Tek Başıma Otel Tatili(Eğlenmek için)

Haydikampa ve Doğadayız’ı araştırmanızı öneririm ama siz otelden çıkmak istemiyorsunuz. Tek olsam bu ikisine gözüm kapalı giderim mutlaka bir gruba dahil oluyorsunuz sıcacık bir ortam
Haydikampa etkinliğide güzelmiş belki tatilden sonra onada katılırım 😂

Yiyin için denize girin koyun gözüne gitsinnnn

Okurcalar - Granada Luxury
Okurcalar - Sirius Deluxe

2sine de gittim 2sinde de yemekler şahane tavsiye ederim
ben şunu merak ediyorum cevap veren arkadaslar olursa sevinirim,ben de gitmek istiyorum 2 kizimla ancak ulasimi nasil saglayacagiz, otobusle atiyorum marmarise gidip terminalden taksiyle gecsem mesela mantikli mi hic yapan var mi

götürmeyin günübirlikte de telefon

bir de cidden ben mi çok rahatım bilmiyorum

yıllar önce bir mesleki sınava girecektim

o zaman bu içeri çanta almamak yeni çıkmıştı

büyük sınav olmayınca emanetçi vs de yok

binanın girişine koydum yere çantamı, herkes şehir dışından gelmiş, sınav Ankara da

neyse ben girdim
çıkışta bir baktım benim çanta en altta herkes benden cesaret alıp bırakmış, fiili durum yaratmış

plaja da telefonumuzu da anahtarımızı da götürüyoruz

yine araba ile gitti isek araba anahtarı da oluyor hali ile

bırakıp giriyoruz, tamam ben çok rahatım kabul :)))
Plajda odada çıkarmayı unuttuğum altın&pırlanta takılarımı bile çantaya atıp giriyorum. Hiç dönüp bakmak aklıma gelmemişti 🤣🤣🤣

ben şunu merak ediyorum cevap veren arkadaslar olursa sevinirim,ben de gitmek istiyorum 2 kizimla ancak ulasimi nasil saglayacagiz, otobusle atiyorum marmarise gidip terminalden taksiyle gecsem mesela mantikli mi hic yapan var mi
Ulaşım dahil otel satın alabilirsiniz. Biz antalya tarafına giderken araba yerine uçakla gitmeyi tercih ediyoruz, otelle birlikte transfer de satın alıyoruz. Uçaktan inince vip araç gelip alıyor otelimize bırakıyor, tatil bitince de alıp havaalanına bırakıyor. Vip olmayan, bir sürü misafir toplayıp otellere bıraka bıraka giden bir transfer seçeneği de var ama biz onu sevmedik.

Açıkçası bende öyleyim ben denize felan gittiğimde kimse telefonmuş çantaymış başında beklemiyordu 😂 ben giriyorum yinede hiç aklıma bile gelmiyodu yani😅
Ben de hep halk planlarına giderim. Genelde kardeşimle falan. Telefon alıyoruz mecburen yanımıza, biraz para da alıyoruz. Biz çantanın zor ulaşılacak kısmına koyuyoruz kamufle ediyoruz vs. Tamamen ortalıkta değil yani. Denizdeyken arada görüş alanımızda ise bakıyoruz bugüne dek sorun yaşamadık. Giderse de gider öyle 10.000 liralık telefon değil sonuçta akacak kan damarda durmaz yani 😅

Vallaha git kardesim. Ben tek basima tatile gitsem sıkılmazdim. Kulaginda sevdigin muzik deniz kenarinda yürümek bile stres aliyor insandan. Aksamlari programlar varsa onlara da katilirsin. Hamam felan tekrar acildiysa git keyfine bak :KK8: (bende Türkiye yi özledim ya. Iki senedir gidemiyorim :cry:)

Ben tek başıma tatile Antalya merkeze gidiyordum. Sadece deniz olmadığı için sıkılmıyordum. Çarşıya iniyordum, Kale içine gidiyordum, avm geziyordum, o zaman sinemalar açıktı, sinemaya gidiyordum. Herşey dahil otelde muhtemelen sıkılırdım.

