Aksamlari acikmiyormusun bir yogurtla nasil dayaniyosun gerci bendr simdi girdm hadi bakalim caya mjsafir var ben onden yogrdumu yiyimmenüm
2 dılım ekmek,peynır
domates ,salatalık
az bal ve yeşil çay
öglen
kuru fasulye-salata
ara
2 kuru kayısı,2 cevız-yeşil çay
akşam
1 kase yogurt(zencefıl,zerdeçal,tarçın,limon)
bugün yürüyemedim
40dk leslie
hoşgeldin canım.kız boyuna göre kilon süper ben öldüreym ozaman kendimiHoşbuldum :)
66 kiloyum.. boy 173.. hedefim 60 kg, 6 kiloda basende gitmeli ama :))
ben bir şeye bağlı olmayı kendimi konmlandrmayı sevmiyrm.özellikle adı diyetseEwt ya bi karatay diyeti bana cok iyi geldi gercekten leptin hormmuna bile uymaya basladm bende insilun.dirinci vardi kirdm.onu normalde 7buvakta kahvalti yapinva oglen 12de acikirdm simdi 2bucukta yiyom
Canım bazen acıkıyorum o zaman leblebı kuru kayısı yada bı meyve yedıgım oluyor. Bazende hiç açlık olmuyo duruma baglı yaniAksamlari acikmiyormusun bir yogurtla nasil dayaniyosun gerci bendr simdi girdm hadi bakalim caya mjsafir var ben onden yogrdumu yiyim
Afiyet olsun şekerım. Bu mısafırlık yokmu mahvedıyo ınsanı :))biraz geç oldu amamenüm
sabah bi lokma k.ekmek(zorlasamda ekmek yiyemiyrm artık)2 yumurta peynir domates salatalık bir yeşil biber iki şekersz çay.
öğlen misafrlikteydm iki parça haşlanmş tavuk eti 5 6 tane sarma bi kek.
akşam bişi yemedim 3 kaşık salata.bol bol su ve yeşil kahve.
Aynen bende ama şu 5 saatlık arayı yapmaya calışayım dıyorum. Tabı pazartesıden ıtıbaren :))ben bir şeye bağlı olmayı kendimi konmlandrmayı sevmiyrm.özellikle adı diyetse.ben kafama göre gdecem böle iyi gidiyo kilom.ama leptin hormonu mantıklı geliyor banada
boy kilo öyle görünüyo da Nisacım, malesef ben süper görünmüyom işte... aldım 42 üstüm 38 beden desemhoşgeldin canım.kız boyuna göre kilon süper ben öldüreym ozaman kendimi
ah sorma bende öyleyım.boy kilo öyle görünüyo da Nisacım, malesef ben süper görünmüyom işte... aldım 42 üstüm 38 beden desem
günaydın canım afiyet olsun..diyet dıye bi listemız yok yemegımızden az yıyoruz o kadar.nedef arkadaşımız karatay dıyetıne uymaya calışıyo.karatay dıyetınde ögun araları 5 saat olmalı demışya.ona uysak ıyı olur dıyoruz.yapabilecekmıyız bakalım :)Günaydınlar :)
bende başlayayım ne yedim bildirimlerine
bu sabahtan başlayayım en iyisi dün bi felaketti çünkü
Saba Avuç içi kadar beyaz ekmek (henüz kepek ekmek almadım bugün alır atarım buzdolabına çünkü bi haftada yiycem bi ekmeği dimi kızlar? :)) kibrit kutusu kadar peynir, 1 domates yarım salatalık 4-5 zeytin
5 saat başka birşey yemiyor muyuz şimdi? su içiyoruz değil mi? gÜnde 2 lt su içmeye calışıyorum ben yeniyeni, tlf a su içme programı indirdim
senin kilo verimiyle alakası yok ozaman.basen bölgeni bacaklarnı çalştr canmboy kilo öyle görünüyo da Nisacım, malesef ben süper görünmüyom işte... aldım 42 üstüm 38 beden desem
bende buzluğa attım küçük küçk keserek.arada bi parça çıkarıyoru. onuda yemiyorum kalıyr öyleGünaydınlar :)
bende başlayayım ne yedim bildirimlerine
bu sabahtan başlayayım en iyisi dün bi felaketti çünkü
Saba Avuç içi kadar beyaz ekmek (henüz kepek ekmek almadım bugün alır atarım buzdolabına çünkü bi haftada yiycem bi ekmeği dimi kızlar? :)) kibrit kutusu kadar peynir, 1 domates yarım salatalık 4-5 zeytin
5 saat başka birşey yemiyor muyuz şimdi? su içiyoruz değil mi? gÜnde 2 lt su içmeye calışıyorum ben yeniyeni, tlf a su içme programı indirdim
5 saat birşey yemeden durulurda sonra şeker düşerse çok mu yenir ki diye düşündüm..ah sorma bende öyleyım.
