sagol canım..aynen haklısın.bu günler bu yaşlar gelmıyor..zayıflık hem saglık demek.kılo ne hastalıklara yol açıyor ilerde..saglık için vermemız lagzım tabıkı.sanada afıyet olsun..leblebı benıde çok tok tutuyor.07papatya inşallah canim.gecmis olsun bende dun cok yoruldum herhalde elim kolum kalkmadi bi sütlü kahve ve bir cay bardagi leblebiyle ogleyi kapattim
Ya zaten dusunuyorum biraksam kilo almaya devam edecem daha 25 26 yasinda kilolu olup ilerde ne yapacam diyorum simdi istedigim seyleri giyip gezemezsem ne zaman giyecem kilo ver yasamak icin ye mutlu ol diye kendimle deli gibi konusuyorum
geçmiş olsun canım.bendede bi kırgnlk var bugn.havada yağmurlu boğcubogazım agıyo hiç halım yok.aslında uykum var çok
nne güzel vermişsin yaaa.darısı benim başıma amiiiin.70 ede razıyım ben.tebrik ederim seni aradaki fark muhteşemm..
Gecen hafta 66.4
Bugun 65.4
1 kılo vermışımHafta sonu yemeyınce aldım ödulumu bak
nekadar sürede verdin canım?Çok teşekkür ederim canım beni görenler şaşırıyor 90'dan 60'lara inince tabi baya bi fark oluyor hehe
Hep havalardan bi yagmur bi güneş. Dengemiz şaştıgeçmiş olsun canım.bendede bi kırgnlk var bugn.havada yağmurlu boğcu
Canım benıde bıldır. Benımde bi ara aklımdaydı karatay diyetiArkadaslar yogundm yazamadm.bende bu hafta hic vermemisim 69.7 hala canan karatayin kitabini aldm.faydasini gorurssm yazArim size
Sagol canım . Neler yaptın bugunÇok güzel canım tebrik ederim seni
Afıyet olsun. Burada ıkı gundur yagmurlu. Bende çıkamıyorum yürüyüşesabah iki yunurta omlet bikaç zeytn peynir ve domates salatalık üç lokma k.ekmek şekersz iki bardak çay
öğleni atladm tartıda pek bişi görmeynce sinir oldum.
akşamda küçük bi tabak yumurtalı semizotu yğurrt ve üç lokma k.ekmek domates salatalık iki kupa şekersz çay içtim.hava iki gndr yağmurlu yürüyşe çıkamadım
nekadar sürede verdin canım?
7 aysa ve arada kaçamakta oldysa artı buna rağmen 32 kilo verdysen tebrik edyrmm.ozaman bende başarabilirm acaip motive ettn beni.peki hergn spor yapıyomuydn mesela akşam hiçmi bişi yemiyodn falan7 ay içinde verdim canım arada kendimi kaybettiğim olmuyor değil :)
7 aysa ve arada kaçamakta oldysa artı buna rağmen 32 kilo verdysen tebrik edyrmm.ozaman bende başarabilirm acaip motive ettn beni.peki hergn spor yapıyomuydn mesela akşam hiçmi bişi yemiyodn falan
90 -60 arasnda 30 varya küsuratı hesaplamamışmKız 32 değil 24-25 kilo verdim 30 kilo versem ne rahatlardım :) sabah 20 dk yürüyerek iş yerime gidiyordum kahvaltım klasik peynir zeytin domates salatalık yumurta 1 dilim kepek ekmek öğlen 1 çorba sebze yemeği salata akşam da hafif şeyler çorba salata :) ardından 45 dk spor yapıyordum haftada 6 x mutlaka yaptım 1 gün dinlendim :) spor yapmazsan vücudun sıkılaşmıyor
evet leptini duymştum bidene bakalm bzde yaparzArkidaslar canan karatayin kitabinda cok guzel yemek tarifleri var tavsiye ederim ama ekmegin hic bir seklini kabul etmiyo ona uyamiyorum bakalim.sabah yemedm dayanabilecemmi ogunler arasinda 5saat olsun diyo ilk 2saat yedillerini yakiyor sonra vucudun kendi yagsindan yakiyor diyor yani leptin hormunu devreye giriyomus dun yaptin bakalim bugunde denicem
canım ne guzel vermışsın tebrıkler..şuan pazartesi 68 dın dimi..kaç kılo ile başladın dıyete.ekleyım ilk sayfaya.Kız 32 değil 24-25 kilo verdim 30 kilo versem ne rahatlardım :) sabah 20 dk yürüyerek iş yerime gidiyordum kahvaltım klasik peynir zeytin domates salatalık yumurta 1 dilim kepek ekmek öğlen 1 çorba sebze yemeği salata akşam da hafif şeyler çorba salata :) ardından 45 dk spor yapıyordum haftada 6 x mutlaka yaptım 1 gün dinlendim :) spor yapmazsan vücudun sıkılaşmıyor
yapacaksın tabıki :))90 -60 arasnda 30 varya küsuratı hesaplamamışm.ne gzel bende böyle senin gbi yapmayı düşünyrm bakalım artık
Arkidaslar canan karatayin kitabinda cok guzel yemek tarifleri var tavsiye ederim ama ekmegin hic bir seklini kabul etmiyo ona uyamiyorum bakalim.sabah yemedm dayanabilecemmi ogunler arasinda 5saat olsun diyo ilk 2saat yedillerini yakiyor sonra vucudun kendi yagsindan yakiyor diyor yani leptin hormunu devreye giriyomus dun yaptin bakalim bugunde denicem
canım yaa aslında çok saglıklı şeyler yzıyo ınternettende.bende epey okudum.çok doyurucu şeyler var zaten menude.5 saat durulabılır gıbı gelmıştı bana..evet ekmek yok meyve yok..sabah kahvaltısı çok zengın.kuru kayısı kuruyemış.dogal olan herşeyı tuketın dıyor.yogurdu tam yaglı yıyın.off sen devam et bakalım işe yarayacakmı..menün az geldı banaDun sabah kahvaltida bir haslama yunurta az peynir slatalik domates bir dilim kepek ekmegi 2cilek .Ara ogun yok oglende bir dilim kepek ekmegi 2biber bir salatalik kasar pernir 10tane zeytin .aksamdan zeytin yagli kabak yemegi 1tabak kucuk kaseyle kuskus salatasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?