Tek başına yurt dışına gitmek

Afrikanın ülkeleri ile kıyaslarsak mükemmeldir ama Türkiye ile kıyaslarsam tırnagı olamaz.
Yemek kültürü benziyor sanıyorlar ama alakası yok.
Dondurmaya bile baharat katıyorlar.
Kuraklık olmasına ragmen ekip dikmekten hiç vazgeçmiyolar bunu takdir ediyorum.
Bizim verimli arazimiz varda noluyo ki

Tekrar teşekkürler. Türkiye'den de giden doktor sayısı artıyor sürekli.
Şu anda Türkiye'de halk o kadar bilgili ki onların kibriyle baş ederek bu konuda kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. Hastaların çoğu tıbbı benden iyi biliyor, alanımı benden iyi biliyor, ne yapmam gerektiğini, hangi kan değerine bakmam gerektiğini, hangi ilacı yazmam gerektiğini bana öğretiyorlar sağ olsunlar. İngiltere'de bu kadar bilgili bir halk olacağını sanmıyorum

Sizin adınıza öyle sevindim ve size öyle imrendim ki ben gidemem ne yazık ki hem mesleğim uygun değil hemde dilim yok ama çocuklarım için çok isterdim.Bence çok güzel günler sizi bekliyor kendinize güvenin hersey çok güzel olacak.cok imrendim cooook

Çok teşekkür ederim, umarım karşınıza güzel fırsatlar çıkar gitmek için

Ben de son zamanlarda çok düşünmeye başladım hep gezmeye giderim yerleşme fikri son aylarda baya arttı.
Şimdi deli gibi araştırıyorum gitmeye meyilliyiz , tek başıma olsam da giderdim ben biraz bireyselliği seviyorum girişimciyim dilim de çok yok kaç ülkeye dilsiz gittim orda anlaşıyorum ister istemez gidin hiç durmayın

Uzman doktor musunuz? Gp ler oldukça rahat çalışıyor, her şekilde daha az hasta bakarsınız diye düşünüyorum. Bence mutsuz olmazsınız İngiltere'de.

Uzman olmama 6 ay kaldı ama İngiltere uzmanlığı direkt kabul etmiyor zaten, burada uzmanlığı bitirip bitirmeme konusunda kararsızım. Ben denkliği aldıktan sonra herhangi bir bölümde iş bularak gidip orada asistanlık sınavına girip kendi bölümümde asistanlığa devam etmeyi planlıyorum. Gp olmayı pek istemiyorum açıkçası.

Valla ben neden şimdiye kadar beklediğimi düşünüyorum. 10 senedir vardı aklımın köşesinde, keşke bu kadar beklemeseydim.

Evlen sende yalnız olmazsın dağ gibi adam olur arkanda memletinde kalırsın.
Herkes göc ediyor nolucak memleketin durumu .
Türkiye de herşeyi ithal etmeye başladi artık doktor hemşire de ithal ederler öylece .

Türkiye de herşeyi ithal etmeye başladi artık doktor hemşire de ithal ederler öylece .
Kadinin derdi evlenmek degil ki. Ben de cok uzuluyorum doktorlarin gitmesine ama sebeplerini de anliyorum. Ben olsam ben de durmam hakarete ugradigim, can guvenligjmin olmadigi, meslegime emegime saygi duyulmayan bi yerde.

Konu sahibesi dağ gibi doktor zaten kimseye yaslanmaya ihtiyacı yok.

Bu konuya üzüldüm açıkçası. Tabi hayallerinizin peşinden gitmeniz güzel ama ülkem adına üzüldüm. Maalesef hükumetin yanlış politikaları sonucu okumuş iş gücümüz bırakıp gidiyor. Kendi psikiyatristim de ingiltereye gidiyor, çok alışmıştım kendisine. Doktorları tutmak için bir maaş artırımı yaptı hükumet ama işe yaramadı insanların isteği başka çünkü bunu göremedi. Doktorların gittiğini biliyordum da son zamanlarda öğretmenlerin de gitmeye başladığını duydum. Doktor ve öğretmenler giderse bizler ne yapacağız? Hastaneye gidiyorum suriyeli veya afgan doktor isimleri. Açıkçası eğitimlerinin iyi olduğunu düşünmüyorum. Kendi doktorlarımız öğretmenlerimiz gidiyor bize de afgani suriyelisi gelir artık ülkeyi yönetenlerin artık aklını başına alması gerekiyor.
Bize de belcikadaki yakınımız buraya gelin diyor. Eşim dünden razı ama ben cesaret edemiyorum. Aslında cesaret etmek lazım en azından çocuğum suriyeli bir öğretmen ve öğrencilerle aynı sınıfta olacağına avrupada eğitim almış olur

10 yaşındaki oplum her gün göç fikriyle geliyor ona biz gidemeyiz ama sen gidebilirsin diyorum. 2 çocukla dil de bilmiyorum işim de alakasız gidemem. Ama siz hiçbir şey kaybetmezsiniz. İsterseniz dönersiniz kaldığınız yerden devam ama bence halledersiniz ve çok mutlu olursunuz İngiltere de

ABDdeyim, Ingiltere'ye goc aklimin hep bi kenarindadir benim de :)
Dilinizi iyice ilerletip gidin, cok da guzel olur bence harika bi mesleginiz var, Ingiltere'de basaracaginiza ve mutlu olacaginiza inaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…