Afiyet olsun şekerim. Yürümedinmi. Bugun ıkındıye kadar yagmur vardı sonra durdu bende çıktımmerhaba kızlar.
sabah limonlu ılık su bir haşlama yumurta bikaçzeytn bi kasse yoğurt bi dilim ekmek salatalk domates.
öğlen bitter çikolatalı bi gofretçik yedim
akşamda fırında tavuk üç kaşık bulgur salata ve ayran
su içildi yatana kadar devam.
Afiyet olsun çoook tebrıklerrr. Kız niye saglıklı olmadın yagını guzelce suz ye.Bende daha bugun hic kacamak.yapmadm insallah yapmam daha isten cikmadim ma yiyecegim ywmegi ton balikli salata yapacam:) BILIYORUM ton balik saglikli degil.ama esim istiyor
Tamamen uyuyomusun dıyete. Yedınmı bakalım :)Canan karatay kesinlikle.yenmicek lerin arasina koymus ton baligini sosisi salami
tşkler canım benim.hayır hava bozuk üç gündr çıkamıyorum evde yapıyorm bişiler.bant bi gelseydiAfiyet olsun şekerim. Yürümedinmi. Bugun ıkındıye kadar yagmur vardı sonra durdu bende çıktım
Çekirdek harıcınde hepsi çok guzel afıyet olsunYedimya cok guzel.oldu gobek marulsan yaptim birtane havuc domates baharat falan guzel yedik .Biraz cekirdek yedim bir avuctan az birde 2de cilek yedm
Ah sorma bende durunca hemen çıktım, bugun güneş var bakalım. Ne zaman gelecek senın bu yürüme ntşkler canım benim.hayır hava bozuk üç gündr çıkamıyorum evde yapıyorm bişiler.bant bi gelseydi
Açlıga demekki mide alıştı. Madem alıştın detox falan yapsana yada yogurt kürü. Bunlarda cabuk verdırıyo sanırımGünaydin bayanlar
Sabah kahvaltim
3 findik, 2 bardk çay, kaşar, haşl.yumurta, yarim poğaca
Aralarda bol su iciyorum tahmini 3lt 15bardk.
Öğlen ve akşam canim hicbisey yemek istemiyor bayanlar buyuzden bu diywti çok rahat yapiyorum diyebilirm, aralarda sadece findik atistiriyorm çorba iciyorum bazende.
Afiyet olsun bitter nerden çıktı kız :)))Gunaydi. Bu sabah cok erken yaptim kahvaltimi 7bucukta bir haslama yumurta 5zeytin biraz peynir.bir dilim cavdar ekmegi kibrit kutusu kadar bitter cikilata
Evet hatirlattigin icin sagolasin gece ayran ictim mesela iyi geldi.yogurt degilde bol ayran icebilirumAçlıga demekki mide alıştı. Madem alıştın detox falan yapsana yada yogurt kürü. Bunlarda cabuk verdırıyo sanırım
Ayran diyetıde varEvet hatirlattigin icin sagolasin gece ayran ictim mesela iyi geldi.yogurt degilde bol ayran icebilirum
Kızzzz sırf ayran bayar adami ben kafama gore takiliyorum bu arada kahvemi ictim komsu cagirdi zorla tiramisu yedirdi bana hain komsuAyran diyetıde var
Sabah yemeseydim.gun boyu aklimda kalacakti yiyim.dedim yuruyup yakrim dedmAçlıga demekki mide alıştı. Madem alıştın detox falan yapsana yada yogurt kürü. Bunlarda cabuk verdırıyo sanırım
Afiyet olsun bitter nerden çıktı kız :)))
evet sözde üç güne gelecek bakalım artıkÇekirdek harıcınde hepsi çok guzel afıyet olsun
Ah sorma bende durunca hemen çıktım, bugun güneş var bakalım. Ne zaman gelecek senın bu yürüme n
Bandı. Çok uzadı gıbı geldı bana
hain komşuKızzzz sırf ayran bayar adami ben kafama gore takiliyorum bu arada kahvemi ictim komsu cagirdi zorla tiramisu yedirdi bana hain komsubu arada zayifladim buraz bacaklarim azcik inceldi farkettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?