Tek başına kilo veremeyenler

canım varsa sauna eşofmanla yoksa streç film sararak yürü nasl terledğini göreceksin.

ben geldim merhabalar, bugün tartı gününüz sanırım bende tartıldım 72.9kg bende 8 gündür diyetteyim 2kg falan gitmiş.
çok guzel verdın sevılay.tebrıkler..

olsun nefes sen duran kılon aynamış bak.demmek gerısı gelecek :))

Oo süpermiş... Öğlenki misafirlik hariç darısı başıma
sorma şu ısrarlar mahvedıyo benı

dünkü menum
sabah 2 dılım ekmek
peynır,domates,salatalık
çay kaşıgı kadar bal ve çay

öglen misafırlıkte 1 dılım revani

akşam
1 tane salatalık,1 çilek
sporum 1.saat 10dk tempolu yuruyuş

Arkadasslar ben pazar ve pazartesi diyet yapamadm ben regli olunca ac kalinca bayilacak gibi oluyorum 2gundur insallah bugun tekrardan basladm sabah aksamdan suya konulmus ceviz suyu ictim 2tane kepek ekmegi az peynir bir domates detoks suyu hazirladm aksamda salatlik maydonoz.limonu suya dogradm beklettim bugun onuda icicem. Cunku hastayim ckm sistim bakalim.hayirlisi insallah herkez bu hafta fazla fazla veriri havalar cok sicak cunku

canım reglıde dıyet yapmana gerek yok zaten.ama tatlıyada yapışma.normal yemegını ye.araları unutma oldu bitti sana :) hadı afıyet olsun

Aynen iste hastayken ben yapamiyorum kan sekerim.dusuyor tatli degilde ac kalmama.lazm bayilacak gibi oluyorum.birde iki gundur cok sicak gerci okadar kacamak degil bir yarm.tost yedm dun aksam.yemegimde gunduz normal dikkat ettim

Aynen iste hastayken ben yapamiyorum kan sekerim.dusuyor tatli degilde ac kalmama.lazm bayilacak gibi oluyorum.birde iki gundur cok sicak gerci okadar kacamak degil bir yarm.tost yedm dun aksam.yemegimde gunduz normal dikkat ettim
gayet guzel işte

yürüyüş bandı aldı canım evıne.bozuk çıktıda yenısını beklıyor.ne guzel dımı :)
evet canım güzel, hergün evde yürüyecek ne güzel :)

senın başlangıç kılon kaçtı ilk sayfaya yazıym..hedef kaç
benim başlangıç kilom 76.6kg 10 nisanda başladım, 18 nisanda 72.9kg hedefim 65kg canım :)
bende 10 günde 5kg vermeyi hedefliyordum ama regli nedeniyle 14-15 güne çıkardım hedefimi çünki regl döneminde benimde kilo vermem duruyor 5 gün nerdeyse 1 gr veremedim canım.

Bende suan oyleyim ama.birdaha regli zamani tartilmicam ama netten baktm.biraz regli bitiminde sislik.gidince normale.doner diyo ben tekrardan kilo almaktan korkuyorum cok zor zayifliyorum sabahtan beri her firsatta yurumeye calisiyorum

Bende suan oyleyim ama.birdaha regli zamani tartilmicam ama netten baktm.biraz regli bitiminde sislik.gidince normale.doner diyo ben tekrardan kilo almaktan korkuyorum cok zor zayifliyorum sabahtan beri her firsatta yurumeye calisiyorum
yürümeyi bende çok severim ama evde leslie yapıyorum yürümeye malesef mekan ve yerim uygun değil

menüm
sabah 2 yumurta peynir iki lokma k.ekmek domates yeşil biber
öğlen elma
akşam yemeği lahmacun inşlah çok kaçırmam.bir saat tempolu yüryş yapıldı.

Afiyet olsun canim zaten oglen yememisin bisey bende aksam yemehi olarak bir armut yedm.bakalim.eve gidincede yogurt yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…