Tek başına kilo veremeyenler

Sorma yaa şuan önumde neler yıyolar bi bilsen :)) yok yok okadar yurudum ettım aç kaldım. Bı anlık hevese aldanmamlıyım. Hiç canım istemıyo zaten. Yedıler yıyeceklerı kadar bitirmek üzereler.
İyi etmişsin canım yaa afferın sana. İlk dıyete başlasıgımda bende spor yapamıyodum. Bir ay gecınce başladım spora. Çok yuklenmeden 10-15 dk sporla başla sonra arttırırsın

Hafta sonları sık gıremıyorum . Eş evde çocuklar evde . Çamaşır ütü daha çok oluyor. Girerim yıne ama sık olmaz. Ne zaman boş bi zamanım olacagını bilemıyorumki :) bazen yorgunluktanda açmıyorum neti.
Hadi herkese ıyı hafta sonları

07papatya bende firsat buldukca girebiliyorum kizlar küçük istekleri nazlari bitmiyo o kosturmaya ragmen ne kiloymus kaldi gitmiyor bir yere anlamadim

Gunaydin canlar sabah bir kase paca corbasiyla bir dilim kepek ekmegi yedim ara ara ogun olarakta erik yedim biraz ama bugun oglende gunuk var en hafif seylerrden yemege dikkat edecem

günaydn bende iki yumurta iki parça peynir domates salatalk yedm ekmeksz ama hava gzel parka gdecz kekler pideler bakalım nekadar yiyecem

Nisaeylemmir hadi inşallah canim motivasyon icin bir kilo versem bile yeter gaza gelirim en azindan :)
Kesın vereceksın

07papatya bende firsat buldukca girebiliyorum kizlar küçük istekleri nazlari bitmiyo o kosturmaya ragmen ne kiloymus kaldi gitmiyor bir yere anlamadim
Sorma banada 3 çocuga koşturuyosun bi derı bi kemık kalman lagzım dıyolar ama maalesef çok enerjı harcıyorum ama bı okadarda yıyorum

Gunaydin canlar sabah bir kase paca corbasiyla bir dilim kepek ekmegi yedim ara ara ogun olarakta erik yedim biraz ama bugun oglende gunuk var en hafif seylerrden yemege dikkat edecem
Afıyet olsunnn. Beni kesseler paca çorbası içemem ama çok faydalıymış. Yatasın efeneım :)

günaydn bende iki yumurta iki parça peynir domates salatalk yedm ekmeksz ama hava gzel parka gdecz kekler pideler bakalım nekadar yiyecem
Geldı yıne hafta sonu :))) hehe du bakım ben ne yapıcam

Sabah
2 dılım ekmek sucuklu omlet peynır domates salatalık yeşil çay
Şimdi alışverışıe cıkıcam yuruterek yapar gelırım muckk

Afiyet olsun kizlar ben adapte olmak ve cabuk yilmamak icin ilk bir hafta yogurt diyeti yapmaya karar verdim yoğurdu zaten cok severim hemde tok tutuyo
Sabah bir elma kucuk kase yoğurt
Ogle bir elma ve yogurt
Ara da bir avuc leblebi yedim

yok canım o koşuşturmayla gtmiyormuş.araltırdım vucut o koşuşturmaya alışkınmş ya özel bi saat harekete ayırmalımıymişsn

Sabah corba ictim demistim.ara ogunde erik yedimoglende gune gittim patates salatasi biraz ispanakli borek yedim gene en hafif onlari gordum simdide esim tutturdu adana yedim ama.ekmeksiz sadece ben zayiflayamiyorum.arkaaslar bende biraz kabizlik var kayisi kurusuda yedim bol bol suda uciyorum olmuyo acaba o yuzdenmi zayiflayamiyorum

valla canım ben onun için yeşil kahve içiyorum süper etkisi var.ama hakikisini bulursan tabi

sabah ekmeksz klasik kahvaltı.öğln parka gtniştik piknik havası bikaç parça peynrli bide ve bi dilim kek yedm ordan yürüyerek eve geldim.akşm hiçbişi yemedim yeşil çayımı içtim eşime çocklara yemek verdim yürüyşe çıktım bi 50 dakika artı 15 dakika spor yaptm az önce bi salatalık yedm bol su içtim.

Aktarda varmidir gercekten mativasyonum kacti yemiyorum duzgun veremiyorum
ben burda aktardan alıyorum ama özel bi kutuda açk almştm hiçbişeyr yaramadı çöpe attm.pakette 100 gr var 15 tl.evet geçn hafta iki kilo vermiştim bskalım bu pazartesi kaç vermiş olacam.ama adetliym şişiyrm olunca iki kilo fazla oluyr kilom resmen bakalım

Afiyet olsun kizlar ben adapte olmak ve cabuk yilmamak icin ilk bir hafta yogurt diyeti yapmaya karar verdim yoğurdu zaten cok severim hemde tok tutuyo
Sabah bir elma kucuk kase yoğurt
Ogle bir elma ve yogurt
Ara da bir avuc leblebi yedim
Sen yap bakalım işe yarayacakmı. Iyı kılo verırsen bende yapayım ama çok acıkmadınmı ya
yok canım o koşuşturmayla gtmiyormuş.araltırdım vucut o koşuşturmaya alışkınmş ya özel bi saat harekete ayırmalımıymişsn
Mecbur ama.. Bugun yuruyuş yapamadım 2 saat dışardaydım

Kabızlık için karışık bıtkı çayları birebir. Sende eşi ikna et vermem lagzım de bebiş öncesı

Bak sporunu yapmışsın ne guzel

Tartildinizmi bu hafta verdinizmi kilo
Pazartesı tartılalım. Benım 1 kilo olmadı. Yarına kadar olurmu bılemem keşke olsa

Saat 4.5 da
5 ızgara köfte
Bi kase çorba içtım
Başka bışey yemedım. Ama tartı fazla gozukuyo bişey anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…