- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Öyleyse hiç sıkıntı etmeyin 15 gün size bakarsa rahat rahat toparlarsiniz. Şimdiden strese girmeyinAmin canım inşallah .Evet eşim 15 gün yanımda olacak kısmetse
Kayınvalide eşim 13 yaşındayken olmuş ben yurtdışında yasıyorum ailem turkiyede annem ablamın oğluna bakıyor ablam öğretmen vicdanım ona bakması yönündeydi o yüzden gelmedi annemSen mi istemedin bakmalarını
Eşimin annesi yardım edecek bir tip değil. Bir iki gün uğrayıp gitti. Kendi annemde çok uzakta oturuyor 10 gün kadar kaldı (doğumdan önceki 10 gün) doğumdan sonraki gün o da döndü.Neden kimse yoktu sen mi istemedin
Aynen benim kide 60 yaşında :) Ama çok kırgınım ya bana böyle bir anda para lafı etti kendi derdinde ben burda sırt ağrısı karin ağrısı çekiyorum birde gebelik şekerim var iki kontrol etmekle uğraşıyorum .o ise bana bi haftadır hakaret içerikli mesajlar atıyor.o yetmezmiş gibi abime de ona gitmryecejsn diyor kardeşlerin arasını açıyor.bunlar bana hiç masum gelmiyor inanoy allahım alemler yabız yaslanınca nasıl olucaz acaba
annem hep bana anne olunca anlarsın cocugunda senı boyle cemkırsın gorurum derdı
anne olunca cocugun ne kadar degerlı oldugunu anladım ve annemın bekledıgının aksıne anneme daha cok kızdım anne oluncabana haksızlık etmıs meger dedım
bızım annelerımız jenerasyonu arada kalmıs bır kusak bence ne yapacaklarını ne dusuneceklerını bılemıyorlar
50-60 yas arası belırtılerıhep aynı ınanın
Allah senden de razı olsun güzelim.Allah kolaylıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Ne güzel moral oldun ya Allah razı olsun senden :)
mesafe koyun ozamanAynen benim kide 60 yaşında :) Ama çok kırgınım ya bana böyle bir anda para lafı etti kendi derdinde ben burda sırt ağrısı karin ağrısı çekiyorum birde gebelik şekerim var iki kontrol etmekle uğraşıyorum .o ise bana bi haftadır hakaret içerikli mesajlar atıyor.o yetmezmiş gibi abime de ona gitmryecejsn diyor kardeşlerin arasını açıyor.bunlar bana hiç masum gelmiyor inan
Öyle rüyalar şimdiden görmeye başladım zaten .Ne bileyim ya çok ciddi sonuçlar duyuyorum ölüm gibi bunlar kafamı kurcalıyorHiçbir şey olmaz merak etme. Zaten annen lohusalığınıda burnundan getirir. Eşin 15 gün kalacakmış zaten yanında. Şimdiden buzluğuna yemek depola ki yemek derdin olmasın. Temizliği de eşin yanında olduğunda bakarsın. Bizde de derler lohusa yalnız kalmaz diye ama sadece yalnız uyumamaya dikkat et.
Yoksa bende yalnız kaldım gündüzleri bir şey olmuyor.
Diyelim ki uyudun sadece rüya görüyorsun. Mesela ben bir rüyamı anlatayım rüyamda bebeğimi ameliyat ediyorlardı ve elektrikler kesilmişti ne olacak şimdi diye ağlıyordum öyle aman aman büyük şeyler olmuyor kafanı lohusa yalnız kalmaz diyerek doldurma.
Öyle rüyalar şimdiden görmeye başladım zaten .Ne bileyim ya çok ciddi sonuçlar duyuyorum ölüm gibi bunlar kafamı kurcalıyor
Canım sen tedirgin olmuşsun öyle bir rüya görmüşsün .Ben öyle birşey yasamadim mesela .....ama eşim kucağında bebek varmış gibi yorgani pispisliyordu ve uyuyordu.Yerde bebek aramıştım.Bebek kendi yatağında uyuyormusHiçbir şey olmaz merak etme. Zaten annen lohusalığınıda burnundan getirir. Eşin 15 gün kalacakmış zaten yanında. Şimdiden buzluğuna yemek depola ki yemek derdin olmasın. Temizliği de eşin yanında olduğunda bakarsın. Bizde de derler lohusa yalnız kalmaz diye ama sadece yalnız uyumamaya dikkat et.
Yoksa bende yalnız kaldım gündüzleri bir şey olmuyor.
