- Konu Sahibi tiyatral_34
-
ya hemde ne karısmaKarışıyorlar dimi ? Allah'tan eşim 15 gün yanımda olacak
Ya annem şimdiden başlamıştı zaten.Tv de çocuk bakımı ile ilgili birşey görüyor açmadım mı iyi tamam açma diye trip atıyor zaten ilk sinirlerimi zıplatmasi böyle oldu .Bu şimdi böyleyse sonra ne olacak diye düşündüm .ya hemde ne karısma
sutum azaldı benım kendılerı yuzunden
bırseyde denmıyor onlar daha lohusa sankı onlar yenı dogurdu oyle davranıyorlar
ustelık 2 hafta esınızde varmıs daha ne :)
saglıkla guzel dogumlar ınsallah
tahmın edebılıyorum yasadıgınız seylerı ınanın bırcok kısı benzer seylerı yasıyorYa annem şimdiden başlamıştı zaten.Tv de çocuk bakımı ile ilgili birşey görüyor açmadım mı iyi tamam açma diye trip atıyor zaten ilk sinirlerimi zıplatmasi böyle oldu .Bu şimdi böyleyse sonra ne olacak diye düşündüm .
Yanında kimse olmazsa esin bebeğe daha çok ısınır ve daha çok sorumluluk alır inan bana.Hastahanede refakatcim eşim oldu.Adam onu baba yapabilmek için çektiğimi görünce bana bakışları bile değişti.Eve döndüğümüzde hamileligimdekinden fazla üstüme titredi. İse dönünce her gün ev yemekleri yapan yerden bana sulu yemek getirdi.Sabaha kadar dönüşümlü uyuduk.Bebegimizi ilk birlikte yikadik.Bunlar eşsiz paylaşımlar.Bakiyorum cumbur cemaat dolan evlere adam cocugunu kucağına almayı fırsatı bulamiyor.Cocuğu oluyor ikinci gün kalabalıktan síkilip arkadaşları ile buluşuyor....kendi bebeğinin altını değiştirmeyi bilmiyor...kucağında tutmayı beceremiyor.Sen hurafelere kulak asma.Hic kimse yoksa biz varız yanındaTabiki mantıklı gelmiyor ama işte insan bir yandan da acaba mı diye düşünüyor .Evet eşim de 15 gün yanımda olacak tek bakmak eb iyisi ben de farkındayım sanırım
Çok yazık ya kızlarına hayatları zehir ediyorlar hele gene benim annem hırsları uğruna dedikodumu yaptı nasıl affederim böyle bir süreçte bir de böyle bir hayal kırıklığı yaşadim .Gerçekten beter bi sınavdan geçtim hamilelik süresincetahmın edebılıyorum yasadıgınız seylerı ınanın bırcok kısı benzer seylerı yasıyor
aılem cok yardımcı oldu sagolsun dıyen kısı sayısı okadar az kı :) cogunluk ya gelmedı ya da keske gelmeseydı der dıkkat ettıysenız
bosverın sız sıze yetersınız :)
Ne güzel moral oldun ya Allah razı olsun senden :)Yanında kimse olmazsa esin bebeğe daha çok ısınır ve daha çok sorumluluk alır inan bana.Hastahanede refakatcim eşim oldu.Adam onu baba yapabilmek için çektiğimi görünce bana bakışları bile değişti.Eve döndüğümüzde hamileligimdekinden fazla üstüme titredi. İse dönünce her gün ev yemekleri yapan yerden bana sulu yemek getirdi.Sabaha kadar dönüşümlü uyuduk.Bebegimizi ilk birlikte yikadik.Bunlar eşsiz paylaşımlar.Bakiyorum cumbur cemaat dolan evlere adam cocugunu kucağına almayı fırsatı bulamiyor.Cocuğu oluyor ikinci gün kalabalıktan síkilip arkadaşları ile buluşuyor....kendi bebeğinin altını değiştirmeyi bilmiyor...kucağında tutmayı beceremiyor.Sen hurafelere kulak asma.Hic kimse yoksa biz varız yanında
Amin canım inşallah sagolasin:)20 gun kv durdu. Guya bana bakmaya. Ben mi ona baktim o mu bana bakti belli degil. Her bebek agladiginda gece deneden odama girip yanimda emzirirken dikildi. Kendimi sanki bebek onunmus da beni sut anne olarak tutmus gibi hisettirdi. Hic gelmeseydi daha iyiydi. Resmen beni lohusa depresyonuna soktu.
Birilerinin olmamasi daha iyi. Her kafadan bir ses cikiyor cunku. Herkes soyle yap boyle yap diyor. Farkli sey soyluyor. Insanin kafasi karisiyor.
