Ee doktor dövebiliyoruz artık önceden böyle miydi, diye röportajda çok rahat söyleyen insanlar var. Korkunuzu anlıyorum.Hem bir kadın hem de bir doktor olarak gerçekten yaşamak çok zor artık burada. İşimin başında tehdit edilip hiçbir şey olmamış gibi işe devam etmem bekleniyor. "Umarım tehditi gerçek değildir de gelip vurmaz" diye düşünerek nöbet tamamlıyorum. Yolda güvende hissetmiyorum, iş yerimde güvende hissetmiyorum. Çoğumuz benzer şeyleri hissediyoruzdur. Psikolojim kaldırmıyor artık, mesleğime aşık biriydim, meslek aşkımı da öldürdüler
Ee doktor dövebiliyoruz artık önceden böyle miydi, diye röportajda çok rahat söyleyen insanlar var. Korkunuzu anlıyorum.
Umarım gidersiniz.
Siz doktor olmuşsunuz.
Ve daha önemlisi kadınsınız her şeyi başarırsınız.
Kadınlar çok güçlüdür istediği her şeyi yapar,başarır ve yoluna devam eder
Orda illaki zorlanırsın. Aaa hiç bişey olmaz diyen yalan söyler.Herkese merhabalar,
Henüz belli bir tarihi olmasa da yurt dışına göç etme kararı aldım. Doktorum. Maddi manevi kendimi bu amaca odakladım şu anda ve bunun için çalışıyorum. Aklıma takılan, içimi kemiren en büyük şey, bunu tek başıma yaparken karşıma çıkacak zorluklar ve bunlarla nasıl baş edebileceğim. Tek başına böyle bir yola girip ülke değiştiren güzel kadınlar varsa tavsiyelerini dinlemek isterim. :)
Afrika pahali mi ?Orda illaki zorlanırsın. Aaa hiç bişey olmaz diyen yalan söyler.
Ama maddi olarak Türkiye'ye dönünce çok rahatlarsın.
Afrika'da bi çorabı zor alıyoruz. Ama Türkiye ye gidince fiyatına bakmadan alıcam :) neden almıyım ki buraya bakınca bedava
Kıtlık derecesinde pahalı. Üretim yok. Kral doları kontrol altında tutacam diye ülkeye dolarla alınan hiçbişeyi sokmuyor. Ona ragmen dolar uçuk. Bi otomobiller çok ucuz 60 bine sıfır araç varAfrika pahali mi ?
E uretim yok ithalatta yok. Napiyo la bunlar jxhxhxh saksi mi yiyolar?Kıtlık derecesinde pahalı. Üretim yok. Kral doları kontrol altında tutacam diye ülkeye dolarla alınan hiçbişeyi sokmuyor. Ona ragmen dolar uçuk. Bi otomobiller çok ucuz 60 bine sıfır araç var
Temel gıdalarla ne yaparsan pazardan ne alırsan onu yiyorsun.E uretim yok ithalatta yok. Napiyo la bunlar jxhxhxh saksi mi yiyolar?
Sen nerdesin ki?Temel gıdalarla ne yaparsan pazardan ne alırsan onu yiyorsun.
12 bin lira harcıyoz ama dolap bomboş. Zaten adım başı dilenci var. Yolda yürüyemiyorsun
Sen fransadaymışın yakınız kız :)
Fas ta :)Sen nerdesin ki?
Kiz yakinmisin arada bi gel de bi kahve icelim bcbcjcj orda Fransizca mi konusuyolar?Fas ta :)
Benim en zorlandigim konu yalnizlik. Yakin arkadas bulamiyorum.Herkese merhabalar,
Henüz belli bir tarihi olmasa da yurt dışına göç etme kararı aldım. Doktorum. Maddi manevi kendimi bu amaca odakladım şu anda ve bunun için çalışıyorum. Aklıma takılan, içimi kemiren en büyük şey, bunu tek başıma yaparken karşıma çıkacak zorluklar ve bunlarla nasıl baş edebileceğim. Tek başına böyle bir yola girip ülke değiştiren güzel kadınlar varsa tavsiyelerini dinlemek isterim. :)
Ay benim deBenim en zorlandigim konu yalnizlik. Yakin arkadas bulamiyorum.
Evet her dili biliyo burdakiler kafa zehir. bi ingilizce yok.Kiz yakinmisin arada bi gel de bi kahve icelim bcbcjcj orda Fransizca mi konusuyolar?
Açıkçası benim Türkiye’de de yakın arkadaşım yok, o konuda şanssızım biraz. Her şeyi yalnız yapmaya alışkın biriyimBenim en zorlandigim konu yalnizlik. Yakin arkadas bulamiyorum.
Evet, ben sınav sürecine başladım, uzun bir yol. Bir yandan cv’mi geliştirecek sertifikalar almaya çalışıyorum. Burada uzmanlığımı almama az kalmıştı ama o da gözümde değil artık.ingiltereye goc eden hekimlerin hem telegram hem whatsapp gruplari var oralara katilabilirsiniz .zaten arastirmissinizdir ama plap sinavlari uzun suruyor o sirada fikirleriniz daha da olgunlasie
Gelirim belki bigünEvet her dili biliyo burdakiler kafa zehir. bi ingilizce yok.
Bana vize mi verirler allasen. Size serbest sen geliver :)
Bence bu şans en azindan bosluga dusmiyceksinAçıkçası benim Türkiye’de de yakın arkadaşım yok, o konuda şanssızım biraz. Her şeyi yalnız yapmaya alışkın biriyim
Benim baska ulkelerdeki arkadaslarimdan da gozlemledigim, en buyuk zorlugun yalnizlik oldugu yonunde (dedigim gibi, kendim de dahil). Bu konuda sikinti yasamam diyorsaniz pek sikinti yasayacaginizi sanmiyorum. Gayet donanimli bir insansiniz halledersiniz gerisini.Açıkçası benim Türkiye’de de yakın arkadaşım yok, o konuda şanssızım biraz. Her şeyi yalnız yapmaya alışkın biriyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?