- 15 Şubat 2013
- 25.618
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.271
- 798
Sen nasil anlasiyosun peki sokakta alisveriste falan? Turk var mi orda bi de?Evet her dili biliyo burdakiler kafa zehir. bi ingilizce yok.
Bana vize mi verirler allasen. Size serbest sen geliver :)
Bence bu şans en azindan bosluga dusmiyceksin
Merak ettim, özel bir sebebi yoksa tabi. Neden Fas?Fas ta :)
Hayvan prosesi zaman aliyor. Zamanlamayi cok iyi yapman lazim kuduz titrasyonun zamanini ayarlaman lazim mutlaka. Cipleri var di mi?Evcil hayvanlarım var, onlarla gideceğiz gidersek
1 yıla yaklaştı öğrendim biraz dillerini. Sohbet muhabbettede translate kullanıyorumSen nasil anlasiyosun peki sokakta alisveriste falan? Turk var mi orda bi de?
Arkadas edinebildin mi?1 yıla yaklaştı öğrendim biraz dillerini. Sohbet muhabbettede translate kullanıyorum
Hayvan prosesi zaman aliyor. Zamanlamayi cok iyi yapman lazim kuduz titrasyonun zamanini ayarlaman lazim mutlaka. Cipleri var di mi?
Kizim hep oyle olsaydim belki bana da zor gelmezdi. Ama hep cok kalabalik arkadas cevresi icinden, yakin dostluklardan sonra birden ne oluyo oluyosun. Bunalima girdim benŞimdiden hayırlı olsun.
İnsanın karakterine bağlı aslında sosyal yaşam.
accessdenied aksine ben çoğu şeyi tek başıma yapmayı severim
Sosyal kelebek olanlara çok gıpta ediyorum.
Yani barınma ve diğer temel ihtiyaçları hallettikten sonra beni zorlamazdı açıkçası.
Arkadaş bahsetmiş sosyal medyada gruplar varsa sizin gibi insanlar zorlandıkları konularla nasıl başa çıkmış sorsanız faydalı olabilir.
Kabinde gidemez mi? Kac kilo? Tek basina o yolu arabayla nasi gidicenVar var, hayvanları götürme aşamasını araştırdım baya. Köpeklerimden birisi engelli, uçağın kargo kısmına kafese bırakmam mümkün değil. Kara yolu ve feribotla gitme rotamızı bile çizdim, sadece sınavları geçmem gibi ufak bir detay kaldı ajdkfakfk
Eşimin iş arkadaşının hanımıyla gidip geliyorduk adamı işten çıkardılar. Eşimde kavga edip duruyordu zaten adamla bizde görülemez olduk. Evleri yakın olsa yine bi ihtimal görüşürdük ama çok uzak. Katındaki daireler hep boş. İnsanlar çok sıcak kanlı ama asansörde fazla kaynaşılmıyor :)Arkadas edinebildin mi?
Kabinde gidemez mi? Kac kilo? Tek basina o yolu arabayla nasi gidicen
Ben arabayla Izmir'e gideyim dedim. Ille de gidemen diye tutturdu kocam bxbxhxhYok 20 kg
3 gün sürüyor ya 2 gün bi şehirde dinlenme. Fransa’dan sonrası kolay, arabalı feribot var
Bence arkadaşlarında girmiştir bunalıma. Bu kadar komik olan arkadaşlarımla ayrı düşsem bende bunalıma girerdim...Kizim hep oyle olsaydim belki bana da zor gelmezdi. Ama hep cok kalabalik arkadas cevresi icinden, yakin dostluklardan sonra birden ne oluyo oluyosun. Bunalima girdim ben
Ben arabayla Izmir'e gideyim dedim. Ille de gidemen diye tutturdu kocam bxbxhxh
Peki nasil alistin? Nasil alistilar? Ne kadar zamandir yurtdisindasin sen?Benim baska ulkelerdeki arkadaslarimdan da gozlemledigim, en buyuk zorlugun yalnizlik oldugu yonunde (dedigim gibi, kendim de dahil). Bu konuda sikinti yasamam diyorsaniz pek sikinti yasayacaginizi sanmiyorum. Gayet donanimli bir insansiniz halledersiniz gerisini.
Şimdiden hayırlı olsun.
İnsanın karakterine bağlı aslında sosyal yaşam.
accessdenied aksine ben çoğu şeyi tek başıma yapmayı severim
Sosyal kelebek olanlara çok gıpta ediyorum.
Yani barınma ve diğer temel ihtiyaçları hallettikten sonra beni zorlamazdı açıkçası.
Arkadaş bahsetmiş sosyal medyada gruplar varsa sizin gibi insanlar zorlandıkları konularla nasıl başa çıkmış sorsanız faydalı olabilir.
Rica ederim.Teşekkürler :)
Şimdi bu mesajları okurken düşündüm, burada da doğru düzgün bir sosyal yaşamım yok zaten. Bir an önce evime gideyim derdinde olan bir tipim. Asosyallik bu sefer kazanacak
Ay hatirlatma. Efsane rezillik bcbcjjcjxjxhx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?