Gule gule buyut bebegini, ope koklaya, doya doya... Allah onu size bagislasin, saglikli uzun guzel omurler versin.
hamıleyken bırde ınsan daha duyguları yogun oluyor ve hamılelıkte lohusalıkta yasanan kırgınlıklar unutulmuyor :)Çok yazık ya kızlarına hayatları zehir ediyorlar hele gene benim annem hırsları uğruna dedikodumu yaptı nasıl affederim böyle bir süreçte bir de böyle bir hayal kırıklığı yaşadim .Gerçekten beter bi sınavdan geçtim hamilelik süresince
Neden kimse yoktu sen mi istemedinBende 18 yaşında doğum yaptım. Tek baktım. İlk günden itibaren kimse yoktu. Şimdi 20 yaşına giricem yakında. İkizlerimin doğmasına 2 ay kaldı. Onlarada tek bakıcam diğer oğlum da 1.5 yaşında. Bende kara kara düşünüyorum nasıl yapıcam diye. Senin durumun çok daha iyi şuanlık öyle düşün
Öncelikle ben de hamileyim o hurafelere hiç inanmayın Ayetel Kürsi okuyun bir Fatiha üç ihlas size iki cihanda zarar gelmez o yönden içinizi rahat tutun. Ben hiç doğum yapmadım ilk gebeligimi yaşıyorum doğumdan sonra birine ihtiyacınız olacak çünkü tansiyonunjz düşer şekeriniz düşer dikisiniz olur en azından eşiniz yanınızda olursa size yardımcı olursa gerisini rahat rahat atlatirsiniz.zaten babalık izni var size toparlanana kadar yardım eder . zaten Rabbim hayırlısıyla sağlıkla normal doğum nasip ederse çabuk toparlanirsiniz. İnşallah kolay bir doğumunuz olurMerhaba hanımlar .37 haftalık hamileyim ve geçen hafta annemle şiddetli bir kavga yaşadık .Kayinvalidem sorunlu bir kadın ve hamilelik döneminde görüşmediğim akrabalarımla dedikodu yaparak eşimle aramı açmaya çalıştı .Neyse kayinvalidemi hayatımızdan uzaklastirdik fakat Anneme defalarca söylememe rağmen kaynanamin yaşattıklarını gitmiş herkse anlatmış ve dedikodumu yapmış .Neden yaptın dediğimde ne var yapmadı mı dedi bunun üzerin me delirip tepkimi gösterdiğimde olay uzadı ve ben olayın uzamamasi adına onu engelledim. Ardından bana msj atmış "Sen nasıl insansın en iyi erkek cocuklarim onlar beni ne engelledi ne de parasız bıraktı " dedi .(iki aydır doğum yapacağım ve çalışmadığım için para vermiyordum ve biliyor tek maaşla geçinmeye çalışıyoruz ) beynimden vuruldum ve karşılıklı soylenmedik laf bırakmadık .Bir haftadır sürekli yazıyor benim son haftalarım olduğunu biliyor ve bana eşim e hakaretler savuruyor .Işın özü artık annemi hayatımda istemiyorum .Kaynanam zaten kendini belli etti ve kısmet olduğunda çocuğum olduğunda 40 gün çocuğuma bakarken yanım da kimse olmayacak .Sizce nasıl kalkarım bu işin içinden ? Ne yapmaliyim ? Annemi bu dönemde bunları bana yaşattığı için affedemiyorum .Benim durumumda olup tek başına 40 gün bakan var mı ? Bazı hurafeler var bunlardan da korkmuyor değilim
O kadar çok idare ettim ki .Evlenirken de bana hayati zehir etti artık dayanacak gücüm kalmadı .sanki ben onun arkadaşıyım beni kıskanıyorsun diyor delircem inanhamıleyken bırde ınsan daha duyguları yogun oluyor ve hamılelıkte lohusalıkta yasanan kırgınlıklar unutulmuyor :)
ben lohusalıgımda anneme kırıldım 9 ay gorusmedım oluyor oyle seyler
ya umursamayın kafaya takmayın gamsız olun yok yapamam yapım geregı hassasım dıyorsanız annenızde olsa mesafe koymak en guzelı
ölumlu uc gunluk dunya bosverın kırgınlıkla gecmesın kırılınca kımsenın elıne bırsey gecmıyor cocukken yaptıgımız yaramazlıklara sayalım bugunlerı :) bırazda bız onları ıdare edıcez
Amin canım inşallah .Evet eşim 15 gün yanımda olacak kısmetseÖncelikle ben de hamileyim o hurafelere hiç inanmayın Ayetel Kürsi okuyun bir Fatiha üç ihlas size iki cihanda zarar gelmez o yönden içinizi rahat tutun. Ben hiç doğum yapmadım ilk gebeligimi yaşıyorum doğumdan sonra birine ihtiyacınız olacak çünkü tansiyonunjz düşer şekeriniz düşer dikisiniz olur en azından eşiniz yanınızda olursa size yardımcı olursa gerisini rahat rahat atlatirsiniz.zaten babalık izni var size toparlanana kadar yardım eder . zaten Rabbim hayırlısıyla sağlıkla normal doğum nasip ederse çabuk toparlanirsiniz. İnşallah kolay bir doğumunuz olur
Inamayın kendim tek baktım eşim gece gelir sabah giderdi şimdi çok şükür 3.5 yaş oldu hala kendim bakarım ne anne ne kayınvalide allah öyle bir güç veriyor ki anlatamamYine ben bakıcam zaten 6 ay sonra annem bakacaktı o da hikaye oldu.40 gün lohusa yalnız kalmasın derler ya o yüzden sormak istedim
Sen mi istemedin bakmalarınıInamayın kendim tek baktım eşim gece gelir sabah giderdi şimdi çok şükür 3.5 yaş oldu hala kendim bakarım ne anne ne kayınvalide allah öyle bir güç veriyor ki anlatamam
O kadar çok idare ettim ki .Evlenirken de bana hayati zehir etti artık dayanacak gücüm kalmadı .sanki ben onun arkadaşıyım beni kıskanıyorsun diyor delircem inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?