- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 36
yenimi başladn sen dyete.benmde ilk zamnlar dayanamAm gibime geliyordu.gündüz değilde gece midemin çok kazndğı oluyrdu ilk hafta.su içiyrdm susturyrdmBugunde 2haslama. Yumurta kibrit kutusu kadar peynir 5zeytin 1salatalik kibrit kutusu kadar salam 2cilek insallah oglene .Kadar dayanirim birde sabah yesil cay ictim
su bastırıyomu senı yaa.benım mıdeyı dahada kazındırıyo :))yenimi başladn sen dyete.benmde ilk zamnlar dayanamAm gibime geliyordu.gündüz değilde gece midemin çok kazndğı oluyrdu ilk hafta.su içiyrdm susturyrdmartık olmuyr ve gün içindede acıkmıyrm hiç ne yedysem o.alşırsn sende merak etme
hadı bakalım kolay gelsin sana1bucuk aydir yapiyorum ama cok kacanaklarim.oldu ama bu hafta daha dikkat edecem 74 ten 69.7 geliyorum. Bu arada ewt kahvaltim az cunku sabahlari yiyemiyorum oglen vakti iyi acikiyorum
Menun cok guzelmiss afiyet olsnöglen
2 kuçuk baget (haşlama)
fırın poşetıne (brokolı,karnabahar,biber,havuç) sebze baharatlayıp fırınladım..yogurtla
yanına salata.
tabiki gel canım.kaç kılosun hedef kaçmerhabaa bende katılabilir miyim sizeeee
öglen tek tek getirecegıne sandviç yapabilirsin.yada domatesli falan tost yap.çok guzel olur..afiyet olsun şekerim :)Ben calistim icin evden getiriyorun slaatlik.biber peynir zeytin bir dilim kepek ekmegi daha yemedm 2bucukta yicem
canım sagolMenun cok guzelmiss afiyet olsn
sevil maşallhhhMerhabalar ben geldim, uğramadim size hiç, kendi günlugume yaziyorm arada,
Diyetimin bu 3. Günü hersey mukemmel komsularim zayifladin diyor bu arada 2kg verdim farkettiler.
oh ne güzel.devamı gelsın ınşallh..hedefe varılır canım yeterki vazgecme..spor yapıyomusunben 95 kiloyum hedefim 65 70 arası olmak.4 kilo verdim 25 günde :)
Evet bu sefer inşaallah 69lari görmek istiyorm.10gun sure verdim kendime, hicbisey yemiyorm dogru duzgun çok acikmiyorm az az yiyorum, Allah ne verdiyse kafama göre arada basen eritmek icin basen hareketi yapiyrum.76kg ve 73kg fotolarimi cektim.70kg fotomuda cekicem sonrada günlugume koycam en sin hedefim 65kg hiç olamadigim bir kgsevil maşallhhh.gel arada. anlat bakimm.bu 2 gunde 2 kılo nasıl gıttı...maşallh kız azımlısın..bizde yapalım.gr gr gıdıyo valla
arada yapıyorum yürüyüş yapıyorum leslie yapıyorum.siz neler yapıyorsunuz yeni mi başadınız diyete :)
anladım canım..kastan gıtmemsı için bol su iç.açlıga dayanabılıyosan tamamdır.uumarım gourusun 69 u..kılo verdıkçe istegın artacak kesın..Evet bu sefer inşaallah 69lari görmek istiyorm.10gun sure verdim kendime, hicbisey yemiyorm dogru duzgun çok acikmiyorm az az yiyorum, Allah ne verdiyse kafama göre arada basen eritmek icin basen hareketi yapiyrum.76kg ve 73kg fotolarimi cektim.70kg fotomuda cekicem sonrada günlugume koycam en sin hedefim 65kg hiç olamadigim bir kg
hoşgeldin canım bende 104.6 la başladm 13 gnde verdm 4 kiloyu.gerçi ilk giden iki kilo ödemmiş diyorlar ama olsn tartıda eksi görmek hoşuna gidiyor insanınben 95 kiloyum hedefim 65 70 arası olmak.4 kilo verdim 25 günde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?