Bacım Türkiye'de yaşıyorsun, hardmode da oynuyorsun.
En fazla ne olabilir ki?
Denemezsen kaybedersin.
Sonrasinda Türkiye'ye tatile geldiginizde "hersey cok uygun ama cok kalabalik" tarzinda bir konu acarsaniz cok pis sitem ederim
eğer kendi işini kendi gören biriyseniz ve diliniz varsa korkmayın. deneme şansınız varsa deneyin, sonra niye denemedim diye pişman olursunuz.
Diliniz varsa bişey olmaz benim en çok korktuğum derdimi anlatmamak onun dışında herşey çözülür yolunuz açık olsun
Hangi ulke?
BIr baskadir benim memleketim, burnumda tütüyor canim ülkem, bi gelsem topragini opucem falan da derseniz biraz arabesk sever bizim ülkeŞey de derim; "Kurulu düzenim var o yüzden dönemiyorum" alksjdsd
Ben Fransa'dayim. Gecen sene geldik.Beni en cok zorlayan buranin iklimi oldu. Insanlar cok kibar ama samimiyet kurmak zor. Ben cocugumun egitimi, gelecegi icin gelmek istedim. Pisman degilim cunku onun icin burdayum.Sizin de niye gitmek istediginizi az bucuk tahmin ediyorum. Dilerim her sey istediginiz gibi olur.İngiltere.
Diliniz varsa-ki vardır bence- her şeyi halledersiniz.
Hiç durmayın gidin.
Ben doktor olsam tek olsam hiç düşünmezdim.
Empati yaparak söylüyorum kim bilir siz nasıl hissediyorsunuz.
Artik turkler her yerde :) o kadar cok insan goc etti ki. Allah iyi insanlarla karsilastirsin. Gocmenim ama esim ve cocugumla goc ettim o nedenle yalniz goc etmek hakkinda fikrim yok. Facebookta gocmen kadinlar grubuna uye olup orada deneyimlerini sorabilirsiniz, daha verimli bir hedef kitli olabilir sorunuz icin.Herkese merhabalar,
Henüz belli bir tarihi olmasa da yurt dışına göç etme kararı aldım. Doktorum. Maddi manevi kendimi bu amaca odakladım şu anda ve bunun için çalışıyorum. Aklıma takılan, içimi kemiren en büyük şey, bunu tek başıma yaparken karşıma çıkacak zorluklar ve bunlarla nasıl baş edebileceğim. Tek başına böyle bir yola girip ülke değiştiren güzel kadınlar varsa tavsiyelerini dinlemek isterim. :)
BIr baskadir benim memleketim, burnumda tütüyor canim ülkem, bi gelsem topragini opucem falan da derseniz biraz arabesk sever bizim ülke
Ben Fransa'dayim. Gecen sene geldik.Beni en cok zorlayan buranin iklimi oldu. Insanlar cok kibar ama samimiyet kurmak zor. Ben cocugumun egitimi, gelecegi icin gelmek istedim. Pisman degilim cunku onun icin burdayum.Sizin de niye gitmek istediginizi az bucuk tahmin ediyorum. Dilerim her sey istediginiz gibi olur.
Artik turkler her yerde :) o kadar cok insan goc etti ki. Allah iyi insanlarla karsilastirsin. Gocmenim ama esim ve cocugumla goc ettim o nedenle yalniz goc etmek hakkinda fikrim yok. Facebookta gocmen kadinlar grubuna uye olup orada deneyimlerini sorabilirsiniz, daha verimli bir hedef kitli olabilir sorunuz icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?