Gülelim gülünce pirzola yemis kadar oluyormus ama :)hain komşuçok güldüm buna allah iyiliğini versin
yok kız sadece ayran degıl.sabah normal kahvaltı yapıyosun sonra şu ayran çotbası varya nohut mercımek buydaylı gün boyu onu içiyosun..bencede kendı bıldıgın gıbı takıl.daha rahat.o komşular bended var yaaKızzzz sırf ayran bayar adami ben kafama gore takiliyorum bu arada kahvemi ictim komsu cagirdi zorla tiramisu yedirdi bana hain komsubu arada zayifladim buraz bacaklarim azcik inceldi farkettim.
kaçamaklar en azından çok erken olursa daha rahat yakılıyomuş.hiç yoktan sabah yedın bari :)Sabah yemeseydim.gun boyu aklimda kalacakti yiyim.dedim yuruyup yakrim dedm
gelse sende rahat ederdın..ful yagmur var burdad fena bastırdı yine of.kaldık yıne eveevet sözde üç güne gelecek bakalım artık
canım enım ol en saglıklısı bu seceneklerden lahmacun.helekı yeşillikle ve ayranla yenılrıse..bir tane yeme hakkımız var haftada tabı.1 tanede neyımıze yeterkigünaydın canlar bugün aklıma geldide yiyecek kalorilerne baktım en başta çikolata cips sonra makarna pizza ve pilavdan uzak durmam gerektğin anladm.1 lahmacn 350 cl yaa insaff:-(
pirzola demeGülelim gülünce pirzola yemis kadar oluyormus ama :)
hiç bir yemegın suyunu yemenı tavsıye etmem.tüm yaglar suda brıkıyo.kuru fasulye yerken suyunu almamaya çalışıyorum.afiyet olsun bu aradaÖğlen 4kasik kuru fasulye yedim yaninda 2 lokma ekmek suyuna bandim kizlarrrr.
ye canım bugün bişi yememişsin zaten haketmişsinArkadaslar sabah ben az yemistim.daha oglen demedm ama bir salatalik bir domates yemeyi dusunuyorum ama aksama.1lahmacun la bol.salata yesem olurmuki canan karatay 1lahmacun yiyebilirsiniz diyor hafta birgun sizce napim
hadi canım ciddi olamassınGülelim gülünce pirzola yemis kadar oluyormus ama :)
nerde çalışıyorsn canmEwt lahmacun hem ince hem etli oldugu icin proteyin yerine geviyor asli da gunduz yemem.lazmda calistim.yerde yiyemiyorum yemkte getiremiyorjm 1haftadir domates salatalik yemekten bktm sabah oglen ayni
Arkadaslar sabah ben az yemistim.daha oglen demedm ama bir salatalik bir domates yemeyi dusunuyorum ama aksama.1lahmacun la bol.salata yesem olurmuki canan karatay 1lahmacun yiyebilirsiniz diyor hafta birgun sizce napim
Bende muhasebe mezunuyum. Zordur kolay gelsinMuhasebecide calisiyorum canim
Afiyet olsun. Öglen bişey yememışsın zaten kek onun yerıne gecmış olur yanı.akşamda pizzan çok azmış üzülme kötü degilmenüm...
sabah iki yumurta 4 zeytn iki parça peynir bi kse yoğrt avuç.içi kadar k.ekmek
öğlen misafrlikteydim bi dilim kek yedim
akşam avuç içi kadar pizza domates salatalık bi kase yogrt.çok gzel bi menü değil farkındayım..:-(
Günaydın canımGünaydinlar size kocaman bir gülümseme birakiyorum :)))))))
10nisanda basladim 74.7kg bugun 14nisan 72.7kiloyum.Hedefim 20nisana 70leri görmek sonrasindaki hedefim 65kg boyum 1.78cmGünaydın canım
Kaç gunde kaç kılo verdın şimdi canım. En son 75 tin dimi
4 günde 2 kılo hee..harika :) boyun zaten harıka.sen 65 le kemıklerın sayılır :))10nisanda basladim 74.7kg bugun 14nisan 72.7kiloyum.Hedefim 20nisana 70leri görmek sonrasindaki hedefim 65kg boyum 1.78cm
afiyet olsun..iyi iyiDun 5te bir lahmacun yedm.salatali aksamda bir avuc leblebi 1kayisi 1ceviz yedm 1bardak.kefir ictim 1fincan yesil cay
afiyet olsun..şu kefiri çok denedım .eçeyim saglıklı faydalı dıye..ayyy yapamıyorumm.çok kötü geliyo bana tadıSabahta bir haslanmis yumurta salatalik domates az salan iki ceviz 2kayisi 3cilek 1fincan yesil cay bir bardak tarcinli kefir arkidaslar kefiri buyuk.abdeste cikamadm.icin iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?