- 13 Nisan 2007
- 33.658
- 102.570
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi umutlu2525
-
Bence erkek arkadaşın şu an sana çok büyük kötülük yapıyor bile isteye hem de.
Ailesinin seni onaylamayacağını bile bile seninle flört etmesi çok yanlış çok.
Evlenmesin,temizlik şirketlerinden bir hanım bulsun.
Ev geçindireceği parayla o hanımın maaşını ödesin!
Yine bi iki ucu şeyli değnek konusu. Çıldırıyorum böyle ailelere. Zannedersin seveceğin, güveneceğin birini bulmak çok kolay. Onu buluyorsun neymiş "bizi iygin diğil"
Ailenin yetiştirme tarzı ne olursa olsun iş erkek arkadaşınızda bitiyor. Önünüzde olumsuz bir örnek var. Diğer kızla da üç sene görüşmüş ama evlilik yoluna girememişler.
Sana da yapmış aynısını. Şu anda kararlı konuşuyor ama insan ailesine tamamen sırtını dönemez ki. Ne olursa olsun özler, arar, yanında ister. Tamamen göz yumacaklar mı yoksa evlenseniz dahi sürekli imalar, laf sokmalar, gelip gitmemeler, dolduruşlar mı olacak?
Peki ailesi neden ilişkinizi bilmiyor şu an, neden kız bulduk dendiğinde "biz umutluyla birlikteyiz" diyemiyor?
Çok olumlu gelmedi bana. Çocuğunuz olacak, hastalık olacak, vefatlar olacak. Bence ailesiyle konuşmasını isteyin. 29 yaşında adam yahu, nasıl gizler sevgilisini ya da evlenmek istediği insanı nasıl seçemez?
Bi erkek için değmz cnm dünya da tek kalsa evlenme
Eğerle meğer evlenmiş keşke diye çocukları olmuş sende bu şkilde düşünürsen 1 ileri 2 geri gidersinçok zorlanıyorum Keşke diyorum keşke bu iş olmuycaksa güzellikle aniden bişe olsa ben acı çekmeden bitse gitse
Aynen katılıyorum sonra benim ailemi biliyorsun alttan al, onlar cahil ,yaşlı azcik saygılı ol,onlara kendini sevdir,ara sor demeye başlar....evlenene kadar ailesini kötüler evlendiğinde ilk sıkıntıda onları dinlemeliydim diye konuşmaya başlar. yol yakınken ayrılman gerekli kesin ve net. olur yanı yok. evlilikte aileler çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?