- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 36
oy mınık kuzu.ne kadarlık oglun..hadı sana kolay gelsın.bende 5 ten sonra yuruyecegım..sen çok kararlısın kesın çift sayıları göreceksın :))bu arada öğleni bikase yogurda bi elmayı küp küp doğrayarak yedm suyumu içtim.oğlumu yatyrm yüryşe çıkacam allahn izniyle.pazartesi artık tartıda çift sayı görmek istyrm inşlh
1 yaşını doldurdu canım.tşkr ederim.bakma öyle hantalın tekiydm yapıp yapıp bırakıyodum ama artık canıma tak ettioy mınık kuzu.ne kadarlık oglun..hadı sana kolay gelsın.bende 5 ten sonra yuruyecegım..sen çok kararlısın kesın çift sayıları göreceksın :))
onu tlfndan açarsam net yetmezevde oldugunuzda sıze yenı tavsıye jillian level1 videoyu yapın.yarım saatte ter içinde kaldım .her yanım tutuldu
günlük yapsam ıyı olacak
yok yok insan kılo verdıkçe daha çok heveslenıyo..maşallh kuzuya..adetlıken maalesef bende tartıda artı goruyorum.aman aldım dıye duşunme 3-4 gune kayboluyo şişkinlik1 yaşını doldurdu canım.tşkr ederim.bakma öyle hantalın tekiydm yapıp yapıp bırakıyodum ama artık canıma tak ettiinşlh yaaa bu pazartesi bakalım ne oluyor.gerçi ben adetliyken en az iki kiloya yakın fazla çıkıyrm tartıda bakalım
1 kereligıne indirsen.sonra açar açar yapardın..neyse yürüyüş enn güzeli.ben gunluk çıkamıyorum o yüzdenonu tlfndan açarsam net yetmez
aldım dye düşünmem çünkü almam.imkansz hiçbişi yemiyrmki artı göreceğimyok yok insan kılo verdıkçe daha çok heveslenıyo..maşallh kuzuya..adetlıken maalesef bende tartıda artı goruyorum.aman aldım dıye duşunme 3-4 gune kayboluyo şişkinlik
ahhh şu bant bi gelseydiii.gerçi gelsede hergin onu kullansamda yine haftada 3 falan ekten dışardada yürüyüm1 kereligıne indirsen.sonra açar açar yapardın..neyse yürüyüş enn güzeli.ben gunluk çıkamıyorum o yüzden
evde bant olduktan sonra dışarıya çıkmazsın.ne guzel evde yuruyuş yapmak.zamanla arttırırsında .hafta sonu temız hava ıyı olurda.elinin altında ne guzel.çocuk uyurken yurümek.hemde evde :))ahhh şu bant bi gelseydiii.gerçi gelsede hergin onu kullansamda yine haftada 3 falan ekten dışardada yürüyüm
canım benm 30 kilo fazlam var ama bi zahmet artık kararlı oliyimNisaeylemmir canim ne kadar guzel kararli olman bende basliyorum tatli pasta olunca azcik yiyim diyorum bir daha baktiginda koca dilim midede
hadi bakalım son hız yol alalım
ah eynen.bide çocuklar oluyo tek yememek öyle zorki.ama olsun nede olsa zayıflayınca yıycez onlarla.az müsade alıp yemeyelım :))07papatya aynn canim benim esimde pazar gunu aksama kadar tatli pasta cips derken bende onunla birlikte yiyorum:) canim normalde 70 alti olmam lazim ama ilk hedefim 75 simdilik
aynı ben :) bende axcık ucundan bakma olayı olmuyo.ya hep yıycem yada hiç tadına bile bakmasam ıyı olur.dayanamaıyorumNisaeylemmir canim ne kadar guzel kararli olman bende basliyorum tatli pasta olunca azcik yiyim diyorum bir daha baktiginda koca dilim midede
süperr..afiyet olsun..bol kalorı yaktın.pazertesi iyi gidecek sendenevett bugünlük bir saat tempolu yürüyüş ve 15 dakikalk spormda bitti.çük şükürakşama bi kase arpa şehriye çorbası ve yeşillik yerm su içmeye devam
verıcez inşallhcanım benm 30 kilo fazlam var ama bi zahmet artık kararlı oliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?