar..
Zaten nafakada bağlanır çocuk için.
Ağlayıpta eneejini düşürme canım..
O can sana çok lazım olaxak..
İşe girip çalışırsın başlangıçta bebeğede annengil vb bakar...
Herşey yoluna girer.
İnme o kayınvalidelere sakin ol..
Şimdi ağlama değil planlar yapıp, para pul eşyaları oradan çıkarma zamanı..
Başarırsınn ne istersen sadece kapsamlı düşün:)

Oğlun kaç yaşında
Ailen geri kafalı derken neyi kasdettin ayrılmanı mı istemiyolar
8bucuk aylik yani bosanan kadinlara iyi gozle bakmazlar hele bide cocuk varsa sirf onlardan kurtulus.olarak evlendim.iyice cikmaza girdim

Vala ne desem daha çocuğuna bez alamayacak adamdan çocuk mu yapılır desem
Klasik yurdum kadını
Sana çok açık olayım mı? Kusura bakma geleceği hakkında bu kadar düşüncesizce kararlar alabilen birine git dışarda çalış et ayaklarının üzeribde dur diyemiyorum
Dışarı bu akıl fikre sahip biri için içerden bulunduğun durumdan daha tehlikeli

ahh ahh... canım benimmm yaşadığın şey çok zor Allah yardımcın olsun ailen arkanda değil artı küçük bebeğin var kalicak yerin varmı ? yada birikmiş paran? bunlar yoksa çok çok zor tek başına bir bebekle ordan oraya savrulur bebeğinde seninle beraber perişan olur suanki durumundan daha kötü ve ağır gelebilir sana bunlar diye düşünüyorum ben mesleğin de yok sanırsam bir işe girsen çocuğa bakacak biri lazim çok zor yani
kalicak biyer arasan sığınma evi vs var ama oraya da herkesi almıyorlar yer azlığından dolayı öyle duymuştum darp raporları vs şiddet görünce galiba alıyorlar bilen biri varsa anlatır bu konuyu
Allah yardımcın olsun ... herşey istediğin gibi olur esinde akillanirda hiç bunlara gerek kalmaz insAllah
esin aileye düşkün birine benziyor keşke en başında anlaşılsa şartlar koyulsa hiç bunlar yaşanmamış olur şimdi o çocuğa da yazık... hiç biseyden haberi yok günahsız bilemedim şimdi ya Allah yardımcin olsun dua et canım .

Öncelik ailenle konuşmayı denemelisin belki düşündüğün gibi karşılamayacaklar.. sonuçta evlatlarısın baktın ki ailen kabul etmiyor o zaman önce kendine iş bulmalısın bu esnada Kalma konusunda devletten yardım alırsın zaten işini bulup çalıştığında oğluna da bakarsın kendin de geçinirsin eşin ne de olsa oğluna nafaka ödemek zorunda , o nafaka ile oğluna bakıcı tutarsın maaşınla da evini geçindirirsin.
Böyle bir adamla devam etme zaten yazık edersin kendine ve gençliğine...

ahh ahh... canım benimmm yaşadığın şey çok zor Allah yardımcın olsun ailen arkanda değil artı küçük bebeğin var kalicak yerin varmı ? yada birikmiş paran? bunlar yoksa çok çok zor tek başına bir bebekle ordan oraya savrulur bebeğinde seninle beraber perişan olur suanki durumundan daha kötü ve ağır gelebilir sana bunlar diye düşünüyorum ben mesleğin de yok sanırsam bir işe girsen çocuğa bakacak biri lazim çok zor yani
kalicak biyer arasan sığınma evi vs var ama oraya da herkesi almıyorlar yer azlığından dolayı öyle duymuştum darp raporları vs şiddet görünce galiba alıyorlar bilen biri varsa anlatır bu konuyu
Allah yardımcın olsun ... herşey istediğin gibi olur esinde akillanirda hiç bunlara gerek kalmaz insAllah
esin aileye düşkün birine benziyor keşke en başında anlaşılsa şartlar koyulsa hiç bunlar yaşanmamış olur şimdi o çocuğa da yazık... hiç biseyden haberi yok günahsız bilemedim şimdi ya Allah yardımcin olsun dua et canım .
Dayanamiyorum artik keske bu cocuk hic olmadaydii esimle.tek sìkintimiz ailesi yoksa cok iyi anlasiyoryz ama.o ayri evde annesi babasiz kardesisiz oturmk.istemiyoo

birde yiyecek içecek bez kayınbaban neden alıyor ev kira derdide yok belkide ondan bu hakkı üstlerinde buluyor esin çalıştığı parayı ne yapıyor ? kira yok , çocuk ihtiyaçları karşılanıyor .. esin bence rahata alışmış kendide itiraf etmiş zaten .
ben onlar olmadan geçinemem diye ne diyim böyle adamlar hiç ama hiç evlenemesin insAllah

Dayanamiyorum artik keske bu cocuk hic olmadaydii esimle.tek sìkintimiz ailesi yoksa cok iyi anlasiyoryz ama.o ayri evde annesi babasiz kardesisiz oturmk.istemiyoo

çocuğun bir günahı yokki canım ... olmuş bir kere artık bundan sonra dikkat et ama
eminim oda böyle ortamda olmak istemezdi ..
peki sen kendinde bu arkadaşların verdiği önerileri yapacak güç göruyormusun ? hani çalışmak çocuğa birine baktırmak vs vs bunları yapabilirmisin
bu biraz cesaret gerektiriyor , az çok kendini tanırsın herşeyi ölçüp tartmadan ani kararlar verme iyice. düşün ..

