Tek başına kilo veremeyenler

bu arada öğleni bikase yogurda bi elmayı küp küp doğrayarak yedm suyumu içtim.oğlumu yatyrm yüryşe çıkacam allahn izniyle.pazartesi artık tartıda çift sayı görmek istyrm inşlh

bu arada öğleni bikase yogurda bi elmayı küp küp doğrayarak yedm suyumu içtim.oğlumu yatyrm yüryşe çıkacam allahn izniyle.pazartesi artık tartıda çift sayı görmek istyrm inşlh
oy mınık kuzu.ne kadarlık oglun..hadı sana kolay gelsın.bende 5 ten sonra yuruyecegım..sen çok kararlısın kesın çift sayıları göreceksın :))

evde oldugunuzda sıze yenı tavsıye jillian level1 videoyu yapın.yarım saatte ter içinde kaldım .her yanım tutuldu
günlük yapsam ıyı olacak

oy mınık kuzu.ne kadarlık oglun..hadı sana kolay gelsın.bende 5 ten sonra yuruyecegım..sen çok kararlısın kesın çift sayıları göreceksın :))
1 yaşını doldurdu canım.tşkr ederim.bakma öyle hantalın tekiydm yapıp yapıp bırakıyodum ama artık canıma tak ettiinşlh yaaa bu pazartesi bakalım ne oluyor.gerçi ben adetliyken en az iki kiloya yakın fazla çıkıyrm tartıda bakalım

yok yok insan kılo verdıkçe daha çok heveslenıyo..maşallh kuzuya..adetlıken maalesef bende tartıda artı goruyorum.aman aldım dıye duşunme 3-4 gune kayboluyo şişkinlik

yok yok insan kılo verdıkçe daha çok heveslenıyo..maşallh kuzuya..adetlıken maalesef bende tartıda artı goruyorum.aman aldım dıye duşunme 3-4 gune kayboluyo şişkinlik
aldım dye düşünmem çünkü almam.imkansz hiçbişi yemiyrmki artı göreceğim

1 kereligıne indirsen.sonra açar açar yapardın..neyse yürüyüş enn güzeli.ben gunluk çıkamıyorum o yüzden
ahhh şu bant bi gelseydiii.gerçi gelsede hergin onu kullansamda yine haftada 3 falan ekten dışardada yürüyüm

ahhh şu bant bi gelseydiii.gerçi gelsede hergin onu kullansamda yine haftada 3 falan ekten dışardada yürüyüm
evde bant olduktan sonra dışarıya çıkmazsın.ne guzel evde yuruyuş yapmak.zamanla arttırırsında .hafta sonu temız hava ıyı olurda.elinin altında ne guzel.çocuk uyurken yurümek.hemde evde :))

ar ögun yapayım.aç yurusem dermanım kalmaz.kuru kayısı ve cevız yerım birazdan..

07papatya aynn canim benim esimde pazar gunu aksama kadar tatli pasta cips derken bende onunla birlikte yiyorum:) canim normalde 70 alti olmam lazim ama ilk hedefim 75 simdilik

evett bugünlük bir saat tempolu yürüyüş ve 15 dakikalk spormda bitti.çük şükürakşama bi kase arpa şehriye çorbası ve yeşillik yerm su içmeye devam

07papatya aynn canim benim esimde pazar gunu aksama kadar tatli pasta cips derken bende onunla birlikte yiyorum:) canim normalde 70 alti olmam lazim ama ilk hedefim 75 simdilik
ah eynen.bide çocuklar oluyo tek yememek öyle zorki.ama olsun nede olsa zayıflayınca yıycez onlarla.az müsade alıp yemeyelım :))
listeye ekledim senide ilk sayfaya

Nisaeylemmir canim ne kadar guzel kararli olman bende basliyorum tatli pasta olunca azcik yiyim diyorum bir daha baktiginda koca dilim midede
aynı ben :) bende axcık ucundan bakma olayı olmuyo.ya hep yıycem yada hiç tadına bile bakmasam ıyı olur.dayanamaıyorum

evett bugünlük bir saat tempolu yürüyüş ve 15 dakikalk spormda bitti.çük şükürakşama bi kase arpa şehriye çorbası ve yeşillik yerm su içmeye devam
süperr..afiyet olsun..bol kalorı yaktın.pazertesi iyi gidecek senden

canım benm 30 kilo fazlam var ama bi zahmet artık kararlı oliyim
verıcez inşallh

Son düzenleme:
bende 1 saat tempolu yuruyuş yaptım..eve geldim bi kase yogurda az gojı berry birer çay kaşıgı tarçın,zencefıl,zerdecal koydum.şimdi onu yıyorum..bu saatten sonra artık su ve bitki çayıyla kapatırım

07papatya aynn canimya onlara cesit cesit hazirlayip karsilarinda yutkunuyorum resmen ama insallah incecik olunca deger bunlara ben yarin tam anlamiyla baslayacam inşallah o yuzden yedikleri mi yazmadim iki gundur sadece üç kere 15 20 dakikalik egzersiz yapiyorum o bile yetti zindelik geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…