Offf böyle birseye o kdr ihtiyacım var ki, şansınız varken gidin... eğlenmemek şahsen mümkün değil ama ben iliklerime kdr dinlenmek istiyorum 😭 şöyle kesintisiz uyuyayım, güneşin altında bronzlastirici yağlarımı saç bakım yağlarımı sürüp kitabımı okuyayim, sıcak basınca denize havuza gireyim, çıkınca pattis soğuk bira yapayım, ertesi gün masaj cilt bakımı vs yaptırayım ooovvvvv bu hayaller beni bitirdi benden pes siz devam edin 😭😭 (1.5 yaşında uykuları tekrar bozulmuş bir oğlu olan ana feryadı online)

Arkadaşımız tek başına gitmek istiyor ama yazılanlara baktığımda kendisine eşlik edeceklerle bu hayali de gerçekleşmeyecek gibi.

Merhaba arkadaşlar bu konudan açılmış ama bende açmak istedim. Ben 27 yaşındayım. Çalışıyorum. 7 8 ay önce boşandım baya sıkıntılı süreçler yaşadım. Çok üzüldüm vs vs . Şimdide onların acısını çıkarmak istiyorum arkadaşlarımın çoğu evli evli olmayanın bilmem nesi var ben kaldım tek başıma. Deniz tatiline gidip deli gibi eğlenmek istiyorum yani sadece kafa dinleyimden ziyade eğlence olsun istiyorum kendi sıkıntılarımı biraz olsun unutacağım negatif enerjimi atacağım ve aslında çokda otelden çıkmayacağım bir tatil istiyorum. Öyle aşırı girişken sosyal biri değilim ama kendimi özgürce ifade edebiliyorum sizce sıkılırmıyım. ?
Dinlenme tatili yaparsınız da eğlenme kısmı biraz zor

Offf böyle birseye o kdr ihtiyacım var ki, şansınız varken gidin... eğlenmemek şahsen mümkün değil ama ben iliklerime kdr dinlenmek istiyorum 😭 şöyle kesintisiz uyuyayım, güneşin altında bronzlastirici yağlarımı saç bakım yağlarımı sürüp kitabımı okuyayim, sıcak basınca denize havuza gireyim, çıkınca pattis soğuk bira yapayım, ertesi gün masaj cilt bakımı vs yaptırayım ooovvvvv bu hayaller beni bitirdi benden pes siz devam edin 😭😭 (1.5 yaşında uykuları tekrar bozulmuş bir oğlu olan ana feryadı online)
💩 ağrıyan belimle zonklayan kafamla ve 12 aylık oğlumla sana katılıyorum

Ben de çok mutlu olacağımı, her şeyin bir anda çok iyi olacağını düşünerek ilk evliliğimden 3 ay sonra boşanmıştım.
Kuşadası ve Çeşme'de iki haftalık tatil yaptım.
Döndüğümde eskisinden daha berbat bir psikoloji içinde buldum kendimi.
Siz de benim geçmişim gibisiniz.
Tek farkı, ben o zaman bu tatil olayını kimseye duyurmamıştım.
Siz boşananlara tatil hediyesi var gibi başlık açmışsınız.
Dönüşte başka sorunlarda görüşmek üzere ;)

Başlıktaki konuyu yeni evlenmiş bir arkadaşa attım. Kadının 1,5 yaşında oğlu var.
Dedi ki:
"Şeytan mısın, nesin, boşananlara tatil hediyesi var gibi mesajlar atma bana."
Az soonra baktım, profil resmi gitmiş. Galiba engelledi.

Herkes bi başkasının hayalini yaşıyor işte ne güzel evladınız var herşeye değer bence😊

Başlıktaki konuyu yeni evlenmiş bir arkadaşa attım. Kadının 1,5 yaşında oğlu var.
Dedi ki:
"Şeytan mısın, nesin, boşananlara tatil hediyesi var gibi mesajlar atma bana."
Az soonra baktım, profil resmi gitmiş. Galiba engelledi.
😅😅😅 bu güzeldi
Bence 7 ayda yaşayabileceğim kadar sorun yaşadım 😀
Ayrıca tatile gitmek için boşanmadım tabiki. Kimse boşanmak için evlenmiyor ki ben 7 sene iyi dayandın be😀 o kadar senenin bi dinlenmesi olmasın mı

Back
X