Tek Başına Çocuk Bakanlar

Aynen benim kide 60 yaşında :) Ama çok kırgınım ya bana böyle bir anda para lafı etti kendi derdinde ben burda sırt ağrısı karin ağrısı çekiyorum birde gebelik şekerim var iki kontrol etmekle uğraşıyorum .o ise bana bi haftadır hakaret içerikli mesajlar atıyor.o yetmezmiş gibi abime de ona gitmryecejsn diyor kardeşlerin arasını açıyor.bunlar bana hiç masum gelmiyor inan

Hiçbir şey olmaz merak etme. Zaten annen lohusalığınıda burnundan getirir. Eşin 15 gün kalacakmış zaten yanında. Şimdiden buzluğuna yemek depola ki yemek derdin olmasın. Temizliği de eşin yanında olduğunda bakarsın. Bizde de derler lohusa yalnız kalmaz diye ama sadece yalnız uyumamaya dikkat et.
Yoksa bende yalnız kaldım gündüzleri bir şey olmuyor.
Diyelim ki uyudun sadece rüya görüyorsun. Mesela ben bir rüyamı anlatayım rüyamda bebeğimi ameliyat ediyorlardı ve elektrikler kesilmişti ne olacak şimdi diye ağlıyordum öyle aman aman büyük şeyler olmuyor kafanı lohusa yalnız kalmaz diyerek doldurma.

mesafe koyun ozaman
neden boyle yapıyor keske boyle yapmasa dıye dusunmek sadece sızın yıpranmanıza sebep olur
annenız sonucta atılmaz satılmaz onu oyle kabul etmek lazım sıze zarar vermemesı ıcın mesafelı uzak bayramdan bayrama olmak lazım küs de olunmaz oyle bırıyse yakında olunmaz
sız kendı huzurunuzu dusuneceksınız once kendı aılenız
kapınızı kapattıgınızda hersey herkes dısarıda
gerekırse whatsaapdan engelleyın msj kullanmıyorum deyın :) tel konusmalarını kısa tutun cozulur

Öyle rüyalar şimdiden görmeye başladım zaten .Ne bileyim ya çok ciddi sonuçlar duyuyorum ölüm gibi bunlar kafamı kurcalıyor

Öyle rüyalar şimdiden görmeye başladım zaten .Ne bileyim ya çok ciddi sonuçlar duyuyorum ölüm gibi bunlar kafamı kurcalıyor

yok hıc bırsey olmuyor bende yalnız kaldım toplamda 1 hafta yarım gun yanımda durdular gerı kalanda hep yalnızdım :) hıc bırsey olmaz

Canım sen tedirgin olmuşsun öyle bir rüya görmüşsün .Ben öyle birşey yasamadim mesela .....ama eşim kucağında bebek varmış gibi yorgani pispisliyordu ve uyuyordu.Yerde bebek aramıştım.Bebek kendi yatağında uyuyormus

Haklısın ...zatrn uzun süre konuşmayı düşünmüyorum .konuşma olursa da dediğin gibi yapmak en iyisi gerçi onu da denedim sen bana mesafelisin diye trip attı .onun derdi para ve ben ons en az 1 yıl para veremem .bırak ona vermeyi kendime yetemeyeceğim nasıl bencilce düşünüyor.sen neden kirildin Annene lohusadayken

ilk 2 3 gun zor olur yorgunluktan galan ama ondada esiniz babalik izninde olacak zaten hattaumkunse esiniz yillik izne ayrilsin
hurafeler dediginiz seyler aslinda biz lohusayken yanimizda durup beynimizi sisirenler bence en buyuk hurafe onlar
sana en onemli soyleyecegim sey emzirirken bir yere otur uyku sersemi yatar pozisyon emzirmeyi denemeyin

Evet eşim 15 gün yanımda olacak kısmetse .tmm bu söylediğini dikkate alacağım canım .

