Yok be canım hiç anlamadımseninde regl dönemimi?
Pizzanında artık çeşidı var sebzelı falanda yaptırılıyor. Yersen barı o seceneklerı kullansanOf hep bu kocam yüzünden ya bugün temizlik yaptım yemek yapamadım pizza aldı yineama az yedim bu kez.yarın sebze alışverişine çıkıyorum
Aynen çogu ekmegı kesıyo ama yanlışEn iyisi kuzum; sebze + et + kuru baklagiller yemeklerin olmalı, günde iki tane de meyve yenmeli
İyi bilinölisin tebrıkler :)90 lardayken günde 7 ekmek yiyordum. Not ; ekmek sadece 'ekmek' olarak sınırlandırılması. 2 yk pilav=2 yk makarna= 1 dlm ekmek dir. Tabi 1 kepçe çorbada.
Sabah 3 dlm, öğlen 2 dlm ve akşam 1 kepçe çorba ve 1 dlm ekmekle günde 7 dilim ekmek yerdim. Biraz kiloya bakıyor bu iş, sen kaç kilosun?
Yakinmisiz. Bende 72.4 üm. Sabah 2 dlm, öğlen ve akşam 1 dilim yiyorum.
Sorma bende hiç beceremıyorum onu :)Kalori hesabı bana yanlış geliyor
98 denmı ındın 6 ayda tebrıklere6 ay oldu
Tatlıyı kım sevmez. Bende bayılırımAy ne güZel:) peki arada kaçamaklar olunca kilo verebildin mi?benim tatlıya karşı feci Zaafım ve hele Regl dönemimde çok yiyorum
Nefsın körlenmış artık ne guzel. Zamanla alışılıyorAylarca 0 kaçamak yaptım, tatlıya aşırı düşkün olmama rağmen, kilolardan kurtulunca şimdi arada yiyorum abartmadan
Gunaydın canımmgünaydın kızlar
Neee demekkk hadı gel. İsmin nedende hiç yabancı gelmedı bana . Kaç kılosun canım tanıtalımMerhabalar bende si,e katilabilirmiyim
Evet bende ekmegi tamamen kesmeye karşıyım. Evet 6 ayda verdim kiloyu, yağ oranim çok düştü, kas oranim 48 da hâlâ düşmedi, çok fazla kas kaybetmedim. Sporla topladım şükür.Yok be canım hiç anlamadım
Pizzanında artık çeşidı var sebzelı falanda yaptırılıyor. Yersen barı o seceneklerı kullansan
Aynen çogu ekmegı kesıyo ama yanlış
İyi bilinölisin tebrıkler :)
Sorma bende hiç beceremıyorum onu :)
98 denmı ındın 6 ayda tebrıklere
Tatlıyı kım sevmez. Bende bayılırım
Nefsın körlenmış artık ne guzel. Zamanla alışılıyor
Gunaydın canımm
Neee demekkk hadı gel. İsmin nedende hiç yabancı gelmedı bana . Kaç kılosun canım tanıtalım
Cnm maş ne güzel vermişin kilo:) örnek olarak bi günlük menünü yazar mısınEvet bende ekmegi tamamen kesmeye karşıyım. Evet 6 ayda verdim kiloyu, yağ oranim çok düştü, kas oranim 48 da hâlâ düşmedi, çok fazla kas kaybetmedim. Sporla topladım şükür.
Tabi ki.Cnm maş ne güzel vermişin kilo:) örnek olarak bi günlük menünü yazar mısın
Evet bende ekmegi tamamen kesmeye karşıyım. Evet 6 ayda verdim kiloyu, yağ oranim çok düştü, kas oranim 48 da hâlâ düşmedi, çok fazla kas kaybetmedim. Sporla topladım şükür.
Evet oralardan hatırlıyor olabılırım. Daha öncekı yıllar 6.takım kaptanıydım sonra 2.takımdaydım.sob dogumumla gırmek ıstemedım. 5 kg dedıgın ne kolayca gıder :)Daha öncedende diyet bölumlerine girdim ama birturlu devami gelmedi.bu sefer inşaallah kalan 5kg fazlaligimi vericem bende fit ve zayif durcam.amin...
Bugün nerdeyse hicbisey yemedim bol bol su ictim sabah sadece haslanmis yumurta yedim .bu arada kendimede gunluk actim ama orda kimsecikler yok gruplara katilmak istedim.
Gel canım tabıkii. Kaç kılosunMerhaba bayanlar topicinizi yeni gördüm bende katılabilir miyim aranıza. Aslında benimde bi günlüğüm var ama orada pek motive olamıyorum
Gayet guzel hem doyurucu hem saglıklıTabi ki.
Kalkınca 2 yk yoğurt.
Sabah; 2 dlm kızarmış tb ekmeği, 1 tane haşlanmış yumurta, 4 siyah zeytin, 2 yk lor peyniri, domates, salatalık ve yeşil çay.
Ara; 2 ceviz, elma çayı.
Öğlen; 6 yk etli kabak yemeği, 1 dlm tb ekmeği, 4 yk yoğurt ve salata.
Ara; 1 elma.
Akşam; 1 kepçe mercimek çorbası, 1 kabak dolması, yoğurt salata.
Ara; 1 sb süt.
Su 3 lt, sporda yapıyorum.
