- 24 Aralık 2015
- 541
- 192
- 103
- Konu Sahibi umutlu2525
-
Merhabalar herkese ...
Kardeşler , ablalar yardım görüşlerinize ihtiyacım var.. Özellikle evli olan çocuğu olanlar yaparsa sevinirim .
Uzun oldu hakkınızı helal edin
Diğer kızı aile sebebiyle yarıyolda bırakmış. Seni de bırakırsa?
Tek korkum bu zaten
Yine bi iki ucu şeyli değnek konusu. Çıldırıyorum böyle ailelere. Zannedersin seveceğin, güveneceğin birini bulmak çok kolay. Onu buluyorsun neymiş "bizi iygin diğil"
Ailenin yetiştirme tarzı ne olursa olsun iş erkek arkadaşınızda bitiyor. Önünüzde olumsuz bir örnek var. Diğer kızla da üç sene görüşmüş ama evlilik yoluna girememişler.
Sana da yapmış aynısını. Şu anda kararlı konuşuyor ama insan ailesine tamamen sırtını dönemez ki. Ne olursa olsun özler, arar, yanında ister. Tamamen göz yumacaklar mı yoksa evlenseniz dahi sürekli imalar, laf sokmalar, gelip gitmemeler, dolduruşlar mı olacak?
Peki ailesi neden ilişkinizi bilmiyor şu an, neden kız bulduk dendiğinde "biz umutluyla birlikteyiz" diyemiyor?
Çok olumlu gelmedi bana. Çocuğunuz olacak, hastalık olacak, vefatlar olacak. Bence ailesiyle konuşmasını isteyin. 29 yaşında adam yahu, nasıl gizler sevgilisini ya da evlenmek istediği insanı nasıl seçemez?
Hem evli hemde çocuğum olduğu için cevap veriyorum. Karasevdaya tutulmadıysan eğer ayrıl.
ağla ama evlenirsen şimdiye göre daha fazla ağlayacaksın seni uyarıyoruz. Demediniz deme. Aşkından ölmüyorsan bırak. Gerçekler acıdır ve acıtır. Ama evlenirsen ya da diretirsen canın daha çok yanacakKızlar bunları okuyunca bile gözyaşları içinde okuyorumbirde şuan işteyim neden insanlar bu kadar acımasız neden bi anne baba evladının mutluluğunu istemezki benim aklım mantığım almıyor bunu onun doğum gününe az kaldı süpriz yapacağım ona ve ogün bir karar vermesini istiycem ya adım atacak yada bitecek kafam şuan bu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?