Ben de kendim bakmak istiyorum aslında öteki türlü daha felaket bir kaos olacak gibime geliyi r .Esimde 15 gün yanım da olacak atlatabilirim diye düşünüyorum ama yinede tecrubelilerden bilgi almak istedim.
Büyük kızım 18 aylıkken doğum yaptığımda, eşimin bir bacağı kırık ve alçıdaydı.
O haliyle hem bana hem bebeklere baktı. Ben de toparlanınca her şey düzene girdi.

Yok ya yalnız uyumuştum lohusalık hormonlarımı eşime bulaştırınca sabah anneme anlattığımda o söylemiş yoksa bende bilmiyordum annem de bize hep tek bakmış o da hep bizi bir yerden düşüyor olarak görürmüş. Konu sahibinin içi rahat olsun diye anlattım.
hayır canım hiçbir şey olmaz sıkma canını annem 3 çocuğuna tek başına bakmış. Dediğim gibi seni tedirgin eden rüyalar görüyorsun.

dogum yapmama 2 ay kala annem basladı
ben yardıma gelemem benden bırsey bekleme ben calısan kadınım dıye
kendı ısını yapıyor patron mesaı sıkıntısı olmayan bırı
sulalenın en kucugu benım hayatımda kucagıma bebek almamısım panıkledım ve kırıldım

bana tek doguran sen degılsın benım canım yokmuydu (ankaradan antebe gelın gelmıs tek ama babanem yardımcı olmus cok )
yapanlar nasıl yapıyor dedı
agladım uzuldum
esıme benden yana sımarıklık yapmasın ılgı cekmeye calısıyor dedı

doguma gıderken gelme dedım
ıstemıyorum
oda ona kırıldı dogum yaptıktan sonra hastaneye geldı
dogumumda sezeryanla oldu dogum anında ölumden dondum 38 buyuklugunde kıstım varmıs meger tum agrılarım tum zorlugum ondan mıs hamılelıgımde bır turlu dogrulamadım onda da naz yaptıgımı ıddaa ettı hep abartma hamılelık boyle olur anne olmak kolay degıl dedı durdu
sag yumurtalıgım komple alındı bebegımde bende ucuz kurtardık anlayacagın
dogumdan sonra geldı herseye karısmalar guya yardım edecek tum gun telefonla ıs konusuyor seslenıyorum duyan yok sezeryan yerı hemen ıyılesıyor o onemlı degılde 38 cm lık alınan bır yer ekstra amelıyat benı o zorladı cocugum 52 cm dogdu zaten dusunun
ne yemek ne ıcecek bırsey yok yardımcı olmadı oturdu mutfakta sadece ıs konusmaları yaptı telde
benı zıyaretıme gelen arkadasıma sıkayet ettı cok abartıyormusum herseyı sımarıkmısım
anne dedım gıt sen
kavga cıkardı nankorsun dedı o ne bıcım arkadasmıs hemen sana yetıstırmıs dedı halbukı anne olarak ben kotu bırı bıle olsam arkadasıma ne dıye benı cekıstırıyorsun dımı
9 ay aramadım oda benı aramadı torununu da gormedı
tasındım evden haberı yok tek basıma cocugum 4 aylıktı 200 m2 evden dunyanın esyası tek basıma hem kolık hem reflu hem gobek fıtıgı bebegım
baktım cok kafama takıyorum benım annem hep boyleydı ama ... basına ıs cıkacak dıye korkar cekınır rahatı bozulsun ıstemez
ben adım attım ozur dılerım lohusalıgın etkısı dedım yaradan bılıyor neyın ne oldugunu nasıl olsa

annemın bana yaptıgı ılk degıl bu ben 1 aylık evlıydım amelıyat oldum onda da yardım etmedı amelıyat oldugum gun yanımdaydı sadece okadar 32 yasımdayım 3 amelıyat oldum annem yardımcı olmadı sagolsun

kendısı de buraya uye belkı okur

Peki sen ise başlayınca çocuğuna kim baktı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…