Tek başına kilo veremeyenler

Bende daha bugun hic kacamak.yapmadm insallah yapmam daha isten cikmadim ma yiyecegim ywmegi ton balikli salata yapacam:) BILIYORUM ton balik saglikli degil.ama esim istiyor

İkindi ara
1 kuru kayısı 2 cevız
Akşam
1 kase yogurt ( zencefıl, zerdecal,tarçın, acı bıber, limon) ne varsa kattım :)))))
sporum
50 dk leslie
1 saat tempolu yürüyüş

Afiyet olsun şekerim. Yürümedinmi. Bugun ıkındıye kadar yagmur vardı sonra durdu bende çıktım

Bende daha bugun hic kacamak.yapmadm insallah yapmam daha isten cikmadim ma yiyecegim ywmegi ton balikli salata yapacam:) BILIYORUM ton balik saglikli degil.ama esim istiyor
Afiyet olsun çoook tebrıklerrr. Kız niye saglıklı olmadın yagını guzelce suz ye.
Benım eskıden dıyetısyen ton balıklı sa lata tarıfı verıyodu .
Ton balık yeşil mercımegı haşla. . Kırmızı biber yeşil sogan dılersen maydanoz. Karıştır yee çook guzel oluyo inan bana

Yedimya cok guzel.oldu gobek marulsan yaptim birtane havuc domates baharat falan guzel yedik .Biraz cekirdek yedim bir avuctan az birde 2de cilek yedm
Çekirdek harıcınde hepsi çok guzel afıyet olsun

tşkler canım benim.hayır hava bozuk üç gündr çıkamıyorum evde yapıyorm bişiler.bant bi gelseydi
Ah sorma bende durunca hemen çıktım, bugun güneş var bakalım. Ne zaman gelecek senın bu yürüme n
Bandı. Çok uzadı gıbı geldı bana

Günaydınn
2 dılım ekmek
Peynırlı omlet
Domates salatalık
Yeşil çay , az bal.

Günaydin bayanlar
Sabah kahvaltim
3 findik, 2 bardk çay, kaşar, haşl.yumurta, yarim poğaca
Aralarda bol su iciyorum tahmini 3lt 15bardk.
Öğlen ve akşam canim hicbisey yemek istemiyor bayanlar buyuzden bu diywti çok rahat yapiyorum diyebilirm, aralarda sadece findik atistiriyorm çorba iciyorum bazende.

Gunaydi. Bu sabah cok erken yaptim kahvaltimi 7bucukta bir haslama yumurta 5zeytin biraz peynir.bir dilim cavdar ekmegi kibrit kutusu kadar bitter cikilata

Açlıga demekki mide alıştı. Madem alıştın detox falan yapsana yada yogurt kürü. Bunlarda cabuk verdırıyo sanırım

Gunaydi. Bu sabah cok erken yaptim kahvaltimi 7bucukta bir haslama yumurta 5zeytin biraz peynir.bir dilim cavdar ekmegi kibrit kutusu kadar bitter cikilata
Afiyet olsun bitter nerden çıktı kız :)))

günaydın canlar bugün aklıma geldide yiyecek kalorilerne baktım en başta çikolata cips sonra makarna pizza ve pilavdan uzak durmam gerektğin anladm.1 lahmacn 350 cl yaa insaff:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…