- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 36
canım varsa sauna eşofmanla yoksa streç film sararak yürü nasl terledğini göreceksin.Arkdaslar bende dun fazlaca abartim hiv soylemim.yemedm sey kalmadkbu sabah bir haslanmis yumurta bir kepek ekmegi bir pogaca az peynir bu kadar ogleni uzatmak.icin bir avuc leblebi yedm oglen yemegi gec yicem aksama.bisey yememek.icin ben .Ne kadar yurusemde terleyemiyorum.o yuzden yavas kilo veriyorum gecen hafta 69.700dum bu hafta 69.300
Oo süpermiş... Öğlenki misafirlik hariç darısı başımabugunkü menün
sabah
2 dılım ekmek,peynır
domates,salatalık
az bal,yeşil çay
öglen misafirlikteydım
1 dilim revani
2 kurabiye
1 börek
akşam
1kase yogurt
sporum
45dk.leslie
1 saat tempolu yuruyuş
evet canım pazartesi günleriHaftada bir gün mü tartılıyoruz kızlar... Ben kilo aldım sanki bu hafta,
çok guzel verdın sevılay.tebrıkler..ben geldim merhabalar, bugün tartı gününüz sanırım bende tartıldım 72.9kg bende 8 gündür diyetteyim 2kg falan gitmiş.
olsun nefes sen duran kılon aynamış bak.demmek gerısı gelecek :))Arkdaslar bende dun fazlaca abartim hiv soylemim.yemedm sey kalmadkbu sabah bir haslanmis yumurta bir kepek ekmegi bir pogaca az peynir bu kadar ogleni uzatmak.icin bir avuc leblebi yedm oglen yemegi gec yicem aksama.bisey yememek.icin ben .Ne kadar yurusemde terleyemiyorum.o yuzden yavas kilo veriyorum gecen hafta 69.700dum bu hafta 69.300
sorma şu ısrarlar mahvedıyo benıOo süpermiş... Öğlenki misafirlik hariç darısı başıma
senin şu bant gelsin çok daha hızlı verecksın emın ol..sabreth
hemde ne yemek ben dün özellikle çok abarttım.ve bi haftadr bazı sebeplerden dolayı yürüyüşede çıkamıyorum.bantta cumartesiyi bulurmş böyle gderse istediği. kiloyu veremiyecem
günaydınlar ne bantı bayanlar merak ettim :)senin şu bant gelsin çok daha hızlı verecksın emın ol..sabret
yürüyüş bandı aldı canım evıne.bozuk çıktıda yenısını beklıyor.ne guzel dımı :)günaydınlar ne bantı bayanlar merak ettim :)
senın başlangıç kılon kaçtı ilk sayfaya yazıym..hedef kaçgünaydınlar ne bantı bayanlar merak ettim :)
canım reglıde dıyet yapmana gerek yok zaten.ama tatlıyada yapışma.normal yemegını ye.araları unutma oldu bitti sana :) hadı afıyet olsunArkadasslar ben pazar ve pazartesi diyet yapamadm ben regli olunca ac kalinca bayilacak gibi oluyorum 2gundur insallah bugun tekrardan basladm sabah aksamdan suya konulmus ceviz suyu ictim 2tane kepek ekmegi az peynir bir domates detoks suyu hazirladm aksamda salatlik maydonoz.limonu suya dogradm beklettim bugun onuda icicem. Cunku hastayim ckm sistim bakalim.hayirlisi insallah herkez bu hafta fazla fazla veriri havalar cok sicak cunku
gayet guzel işteAynen iste hastayken ben yapamiyorum kan sekerim.dusuyor tatli degilde ac kalmama.lazm bayilacak gibi oluyorum.birde iki gundur cok sicak gerci okadar kacamak degil bir yarm.tost yedm dun aksam.yemegimde gunduz normal dikkat ettim
evet canım güzel, hergün evde yürüyecek ne güzel :)yürüyüş bandı aldı canım evıne.bozuk çıktıda yenısını beklıyor.ne guzel dımı :)
benim başlangıç kilom 76.6kg 10 nisanda başladım, 18 nisanda 72.9kg hedefim 65kg canım :)senın başlangıç kılon kaçtı ilk sayfaya yazıym..hedef kaç
bende 10 günde 5kg vermeyi hedefliyordum ama regli nedeniyle 14-15 güne çıkardım hedefimi çünki regl döneminde benimde kilo vermem duruyor 5 gün nerdeyse 1 gr veremedim canım.Aynen iste hastayken ben yapamiyorum kan sekerim.dusuyor tatli degilde ac kalmama.lazm bayilacak gibi oluyorum.birde iki gundur cok sicak gerci okadar kacamak degil bir yarm.tost yedm dun aksam.yemegimde gunduz normal dikkat ettim
yürümeyi bende çok severim ama evde leslie yapıyorum yürümeye malesef mekan ve yerim uygun değilBende suan oyleyim ama.birdaha regli zamani tartilmicam ama netten baktm.biraz regli bitiminde sislik.gidince normale.doner diyo ben tekrardan kilo almaktan korkuyorum cok zor zayifliyorum sabahtan beri her firsatta yurumeye calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?