Bu perşembe menumdu. 2 gün hasta olduğum için tam uygulayamadim. Bugün de şükür bozmadim yapıyorum.
menü çok gzel.ben hem öğlen hem akşam yemek yapmaya üşeniyorum ama elimden geldiğince kendimce dzene koydum bazı şeyleri bakalım işe yarayackmı.Tabi ki.
Kalkınca 2 yk yoğurt.
Sabah; 2 dlm kızarmış tb ekmeği, 1 tane haşlanmış yumurta, 4 siyah zeytin, 2 yk lor peyniri, domates, salatalık ve yeşil çay.
Ara; 2 ceviz, elma çayı.
Öğlen; 6 yk etli kabak yemeği, 1 dlm tb ekmeği, 4 yk yoğurt ve salata.
Ara; 1 elma.
Akşam; 1 kepçe mercimek çorbası, 1 kabak dolması, yoğurt salata.
Ara; 1 sb süt.
Su 3 lt, sporda yapıyorum.
Bu perşembe menumdu. 2 gün hasta olduğum için tam uygulayamadim. Bugün de şükür bozmadim yapıyorum.
maşallah topik hareketlenmiş..yeni gelenler hoşgelmiişşhepinzn vermesi gereken kilo az ben buralarda çok kalıcam heralde
ben geçen pazartesi 102 ydm yarn tartı günü bakalm vermişmiym. bayrama kadar gedef 85 olmak sonrada 70 olmk istyrm boyym 1.63Hoşbulduk canım sen kaç kilosun ve ne kadar vermen gerekiyor ? Ben küçük hedefler koyup ilerliyorum. Bu ay 65 önümüzdeki ay 60 öyle devam etmek daha mantıklı geliyor bana
ben geçen pazartesi 102 ydm yarn tartı günü bakalm vermişmiym. bayrama kadar gedef 85 olmak sonrada 70 olmk istyrm boyym 1.63
Allah kabul etsin canım.yok benimde çok yapıp bi ay dayandağm oldu tekrar saldım falan.bu sefer son olsun istiyorum ama.26 martta 104.6 yla başladm.ve bu sefer kararlıyım.buraya yedklerimi yazmak ve bu ortam motive ediyr beni bu yıl sonunda istediğim kiloya gelmek istiyrm.tabiiki arada kaçamak olacaktr insan nefsi sonuçta ama yola devam edecem hep.kaçamak yaptğm gün başka yiyecklermden kısarak ogünkü spor saatimi artıracam Allahın izniyle.Bugün niyetliydim ve az önce iftarımı açtım 1 kase ayran çorbası ve 1 tabak pırasa yemeği yedim :) yatmadan önce yoğurtun içine çilek doğrayıp yiyeceğim yarında oruç tutacağım inşallah :)
Hadi inşallh geliriz hedefledıgımız kıloya, bende bu ay sonu çok istiyorum 62 yı gormek. Ama zor gıbı. Zorlayacagım bakalım kendımı68-69 gidip geldi bu sabah tartıldım. Boyum 1,65 ve bu ayın sonunda 65 olmayı hedefliyordum inşallah diyetimi spor ile desteklersem olacak bu gidişle
Aminn aminn :)maşallah topik hareketlenmiş..yeni gelenler hoşgelmiişşhepinzn vermesi gereken kilo az ben buralarda çok kalıcam heralde
Hoşbulduk canım sen kaç kilosun ve ne kadar vermen gerekiyor ? Ben küçük hedefler koyup ilerliyorum. Bu ay 65 önümüzdeki ay 60 öyle devam etmek daha mantıklı geliyor bana
Afiyet olsun.irmik tatlısını benım çocuklar sevmıyo yaa.eskıden milli tatlımızdıbugünkü menüm.sabah iki haşlanmş yumurta iki parça peynir bikaç zeytn domates salatalık iki şekersz çay bi dilim kepek ekmek.öğlen 3 tane mercimek köftesi iki dilim sütlü irmik tatlısı.arada yeşil çay akşamada etli bamya ve 3 kaşık bulgur yoğurt.ve bol bol su
Canım bizlerde öyle arada kaçamak oluyor ama zamanla ne kadar aza çekersek o kadar kardayız. Ve ınşallh bı gun tamamen kesmış oalacagızİnşallah göreceksin o günleri canım ne zaman başladın diyete? Ben her zaman istikrarlı bir şekilde devam edemiyorum bazen çok sık kaçamak yapıyorum ve ardından pişman oluyorum. Uzun bi süre diyet yaptığım için sıfır kaçamak ile devam edemiyorum. İnşallah burda motive olur eski düzenime dönerim.
Allah kabul etsin. Gece ben yogurt yıyemem zira yogurt susatıyor benı.Bugün niyetliydim ve az önce iftarımı açtım 1 kase ayran çorbası ve 1 tabak pırasa yemeği yedim :) yatmadan önce yoğurtun içine çilek doğrayıp yiyeceğim yarında oruç tutacağım inşallah :)
Benıde motıve edıyor buralar.verıcez tabıkı kalmıycak kıloAllah kabul etsin canım.yok benimde çok yapıp bi ay dayandağm oldu tekrar saldım falan.bu sefer son olsun istiyorum ama.26 martta 104.6 yla başladm.ve bu sefer kararlıyım.buraya yedklerimi yazmak ve bu ortam motive ediyr beni bu yıl sonunda istediğim kiloya gelmek istiyrm.tabiiki arada kaçamak olacaktr insan nefsi sonuçta ama yola devam edecem hep.kaçamak yaptğm gün başka yiyecklermden kısarak ogünkü spor saatimi artıracam Allahın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?