Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
faizlerin de düşeceği yok ki7000₺ maaşım olsa hiç düşünmem. Kira vermek yerine kendi ev kredimi öderim daha iyi..
Borca girmeden bir şey sahibi olunmuyor artık..
Ama bu ara faizler de çok uçuk bilemedim...
merhaba arkadaşlar
şu sıralar kafamı çok fazla kurcalayan bir konu var. biraz yardımcı olursanız çok sevinirim.
şöyle ki; 6 yıldır çalışıyorum. bu 6 yıllık sürede aileme yardım ettim. kendim tek başıma büyükşehirde geçimimi sağladım. aktivitelere katıldım. yurtdışı gezmeleri yaptım. biraz da birikimimi oldu ama çok fazla değil. biriktirdiklerim hep bir şeylere gitti. nişanlanıp ayrıldım. o süreçte epey masraf yapmıştım. o nişanı attıktan 2 yıl sonra yeni bir sevgilim oldu onla da evlilik kısmet olmadı. ama ikisiyle de ilişki süreçlerimde hep maddi anlamda katkıda bulundum. bu yüzden bu zamana kadar pek bir mal sahibi olamadım. bir de evlenirim. evlendiğim kişiyle evimizi, arabamızı çift maaşla alırız diye düşünüyordum hep. ama yaşadığım o 2 hayal kırıklığı sebebiyle artık erkeklere de güvenim kalmadı. o yüzden kendim bir şeyler almak istiyorum. şu anki maaşım 6900 tl. 6 yıllık krediyle ev (1+1), 2 yıllık krediyle de araba aldığımda 2 yıllık kredi tutarım ayda toplamda 3500 tl oluyor. sizce mantıklı mı? büyükşehirde yaşıyorum. bir de tek yaşayınca biliyorsunuz masraf daha çok artıyor. dışarı çıkılıyor falan epey masraf oluyor. bir de şu dönemde her sey o kadar pahalı ki.. bir de bu 6 yıllık süreç içinde tekrar bir sevgilim olursa evlilik açısından benim borcum sıkıntı olur mu sizce? ne düşünüyorsunuz?
cocuk olana kadar zor olmaz. cocuk yapacaginiz zaman da satar buyugunu alirsiniz. esimin dayisinin nakit baya parasi vardi. hep oturduklari pahali muhitten 3+1 olsun istediler. bir turlu alamadilar tabi cok pahaliydi. cok dedik onlara bizim aldigimiz yerden alin ama oturmayin kiraya verin. o donem kredi bile cekmeden bizim muhitten alirlardi isteseydiler. o zaman 100 bine alacagi evi 250-300 bine satardi. kira geliri de olacagi icin kendi kirasi hafiflerdi. yapmadilar tabi. arada bide dolandirildilar. o para uctu gitti. hic birikimleri de kalmadi.çok teşekkür ederim yorum yapan arkadaşlar. içimin rahatlamasına ihtiyacım var. çevremde de kimseye söyleyemiyorum. kimse kimsenin mal sahibi olmasını istemiyor gibi herkeste bir hasetlik var. 1+1 lik küçük bir ev olacağı için evlenirken zor olur mu acaba diyorum da.
Evlenirken başka eve geçersin kendi evini kiraya verirsin o senin garantin olarak durur bi kenarda.çok teşekkür ederim yorum yapan arkadaşlar. içimin rahatlamasına ihtiyacım var. çevremde de kimseye söyleyemiyorum. kimse kimsenin mal sahibi olmasını istemiyor gibi herkeste bir hasetlik var. 1+1 lik küçük bir ev olacağı için evlenirken zor olur mu acaba diyorum da.
Mantıklımerhaba arkadaşlar
şu sıralar kafamı çok fazla kurcalayan bir konu var. biraz yardımcı olursanız çok sevinirim.
şöyle ki; 6 yıldır çalışıyorum. bu 6 yıllık sürede aileme yardım ettim. kendim tek başıma büyükşehirde geçimimi sağladım. aktivitelere katıldım. yurtdışı gezmeleri yaptım. biraz da birikimimi oldu ama çok fazla değil. biriktirdiklerim hep bir şeylere gitti. nişanlanıp ayrıldım. o süreçte epey masraf yapmıştım. o nişanı attıktan 2 yıl sonra yeni bir sevgilim oldu onla da evlilik kısmet olmadı. ama ikisiyle de ilişki süreçlerimde hep maddi anlamda katkıda bulundum. bu yüzden bu zamana kadar pek bir mal sahibi olamadım. bir de evlenirim. evlendiğim kişiyle evimizi, arabamızı çift maaşla alırız diye düşünüyordum hep. ama yaşadığım o 2 hayal kırıklığı sebebiyle artık erkeklere de güvenim kalmadı. o yüzden kendim bir şeyler almak istiyorum. şu anki maaşım 6900 tl. 6 yıllık krediyle ev (1+1), 2 yıllık krediyle de araba aldığımda 2 yıllık kredi tutarım ayda toplamda 3500 tl oluyor. sizce mantıklı mı? büyükşehirde yaşıyorum. bir de tek yaşayınca biliyorsunuz masraf daha çok artıyor. dışarı çıkılıyor falan epey masraf oluyor. bir de şu dönemde her sey o kadar pahalı ki.. bir de bu 6 yıllık süreç içinde tekrar bir sevgilim olursa evlilik açısından benim borcum sıkıntı olur mu sizce? ne düşünüyorsunuz?
Sakin diyorum biz o hatayi yaptik simdi bataktayiz evi satmaya calisiyoruz 3500 yuksek bir rakam.Alistigin standardi dusurmen gerekiyor bu da mutsuz edebilir seni.Para biriktir bence
1artı 1 küçük bir ev zaten. ilerleyen süreçte de prim yapabilecek bir bölgede. bir de kredi 6 yıl olacak. yani bu kadar zamanda biriktiremedim ne yazık ki ve geç kaldığımı hissediyorumAylık ödeme 3500 hem ev hem araba için çok ucuz geldi bu faizl
erle. Acaba kredi çekmeden paranızı döviz veya altın olarak biriktirip alamaz mısınız.
küçük olur ama kiraya verirsin en basiti öyle düşün aldın diye evlenince oturmak zorunda değilsin kiçok teşekkür ederim yorum yapan arkadaşlar. içimin rahatlamasına ihtiyacım var. çevremde de kimseye söyleyemiyorum. kimse kimsenin mal sahibi olmasını istemiyor gibi herkeste bir hasetlik var. 1+1 lik küçük bir ev olacağı için evlenirken zor olur mu acaba diyorum da.