gojjı bended var ama hiç sevemedım ben onu ya.çay oalarkta denedım ama ..kuru oalarak yıyınce sorun yok yıyebılıyorum..ama benım komşu var açlıgımı ıyı bastırıyo aç hissetmıyorum kendımı dıyor.herkeste aynı degıl işte.bende akşam yogurt tabagımın içine atayım bide böyle denıycem bakalım :)07papatya ayyy inşallah canim ya sikildim kilolardan bide goji berry meyvesi aldim coj duydum adini yemekten once demleyip cay olarak icecem
o zaman daha rahat yaparsın diyetını tatlım :) benımde 3 kızım var.Allah bagışlasın yavrularını..Maalesef emzirmiyorum canim sutum 40 gun geliyo sonra kesiliyo ikisindede oyle oldu buyuk kizim 3 yasinda bnimde ondanda vardi kilolar buda tuz biber oldu
pazartesi yapıyoruz kılo bıldırımını..hafta sonu çok kaçırmayalım dıye :))Kilomu gostermiyorum cok ama kendimi bildigim icin rahatsız im kilo bildirimini belki gunlerdemi yapiyorsunuz kilo verenmi yaziyo
hoşgeldn canm.goji bery alıcaktm bayağı bi araştrdm pekte işe yaramıyormş şahsen ben vazgeçtm süt veriyrsn sen çabuk verirsn.ekmeği va akşm çok yemeği kessen bile verirsn azda hareket tabi..gojjı bended var ama hiç sevemedım ben onu ya.çay oalarkta denedım ama ..kuru oalarak yıyınce sorun yok yıyebılıyorum..ama benım komşu var açlıgımı ıyı bastırıyo aç hissetmıyorum kendımı dıyor.herkeste aynı degıl işte.bende akşam yogurt tabagımın içine atayım bide böyle denıycem bakalım :)
başlangıç kılonla pazartesi tartıldıgındakı kılonu yazda ilk sayfaya ekleyelımhoşgeldn canm.goji bery alıcaktm bayağı bi araştrdm pekte işe yaramıyormş şahsen ben vazgeçtm süt veriyrsn sen çabuk verirsn.ekmeği va akşm çok yemeği kessen bile verirsn azda hareket tabi..
saol canımm.küçüğü yatryrm kızm evde bırakıyrm komşuya emanet edip çıkıyorum.çocklarla çıkmak imkansz.26 martta.104.6 ile başladımafiyet olsun . Yuruyuşe cıkarken çocuklarlamı çıkıyorsun?
ahh bilirsin bide çocuklarla daha çok kaçamak oluyo hafta sonu.anne şunu yap annae bunu yap.of onlara yapınca sen dayanamyıp yıyosun.en ıyısı pazaretsı heheh :)) sagolcanım..evlat candır :)07papatya Allah bagislasin canim ne guzel üç kiz:) pazartesi iyi olmus pazar kaçamak çok oluyo.benimde acligimi çok bastirdigini soyleyemem ama bir umut deniyorum iste
senın ne guzel emanet edecegın kışiler varmış..benımkıde uyurken evde spor yapıyorum bende..bugun eşim işten gelınce sen çık yuru dedı saat 17 yi beklıyorum.bugun çok guzel hava..dün neydı öyle dolu yagmalar :))saol canımm.küçüğü yatryrm kızm evde bırakıyrm komşuya emanet edip çıkıyorum.çocklarla çıkmak imkansz.26 martta.104.6 ile başladım
pazartesi 102.0 dı canım hedefte şimdilik 75
yinede düzenli bi kullan bence...bende elimdekılerı bitirmek için kullanıyorum.iyiki 200gr kadar almışım..Nisaeylemmir bende bekledigimi cok bulamadim beklentilerim çoktu gojidende inşallah işe yarar canim sut vermiyorum maalesef
senide ilk sayfaya ekleyeyım..hedef kılon kaçNisaeylemmir bende bekledigimi cok bulamadim beklentilerim çoktu gojidende inşallah işe yarar canim sut vermiyorum maalesef
bende yormlarını okuyunca bayağı bi gaza gelmiştim gojibery ilgili ama araştrdkça pekte işe yaramadğnı anladm herşey insanın kendinde bitiyormuş.kendimle ilgili şoktaym mesela hep yapıp bırakıyodm bu sefer tam kararlılıkla hedefimi koydm.gece bile kalkıp pasta tatlı yiyen ben canım hiç tatlu pasta ekmek istemiyor çok şaşkınım.özellikle adet öncesi tatlı krzlerm vardı.bugün adet oldm ama tık yok çok mutluyummNisaeylemmir bende bekledigimi cok bulamadim beklentilerim çoktu gojidende inşallah işe yarar canim sut vermiyorum maalesef
öyle ucuz bişeyde değil kilosu 75- 80 tlyinede düzenli bi kullan bence...bende elimdekılerı bitirmek için kullanıyorum.iyiki 200gr kadar almışım..
aynen..200gr kadarına 45 tl verdımöyle ucuz bişeyde değil kilosu 75- 80 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?