portakalcicegiii
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
Sen deli misin tek başına eve çıkılır mı başına gelmeyen şey kalmaz
İyi bir muhitte, okul odaklı yaşarsanız burdan çok çok iyi olur diye düşünüyorum ben..
Yalnızlık iyidir ders çalışmak için..
Eger korunaklı bir sitede, iyi bir muhitte yasarsanız niye sıkıntı olsun. Arkadaslarınızın evlerine yakın yerlerden ev tutarsanz da basınız sıkıstıgında kosup gelecek insanlar olur.
Erkeklere güvenin olmadığı bir dünyadayız. Asla kapıyı tanımadıgın insanlara acmamalısın, çalıp çalıp giderler. Eve bir tamirci vs gelicegi zaman da tek olmamalısın. Gece hayatında da sorun cıkartabilecek insanlarla karşılaşmıyorsan neden olmasın.
Konu sahibine yazmışsınız ama ben de merak ettim tamirci vs geleceği
Zaman birini nereden bulacağız
Zira ben kendim zor zaman buluyorum izin alıyorum tamirciye akşam randevu veriyorum vs birini nasıl bulacağız
36 yaşındayım şimdiye kadar eve tamirci ıvırcı zıvırcı gelince kimseyi çağırmadığım gibi ailemden de duymadım
Belki de çağırmak lazım ama işte bu korku toplumunu körükler kadınlar yalnız bir şey yapamaz erkeğe muhtaç duygusunu ortaya çıkarır gibi
canım yaşadığın şehre bağlı aslında.açtığım konulara bakarsan ilk başta hiç yalnız kalmamış aile kuzusu olan ben şu an yalnız yaşıyorum ve çok keyfim yerinde.22 yaşındayım .kaldğım yer de güvenli sayılır..keyfine göre istedğin yemeği yapıyosun istedğin gibi dolaşıyosun evde.sıkıldığım zaman arkadaşlarımı çağırıyorum yemek falan yapıyoruz beraber.güzel yani yalnız yaşamak :)İzmir'de üniversite okuyorum şu an özel yurtta kalıyorum kalabalık yaşam bana göre değil. Kurallar, anlayışsız insanlar canımı sıkıyor. Aylık 700 TL ödüyorum buraya. Onun yerine 1+1 eve çıkmaya karar verdim 400 TL. faturalar yemek masrafı dahil yine 700 olacak ama en azından yalnız kalıcam. Sizce bu ne kadar mantıklı? Kız başıma yaşamam korkunç bir fikir mi? Ailem onay verdi sağ olsun ama bir sürü şey aklımı kurcalıyor. Arkadaşlarımın Sen deli misin tek başına eve çıkılır mı başına gelmeyen şey kalmaz diyor. Sizce ne kadar doğru?
gayette cıkılır sız kendınızı bıldıkten evın yerı falan duzgun bır muhıtte olduktan sonra sıkıntı cıkmaz..İzmir'de üniversite okuyorum şu an özel yurtta kalıyorum kalabalık yaşam bana göre değil. Kurallar, anlayışsız insanlar canımı sıkıyor. Aylık 700 TL ödüyorum buraya. Onun yerine 1+1 eve çıkmaya karar verdim 400 TL. faturalar yemek masrafı dahil yine 700 olacak ama en azından yalnız kalıcam. Sizce bu ne kadar mantıklı? Kız başıma yaşamam korkunç bir fikir mi? Ailem onay verdi sağ olsun ama bir sürü şey aklımı kurcalıyor. Arkadaşlarımın Sen deli misin tek başına eve çıkılır mı başına gelmeyen şey kalmaz diyor. Sizce ne kadar doğru?
ben de üniversite iken tek başıma ev de kaldım ,,,,İzmir'de üniversite okuyorum şu an özel yurtta kalıyorum kalabalık yaşam bana göre değil. Kurallar, anlayışsız insanlar canımı sıkıyor. Aylık 700 TL ödüyorum buraya. Onun yerine 1+1 eve çıkmaya karar verdim 400 TL. faturalar yemek masrafı dahil yine 700 olacak ama en azından yalnız kalıcam. Sizce bu ne kadar mantıklı? Kız başıma yaşamam korkunç bir fikir mi? Ailem onay verdi sağ olsun ama bir sürü şey aklımı kurcalıyor. Arkadaşlarımın Sen deli misin tek başına eve çıkılır mı başına gelmeyen şey kalmaz diyor. Sizce ne kadar doğru?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?