tek başıma tatil zaten hep tekim

sage777

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2025
6
15
3
23
merhaba arkadaşlar ben bu işyerimde 2 yıla yakındır tatil yapmadan çalıştım. yıllık izin günüm 10 gün. şirket yıl sonuna kadar iznimizi bitirmemizi istiyor. ama ben ne yapacağımı bilmiyorum çünkü zihnimi meşgul etmek için hep çalışıyorum. yoksa kendimi çok depresif,üzgün,eski olayları düşünürken buluyorum.
istanbulda yaşıyorum bütçem yeterli. siz olsanız ne yapardınız. yakın olduğum pek arkadaşım yok. ve aracımda yok. tek nereye gidebilirim.

merhaba arkadaşlar ben bu işyerimde 2 yıla yakındır tatil yapmadan çalıştım. yıllık izin günüm 10 gün. şirket yıl sonuna kadar iznimizi bitirmemizi istiyor. ama ben ne yapacağımı bilmiyorum çünkü zihnimi meşgul etmek için hep çalışıyorum. yoksa kendimi çok depresif,üzgün,eski olayları düşünürken buluyorum.
istanbulda yaşıyorum bütçem yeterli. siz olsanız ne yapardınız. yakın olduğum pek arkadaşım yok. ve aracımda yok. tek nereye gidebilirim.

Araçla alalakası yokki,
Şimdi eylül ekim aylarında tatil bölgeleri güzel oluyor, kıbrısa da gidebilirsiniz tam vakti. Bütçem müsait olsaydı bende kıbrısa gidecektim ama borclardan gidemedim.
Siz benim yerime gidin :)
Marmaris-turunc bölgeleride güzel,
Uçakla gider gelirsinşz. Ve bence tek tatile gitmek mükemmel, ha yok istemem derseniz tur bakın yeni insanlarla tanısırsınız,
Pasaport varsa montenegro turuna katılın, orada ister istemez insanlarla tanışıp geziyorsunuz zaten.
Sakin bir tatil istiyorsanız da marmaris-turunc önerim devam eder:)
İyi tatiller şimdiden.

Turlara gidin diyecekler ama hiç yalnız gelen olmazsa kendi adıma rahat edemem.buraya yazılanlar gibi her yerde insanlar tanışmıyor.yabani bir ekibe de denk gelebilirsiniz.ben de katilmiştim.milletin birbiriyle hiç etkileşimi yoktu neredeyse.hatta bir kere kahvaltıda uzun masada herkes yanyana oturdu diye öffleyen püfleyen olmuştu, tanımadığımiz insanlarla oturtuyorlar diye.artik ülke öyle.bizimkiler fazla olumlu bakıyor.sonlara doğru biraz etkileşim olur gibi oldu tur bitti.ee insan bir de sinirleniyor.eee geri dönüşü de yok.bir otelden yer ayırtıp tatil yapmak daha mantıklı bence.

Son düzenleme:
Turlara gidin diyecekler ama hiç yalnız gelen olmazsa kendi adıma rahat edemem.buraya yazılanlar gibi her yerde insanlar tanışmıyor.yabani bir ekibe de denk gelebilirsiniz.ben de katilmiştim.milletin birbiriyle hiç etkileşimi yoktu neredeyse.hatta bir kere kahvaltıda uzun masada herkes yanyana oturdu diye öffleyen püfleyen olmuştu, tanımadığımiz insanlarla oturtuyorlar diye.artik ülke öyle.bizimkiler fazla olumlu bakıyor.sonlara doğru biraz etkileşim olur gibi oldu tur bitti.ee insan bir de sinirleniyor.eee geri dönüşü de yok.bir otelden yer ayırtıp tatil yapmak daha mantıklı bence.denizinize havuzunuza girer gelirsiniz.eee yemek derdi de yok daha ne olsun? Tatilde önemli olan bunlar zaten.

Böyle bir fırsat ve maddi imkan varken düşünmeyin gidin...!

