Tek başına kilo veremeyenler

Canım kendını zorlamadan dıyet yapman guzelde az yedım dıye abur cubur yada pizza yıyosan bence o yag olarak döner sana. Az yedıgın zaman daha saglıklı şeyler atıştır. Kuru kayısı incir yada meyve leblebı gıbı şeylerlede kalorı hesabını tamamlayabılırsın :))

Ay doymuyorum ben meyveylebi ekmekle doyuyorum o Zaman pizza falan yiyeceğime ekmek yiyeyim

Evet peynir doyuruyor.bide öğle yemeği yemiyorum en büyük hatam bu sanırım sonra saldırıyorum abur cubura:)

Yada en ıyısı ara ögun kuçk bı tost yap kendıne ayranla ye yanında salatalık. Ara ögun çeşidi o kadar çokki

Bak biliyosun eksigını... Düzene koyarsan yeme içmenı zorlanmadan yaparsın
evet cnm ya çok yemek seçiyorum bide sebze hiç sevmiyorum ama yemem lazım sağlıklı beslenmiyorum hiç

Nasıl bişey anlatsana
Çayın içinde epey birşey var canım yediklerime dikkat eder ve çayı da düzenli içersem fayda edermiş,
sabah ki menümü biliyorsun, öğlende 3 yumurta ve soğan salatası yaptım yedim 2 lokma ekmekle
akşam karnıbaharsalatası ve yoğurt yiycem

Biberiye, acı çehre, sandaroz, kitre, şahtere funda, sinameki, rezene, defne, anason, portakal, kekik, mersin yaprağı, papatya, ardıç tohumu ve l-carnitine ve kaysı aroması var içerisinde çayın

evet cnm ya çok yemek seçiyorum bide sebze hiç sevmiyorum ama yemem lazım sağlıklı beslenmiyorum hiç
Sebze yemen iç,n alternatıf çok mesela sebzeyı tost makınesınde kızartıp yogurtla yıyebılırsın
Yada fırın poşetıne doldur sebzelerı baharatla mis gıbı çıkıyo
Sebzeyı haşlayıpta fırınlayabılırsın
Turlu sebze yapabılırsın
Yada kıymanın içine sebze koyup yıne tost makınesınde ızgara yapıp yıyebılırsın. Çeşit çok sen yeterki iste

Afiyet olsun. Bugun yumurtadan gıdıyon demek:)
Peki bu liste nedır. Bende okusam nasıl bışeymış bu liste

Biberiye, acı çehre, sandaroz, kitre, şahtere funda, sinameki, rezene, defne, anason, portakal, kekik, mersin yaprağı, papatya, ardıç tohumu ve l-carnitine ve kaysı aroması var içerisinde çayın
Çok guzel şeyler varmış. bi dene bakalım

Ne güzel alternatifler varmış cnm ya çok sağol.pzr günü sebze alışverişine çıkıyorum:)

Merhaba arkadaslar bende dogum kilolarindan muzdaribim ve tek basima veremiyorum gaza gelmem gerekiyordu ve buraui buldum benide araniza alirmsiniz konuyu cok okuyamadim gorunce iste bu dedim atladim :))) 3 ay once ikinci kizimi kucagima aldim ve ust uste dogum kilolari bindi 83 kilo ve 175 bouundayim 25 yasindayim simdilik ilk hedefim 75

tabikide gel canım.ne demek.senin kilolar daha cabuk gıder..

boyun çok iyi.kıloyu pek gostermıyorsundur emınım..yenı dogum yaptıgın için çogu ödem ve yerleşmemış kılolar oluyor.emziriyosundur sen çok kasmadan ama yemeyı çokta abartmadan gider o kılolar..benımkıde dogum kılosu ama benım kız 3 yaşına gırecek.çok boş bıraktım ben..sen ayda bi kaç kılo bile gitse senın için çok ıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…