- 5 Aralık 2022
- 1.238
- 2.760
- 63
Alismadilar, alismadimPeki nasil alistin? Nasil alistilar? Ne kadar zamandir yurtdisindasin sen?
Çok komik ama napayımAy hatirlatma. Efsane rezillik bcbcjjcjxjxhx
Rica ederim.
Ben deneyimlerden hoşlanan biriyim. Gittiniz mi asla dönemezsiniz gibi bir durum yok. Oldu da döndünüz. İlla ki maddiyat anlamında götürüsü olur ama en azından denemiş olursunuz. İçinizde kalmaz.
Bence gidip kendi gözlerinizle görüp yaşamanızda fayda var.
Ben geldim geleli yanda ki komsular ve gittigim dil kursu haric kimseyle tanismadim. Dil kursuna gelenler ulkelerine geri dondu. Ben kaldim burda Leyla gibi bi basima. Bazi arkadaslar ya da ortamlar olsa belki bu kadar uzay bosluguna tek basina firlatilan maymun hissiyatindan cikicam ama o da yok bende.ncjcjxj Bi de herkes calisiyo. Bi ben calismiyorum sanirim bu ulkede.Alismadilar, alismadimbu konuda calismalarim surmektedir. daha gecen gun telefonda arkadasla bu konuda dertlestik. Ben 4 senedir buralardayim. 2 senesini korona mahvetti tabii. Tam geldigim zamanlara rastladi.
Tabii ki bazi tanidigim insanlar, bazi arkadaslar ya da girdigim ortamlar var ama burada yasayan YAKIN arkadas konusu sikinti. yas konusu da engel, mesguliyet de engel, gurbette olma olayi da engel.
Zaten yavuklum da yokböhüü
Yanlis anlasilmasin ama, elhamdülillah mutsuz değilim.
Ya sen?
Sen kac senedir oradasin? Aslinda calismiyorsan hobi kurslarina gidecek vaktin fln vardir.Ben geldim geleli yanda ki komsular ve gittigim dil kursu haric kimseyle tanismadim. Dil kursuna gelenler ulkelerine geri dondu. Ben kaldim burda Leyla gibi bi basima. Bazi arkadaslar ya da ortamlar olsa belki bu kadar uzay bosluguna tek basina firlatilan maymun hissiyatindan cikicam ama o da yok bende.ncjcjxj Bi de herkes calisiyo. Bi ben calismiyorum sanirim bu ulkede.
Neyse o konularda sikinti yasamazsin asla. Ben daha hala lan2 dk bi markete giricem nolur su arabayi surda yol kenarinda park etsem kafasindan cikamamis kurallari esnetmeye merakli Turk kafasindayim sanirim. Arabanin lastigi yaya gecidine degdi diye linc edicekti kadinin biri beni.Açıkçası maddiyat değil benim derdim. Hatta bu yol çok masraflı. Sadece dil sınavı için 600 dolar verdim, güncel kurla çarpınca ufak bir kriz geçiriyorsun
Kredi çektim diğer sınavların, kursların fiyatını karşılayabilmek için, baya borç harç içindeyim.
Can güvenliği, hak, adalet, eğitim, medeniyet… Derdim bunlar, gerçekten psikolojim harap oldu artık burada. Kendimi Türkiye’de devam edecek kadar güçlü bir psikolojiye sahip gibi hissetmiyorum
Gecen eylulde geldim ben. Hobi kursu iyi fikirmis. Bakayim ben buna. Sen calisiyo musun?Sen kac senedir oradasin? Aslinda calismiyorsan hobi kurslarina gidecek vaktin fln vardir.
Evet. Hem okuyup hem calisiyorum. Ondan pek zamanim kalmiyor acikcasi sosyallesme projelerime.Gecen eylulde geldim ben. Hobi kursu iyi fikirmis. Bakayim ben buna. Sen calisiyo musun?
Okul bitince donucek misin?Evet. Hem okuyup hem calisiyorum. Ondan pek zamanim kalmiyor acikcasi sosyallesme projelerime.
Bilmiyorum valla. Bi kac sene buralarda takilmayi istiyorum. Uzun vadeli planim yok. Suan amacim okulu bitirmek o kadar.Okul bitince donucek misin?
Ne tarafa geleceksiniz? Özel değilse aklınızda belirli bir şehir var mı? Ben 22 senedir İngiltere'deyim, guneybatida.
Neyse o konularda sikinti yasamazsin asla. Ben daha hala lan2 dk bi markete giricem nolur su arabayi surda yol kenarinda park etsem kafasindan cikamamis kurallari esnetmeye merakli Turk kafasindayim sanirim. Arabanin lastigi yaya gecidine degdi diye linc edicekti kadinin biri beni.
Yok valla cok kurallilar. Herkes birbirine cok saygili.Hayalimdeki hayat ahsjfks
Türkiye’de kurallara uyarak yaşamaya çalışan biri olmak çok zor. Trafikte bir kaos hakim, herkes serbest sıtayla takılıyor
Bu sebepten 37 yasimda almanyaya yerlestim. Once Dil okulu sonra master vs. Kolay diyemeyecegim ozellikle almancadan dolayi. ama sonucta degdi. Iyiki gelmisim diyorum. Kizim burada dogdu, liseye kadar en azindan iyi bir egitim alacagini dusunuyorum. tR de hicbirsey stabil degil, ne politikasi ne de ekonomiŞu anda çocuğum yok ama bu da bir etken tabii ki. İleride çocuğum olursa ona güzel bir gelecek verebilmek istiyorum ben de.
İngiltere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?