Ben çocuğumla Midilli adası turuna gitmiştim..yalnız katılanlar da vardı..keyifliydi..bi sürü yer gezdik..yunan adaları gemi turları da var..ya da iyi bir otele gidip otel keyfi de yapabilirsiniz

Bu kadar tek başıma diye takinmayin karma şaka yapmayı sever bı şuursuz sevgili çıkarır karşınıza sonra çok ararsınız bu nimet gibi sade hayatı.Bütçenize göre bakın internetten okuyun yorumları alın yanınıza bir kitap zaten telefon internet çağında istesek bile şöyle dağ kenarı dere yakını kuş sesi huzuru yalnızlığı bulabiliyor muyuzki

İstanbul'da hangi yakadasınız? Bulunduğunuz şehire yakın olmak mı istersiniz yoksa ege,akdeniz bölgesini mi tercih edersiniz?

Sağlık yerindeyse miss olur yalnız tatil her tatile de kabile halinde gitmek kız kıza olmak gerekmiyor ne güzel işte iki kişi siz ve keyfiniz oh valla .Havuza denize ister gir ister girme ister yemek ye ister yeme ister uyu ister uyuma .Birileri olunca öyle olmaz o hadi beraber şunu yapalım hadi benim resmimi çek hadi uyumayami geldik vs vs vs

geçmişte ne yaşandıysa bitti bende sizin gibi geçmişi düşünerek yaşarım hep ama hiç bir zaman iyi gelmedi aksine daha da kötü oluyor. maddiyatınız var sorumluluğunuz yok vallahi bunlar en güzel dertler hayatınızı yaşayın fırsatınız varken

Tek basima tatil en sevdiğim şey. Ozellikle gezme tozma tatili veya yurtdisiysa ozellikle tek giderim. Kafama gore gezerim oh mis.

Izninizi ne zaman kullanacaginiza ve ne yapmak istediginize gore degisir bunun cevabı.

Deniz kum güneş ise zaten yaz sezonundan sonrasi yazlik yerlerin en guzel zamanlari.

Gezme tozma ise kendi basiniza bir-iki sehir gezebilirsiniz, guneydogu veya Karadeniz turlarina katilabilirsiniz. Kapadokya yapabilirsiniz

Vizesiz gidilebilen ulkelere tek başınıza gidebilirsiniz. Ya da yurtdisi turlariyla gidebilirsiniz.
Vizeyle ugrasirim diyorsaniz zaten sınırınız yok, her ulke sizin.

Izninizi aralik sonu kullanip Uludag vs kışlık yerlere gidebilirsiniz.

Kesinlikle balkan turu , 2 .güne tuedakilerle kaynaşmış oluyorsun .bende tek gittim çok memnun kaldım

Dubai katar veya avrupada vizesiz kotor montenegro veya uskup taraflarini(buralar vizesiz) oneriyorlar.
Butceniz var ise bali, japonya gibi adalari da
Tercih edebilirsiniz.

Kapida vize ile midilli veya sakiz da cok iyi bir alternatif. Nereye gideceginiz belli olunca bize de yazin💫

Kapida vize ile midilli veya sakiz da cok iyi bir alternatif. Nereye gideceginiz belli olunca bize de yazin💫
Kapida vize neredeyse schengenle ayni surec maalesef. Sadece biraz daha ucuz ve randevu sorunu yok. Gerci randevu sorunu olmamasi avantaj tabii.

Ben olsam Güneydoğu yada Karadeniz turuna katılırdim.eger dinlenmek istiyorum diyorsanız Antalya'da otele giderdim.yalnizlik güzel ama tatilde tek başına olmakta çok güzel değil sanki.mesela biz eşimle gittiğimizde otele bı kaç gün sonra sıkılmaya başladık.

Çok emin olmamakla birlikte bir önerim var, öğrenci kulüplerinin hazırladığı turlar ya da kamplar oluyor. Biz kampa gitmiştik ve epey bir insan sosyalleşmek istiyordu baş başa gezmek istememize rağmen antalyada yaşayan bir çift olarak konyalı arkadaşlarımız olmuştu. Bir de yaş sınırı yoksa zaten katılanların bir kısmı sosyallik arayan orta yaş oluyor hep öğrenci olmuyor.

Back
X