günaydın canım afiyet olsun..diyet dıye bi listemız yok yemegımızden az yıyoruz o kadar.nedef arkadaşımız karatay dıyetıne uymaya calışıyo.karatay dıyetınde ögun araları 5 saat olmalı demışya.ona uysak ıyı olur dıyoruz.yapabilecekmıyız bakalım :)
aynen dikkat etmemiz gerek yediklerimize... dğeilse 3 ayda 3 kiloyu nasıl aldım ki ben basenden... ekmek-yağ tüketimi malesef... buzluktan çıkınca buz gibi olmuyor mu, off yemeğin yağınada banılmaz o :))bende buzluğa attım küçük küçk keserek.arada bi parça çıkarıyoru. onuda yemiyorum kalıyr öyle.bende şahsen dyet falan değilde dikkat edyrm yemeğimi filan kıstım akşam yemiyrm meyve dahil.ve çok su içmeye çalşyrm
Ben onceden cok acaip acikiyordm ama sonra anladimki kahvaltimi duzgun yapmadm icin bir haftadir duzenli kahvalti yapiyorum insilun direncimi kirdm.birde ogunlerimi ikiye dusersem daha iyide5 saat birşey yemeden durulurda sonra şeker düşerse çok mu yenir ki diye düşündüm..
yok canım lavaboya koyuyrm eriyr hemen.evet yağına banılınca bişiye benzemiyr bende vazgeçtm banmıyrmaynen dikkat etmemiz gerek yediklerimize... dğeilse 3 ayda 3 kiloyu nasıl aldım ki ben basenden... ekmek-yağ tüketimi malesef... buzluktan çıkınca buz gibi olmuyor mu, off yemeğin yağınada banılmaz o :))
aslında menu ne guzel ve doyurucu degılmi.Arkadasim 5saat leptin yapman icin kahvaltin cok yumurta yemen lazim en az 10tane zeytin peynir ceviz mevsimine gore meyve veya sebze .Cunku alisana kadar insilun direncin duser bende sabah bir dilim.kepek.ekmegi bir domates bir salatalik bir biber 2kayisi zeytin peynir yedm bir bardak kefir ictim
sen yap bakalım.takıpteyım.Arkadaslar dun karatayin kitabini bitirdm.sonunda dayana bilene iki ogun tavsiye ediyor dayanamayana 3ogun aralarda birsey yok ara ogun diye ya i arkidaslar ogun arasinda 5olmasi lazim bakalim.bu hafta denedim suan 300gr falan verdm bakalim pazar gunu tam soylicem
aynen dikkat etmemiz gerek yediklerimize... dğeilse 3 ayda 3 kiloyu nasıl aldım ki ben basenden... ekmek-yağ tüketimi malesef... buzluktan çıkınca buz gibi olmuyor mu, off yemeğin yağınada banılmaz o :))
afiyet olsun şeker..hadı bakalım durabılecekmısın.eşin yıne ye demezse3gibi bir kase ezogelin corba bir tabakta salata yedm .Ara bir avuc leblebi 1incir kurusu yedm aksama dayanabilirsem.bir kase yogurt yicem
aa nefes ne oldu..o sınırle ne oldugunu anlamıyoruz zaten.olsun bugunlukte boyle gecsın boşverkızlar bugün moralim çok bozktu sinirden ne yediğimide hatrlamıyrm bugün menü yazmayacam.ekmek yemediğimi biliyrm bi tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?