Diyelim ki uyudun sadece rüya görüyorsun. Mesela ben bir rüyamı anlatayım rüyamda bebeğimi ameliyat ediyorlardı ve elektrikler kesilmişti ne olacak şimdi diye ağlıyordum öyle aman aman büyük şeyler olmuyor kafanı lohusa yalnız kalmaz diyerek doldurma.
Haklısın ...zatrn uzun süre konuşmayı düşünmüyorum .konuşma olursa da dediğin gibi yapmak en iyisi gerçi onu da denedim sen bana mesafelisin diye trip attı .onun derdi para ve ben ons en az 1 yıl para veremem .bırak ona vermeyi kendime yetemeyeceğim nasıl bencilce düşünüyor.sen neden kirildin Annene lohusadaykenmesafe koyun ozaman
neden boyle yapıyor keske boyle yapmasa dıye dusunmek sadece sızın yıpranmanıza sebep olur
annenız sonucta atılmaz satılmaz onu oyle kabul etmek lazım sıze zarar vermemesı ıcın mesafelı uzak bayramdan bayrama olmak lazım küs de olunmaz oyle bırıyse yakında olunmaz
sız kendı huzurunuzu dusuneceksınız once kendı aılenız
kapınızı kapattıgınızda hersey herkes dısarıda
gerekırse whatsaapdan engelleyın msj kullanmıyorum deyın :) tel konusmalarını kısa tutun cozulur
Evet eşim 15 gün yanımda olacak kısmetse .tmm bu söylediğini dikkate alacağım canım .ilk 2 3 gun zor olur yorgunluktan galan ama ondada esiniz babalik izninde olacak zaten hattaumkunse esiniz yillik izne ayrilsin
hurafeler dediginiz seyler aslinda biz lohusayken yanimizda durup beynimizi sisirenler bence en buyuk hurafe onlar
sana en onemli soyleyecegim sey emzirirken bir yere otur uyku sersemi yatar pozisyon emzirmeyi denemeyin
Büyük kızım 18 aylıkken doğum yaptığımda, eşimin bir bacağı kırık ve alçıdaydı.Ben de kendim bakmak istiyorum aslında öteki türlü daha felaket bir kaos olacak gibime geliyi r .Esimde 15 gün yanım da olacak atlatabilirim diye düşünüyorum ama yinede tecrubelilerden bilgi almak istedim.
Yok ya yalnız uyumuştum lohusalık hormonlarımı eşime bulaştırıncaCanım sen tedirgin olmuşsun öyle bir rüya görmüşsün .Ben öyle birşey yasamadim mesela .....ama eşim kucağında bebek varmış gibi yorgani pispisliyordu ve uyuyordu.Yerde bebek aramıştım.Bebek kendi yatağında uyuyormus
hayır canım hiçbir şey olmaz sıkma canını annem 3 çocuğuna tek başına bakmış. Dediğim gibi seni tedirgin eden rüyalar görüyorsun.Öyle rüyalar şimdiden görmeye başladım zaten .Ne bileyim ya çok ciddi sonuçlar duyuyorum ölüm gibi bunlar kafamı kurcalıyor
dogum yapmama 2 ay kala annem basladıHaklısın ...zatrn uzun süre konuşmayı düşünmüyorum .konuşma olursa da dediğin gibi yapmak en iyisi gerçi onu da denedim sen bana mesafelisin diye trip attı .onun derdi para ve ben ons en az 1 yıl para veremem .bırak ona vermeyi kendime yetemeyeceğim nasıl bencilce düşünüyor.sen neden kirildin Annene lohusadayken
Peki sen ise başlayınca çocuğuna kim baktı ?Yanında kimse olmazsa esin bebeğe daha çok ısınır ve daha çok sorumluluk alır inan bana.Hastahanede refakatcim eşim oldu.Adam onu baba yapabilmek için çektiğimi görünce bana bakışları bile değişti.Eve döndüğümüzde hamileligimdekinden fazla üstüme titredi. İse dönünce her gün ev yemekleri yapan yerden bana sulu yemek getirdi.Sabaha kadar dönüşümlü uyuduk.Bebegimizi ilk birlikte yikadik.Bunlar eşsiz paylaşımlar.Bakiyorum cumbur cemaat dolan evlere adam cocugunu kucağına almayı fırsatı bulamiyor.Cocuğu oluyor ikinci gün kalabalıktan síkilip arkadaşları ile buluşuyor....kendi bebeğinin altını değiştirmeyi bilmiyor...kucağında tutmayı beceremiyor.Sen hurafelere kulak asma.Hic kimse yoksa biz varız yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?