Tek başına kilo veremeyenler

30 dk.hareketli spor yaptım.bittim valla :)) şimdi bitki çayı içeyım

Maalesef emzirmiyorum canim sutum 40 gun geliyo sonra kesiliyo ikisindede oyle oldu buyuk kizim 3 yasinda bnimde ondanda vardi kilolar buda tuz biber oldu

07papatya ayyy inşallah canim ya sikildim kilolardan bide goji berry meyvesi aldim coj duydum adini yemekten once demleyip cay olarak icecem
gojjı bended var ama hiç sevemedım ben onu ya.çay oalarkta denedım ama ..kuru oalarak yıyınce sorun yok yıyebılıyorum..ama benım komşu var açlıgımı ıyı bastırıyo aç hissetmıyorum kendımı dıyor.herkeste aynı degıl işte.bende akşam yogurt tabagımın içine atayım bide böyle denıycem bakalım :)

Kilomu gostermiyorum cok ama kendimi bildigim icin rahatsız im kilo bildirimini belki gunlerdemi yapiyorsunuz kilo verenmi yaziyo

Maalesef emzirmiyorum canim sutum 40 gun geliyo sonra kesiliyo ikisindede oyle oldu buyuk kizim 3 yasinda bnimde ondanda vardi kilolar buda tuz biber oldu
o zaman daha rahat yaparsın diyetını tatlım :) benımde 3 kızım var.Allah bagışlasın yavrularını..

hoşgeldn canm.goji bery alıcaktm bayağı bi araştrdm pekte işe yaramıyormş şahsen ben vazgeçtm süt veriyrsn sen çabuk verirsn.ekmeği va akşm çok yemeği kessen bile verirsn azda hareket tabi..

hoşgeldn canm.goji bery alıcaktm bayağı bi araştrdm pekte işe yaramıyormş şahsen ben vazgeçtm süt veriyrsn sen çabuk verirsn.ekmeği va akşm çok yemeği kessen bile verirsn azda hareket tabi..
başlangıç kılonla pazartesi tartıldıgındakı kılonu yazda ilk sayfaya ekleyelım

07papatya Allah bagislasin canim ne guzel üç kiz:) pazartesi iyi olmus pazar kaçamak çok oluyo.benimde acligimi çok bastirdigini soyleyemem ama bir umut deniyorum iste

afiyet olsun . Yuruyuşe cıkarken çocuklarlamı çıkıyorsun?
saol canımm.küçüğü yatryrm kızm evde bırakıyrm komşuya emanet edip çıkıyorum.çocklarla çıkmak imkansz.26 martta.104.6 ile başladım
pazartesi 102.0 dı canım hedefte şimdilik 75

07papatya Allah bagislasin canim ne guzel üç kiz:) pazartesi iyi olmus pazar kaçamak çok oluyo.benimde acligimi çok bastirdigini soyleyemem ama bir umut deniyorum iste
ahh bilirsin bide çocuklarla daha çok kaçamak oluyo hafta sonu.anne şunu yap annae bunu yap.of onlara yapınca sen dayanamyıp yıyosun.en ıyısı pazaretsı heheh :)) sagolcanım..evlat candır :)

saol canımm.küçüğü yatryrm kızm evde bırakıyrm komşuya emanet edip çıkıyorum.çocklarla çıkmak imkansz.26 martta.104.6 ile başladım
pazartesi 102.0 dı canım hedefte şimdilik 75
senın ne guzel emanet edecegın kışiler varmış..benımkıde uyurken evde spor yapıyorum bende..bugun eşim işten gelınce sen çık yuru dedı saat 17 yi beklıyorum.bugun çok guzel hava..dün neydı öyle dolu yagmalar :))
eklıyorum canım

Nisaeylemmir bende bekledigimi cok bulamadim beklentilerim çoktu gojidende inşallah işe yarar canim sut vermiyorum maalesef
bende yormlarını okuyunca bayağı bi gaza gelmiştim gojibery ilgili ama araştrdkça pekte işe yaramadğnı anladm herşey insanın kendinde bitiyormuş.kendimle ilgili şoktaym mesela hep yapıp bırakıyodm bu sefer tam kararlılıkla hedefimi koydm.gece bile kalkıp pasta tatlı yiyen ben canım hiç tatlu pasta ekmek istemiyor çok şaşkınım.özellikle adet öncesi tatlı krzlerm vardı.bugün adet oldm ama tık yok çok mutluyumm

bu arada öğleni bikase yogurda bi elmayı küp küp doğrayarak yedm suyumu içtim.oğlumu yatyrm yüryşe çıkacam allahn izniyle.pazartesi artık tartıda çift sayı görmek istyrm inşlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…