çocuğun bir günahı yokki canım ... olmuş bir kere artık bundan sonra dikkat et ama
eminim oda böyle ortamda olmak istemezdi ..
peki sen kendinde bu arkadaşların verdiği önerileri yapacak güç göruyormusun ? hani çalışmak çocuğa birine baktırmak vs vs bunları yapabilirmisin
bu biraz cesaret gerektiriyor , az çok kendini tanırsın herşeyi ölçüp tartmadan ani kararlar verme iyice. düşün ..
Esim.karsima gecmis.hingur hungur agliyoo arada ben kaldim diye ben herturlu calisirim ama herseyden once kalacak bi yer bulmam lazim

8bucuk aylik yani bosanan kadinlara iyi gozle bakmazlar hele bide cocuk varsa sirf onlardan kurtulus.olarak evlendim.iyice cikmaza girdim
Daha çok küçük sen çalışsan bile ona bakacak birinin olmasi lazım. Ne olursa olsun ailenle konuş ve yanlarına dön, elin kahrını çekeceğine kendi ailenin kahrıni cekersin.
Annen seni böyle bi durumda ortada bırakmaz insallah

Herkes koca olmasın ya. Seninki de olmamış zaten.

Git kadın sığınmaya. Ailen yoksa arkanda. Ne bu koca çekilir ne de ailesi.

Boşan. Tazminata bağla kocayı. Allah büyüktür kardeşim.

Babam olmadan ev geçindiremem mi? Evlenmeyin böyle erkeklerle gerçekten. Evleniyorsanız da siz para kazanabiliyor olmalısınız. Yoksa 3. Kişilerin boyunduruğu altında yaşarsınız böyle. Gençsin, öğrenim durumun nasıl bilmiyorum ama ilköğretim yazıyor profilinde, dışardan en azından şimdilik liseyi okuyup diğer yandan çalışabilirsin. Geleceğine yatırım yapman gerekiyor.

Onceki.konularda yazdiklarim sıkintilarimi biliyosunuzdur esim ve ailesiyle ilgili.problemler yasiyirm evde bu kezde dun yine kavga oldu evde cocuk agliyodu kayimbabamda geldi bana elimin tersiyke senin agzina carparim bu cocuk aglamicak diye bana sert cikti bende bu cocuk benim dememle olanlar oldu sirf bu kelimem icin esimin yaninda acti agzini yumdu.gozunu yok sen cok beklede bu cocuk benimde.babanin evinden getirdinmide ve agza alinmicak hakaretler

Kayinbabam kaynnaadan beter cekilecek gibi bi.insan degil inanin hareketleri tavri ses tonu kimse katlanmazki ben cok bile dayandim simdiye kadar toplum.icinde.ne.konuscani hic bilmez. Kufur eder surekli dedikodu yapar insanin zayif noktalrini yuzune vurur tabii kaynanada onun yardimcisiki oda.kus sirf kocasi kus diye

Yukari ciktikk esimle kendi kulaklarinla duydun dedim evimde oturmak istiyorum yeter artik bu adamin emri altinda durmak istemiyorum iki seceneginn var ya onlar yada oglun karin dedimm ve canimdan cok sevdigim esim onun hatri icin herseye katlandigim insan yol.orda yuz tanede cocuk.versen onlar annem babam ben babam olmadan ev falan gecindiremem dedi ((yiyecek icecek bez kiyafer herseyi kayinbaba alir) )
yikildimmm oglumla odaya girdim.hungur hungur agladim tum bunlari gordugu halde onlari secti bosanalim dedim tamam dedi meslegIim yok ailemde geri kafali.gitmek istemiyorum sizdentek akil almak istedigim nokta bosanirsam sizce tek.basima ne yapnaliyim.nereye gitmeliyim nasilll ayakta durmaliyim yalnizca bunu ogrenmek istiyorum..

tam da meselenin can damarı burası işte.sizin sorununuzun kaynağı burası..daha adam olamamış bir adamla evlenip baba yapmışsınız..o daha bir birey olamamışki..kayınbabanızda kendinde böyle bir hak görüyor ..istediğiniz kadar ağlayın yinede değişmez babasının maddi desteği eşinin çocuğununda önüne geçmiş vaziyette
ya kayınpederiniz kayınvalidenizle bu tür restleşmelere girmeyin ..yada kendi ayaklarınızın üzerinde durun hayatınıza kendiniz yön verin ne diyeyim Allah yardımcınız olsun

Ağzına vururum ne demek ne hakla ?
Eşiniz gidemeyeceğinizi bildiği için kabul etmiş boşanmayı .
Siz zarf atmışsınız o da buruşturup çöpe atmış .
Çok üzüldüm halinize Allah yardımcınız olsun .
Ama ne olursa olsun haddini bildirin öyle ağzınıza vuramaz kimse ,bu çocuk benim yerine , ne hakla bana vurabiliceğinizi sanıyorsunuz deyin .
Ben sizin kızınız değilim gerekirse gidip şikayetçi olurum deyin .
Herkes haddini bilsin mesleğiniz olmaya bilir okumamış da olabilirsiniz ama bu sizi ezik yapmaz .siz bir birey siniz kayın babanız size vuramaz sizi ezik göremez aslaaa ...

Çok sinir oldum Adama .
Ayy evlerden ırak .

Alsın madem benim demiş oğlu adam olup alamıyor ise babası alır .
Biri almak zorunda çünkü .
Aldı diye kendini sizin efendisi gibi görme hakkını vermez .
Eşim bazen çocuklarla alakalı masraf tan şikayetçi olsa, ben babamın evinden getirmedim mecbur Sun almaya deyip gönderiyorum.

Back
X