tek bir soru lütfen yardım

sen ne dersen de, bu tarz adamlar anasının babasının sozunden cıkmazlar ve ömurlerı sevmedıklerı ınsanlarla evlenıp cocuk yaparak gecer...
yol yakınken ayrıl derım sana....

sen ne dersen de, bu tarz adamlar anasının babasının sozunden cıkmazlar ve ömurlerı sevmedıklerı ınsanlarla evlenıp cocuk yaparak gecer...
yol yakınken ayrıl derım sana....
sevmedikleri insanlarla evlendikleri için eşlerini aldatırlar

Evlende ailesi senim bir posanı çıkartsın. Sürekli 7/24 hizmet bekleyecekler üstünede psikolojik şiddet görürsün .. kızım adam mı kalmadı memlekette??

Senin ailen ne diyor bu duruma ? Ondan hiç bahsetmemişsin

Bütün yorumlar ayrılmana yönelik tavsiyede bulunuyor ki bence de doğru olan bu gibi görünüyor. 2.5 yıllık ilişkiniz var, 3 yıllık ilişkisini bitirmiş ailesi istemedi diye, sizden de ayrılmış bir kere, hiç güven verici gelmedi bana. Kaldı ki erkekler ne hikmetse evlenmeden ailelerinden uzaklaşmak ister, ama evlendikten sonra işte onlar yaşlı, cahil sen saygılı ol anlayışlı ol alttan al lafları başlar. Buradaki konulara bir göz gezdirin, çok örneği var. Aile bu, atsan atılmaz, satsan satılmaz, sırtını dönemez yani. Hem sizin sevgiliniz de mülayim sessiz biriymiş ailesine karşı, gerçekten sizin için mücadele edeceğine inanıyor musunuz, bugün ederse yarın da etmeye devam edecek mi?
Evlilik için sevgiden fazlası gerekli, yoksa o sevgi de uçup gidiyor zamanla, insanlar eşlerinden nefret bile etmeye başlayabiliyor.

İstediğin kadar uzakta otur bir telefonla bile huzurunuz bozulur ama iş erkek arkadaşında bitiyor eğer seni ezdirmezse sonuna kadar hakkını savunursa karışamazlar.Annem kayınvalidesi ile sadece 6 ay oturmuş aynı mahallede sadece 6 ay dayanmış sürekli hizmet beklemeler evde başka çocuklarda var tabi ama annem yapacak bütün işi gücü,yemeği vs babam bu duruma müsade etmemiş tabi sonra farklı yere taşınmışlar çok şükür mutluyuz ve mesafeliyiz akrabalarla iş eşinde biter.

Bu adamın kişiliği yeterince oturmuş olsaydı ailesi ona karısamazdı saygı duyardı. Bunlar istediği gibi at koşturuyor onu begenmedik sunu begenmedik bu ne böyle patates mi seciyolar. Canm ben burda tek sorunu ailesinin seni istememesi olarak görmüyorum ASIL büyük sorun senin sevgilinin yetersizliği kendine yetemiyor dmeek ki ailesi herşeyine karısıyor. Evlenseniz sana bişey dediklerinde bu cocuk sana sahip cıkablir mi . ben böyle gücsüz erkeklerden hiç hoslanmam

Ister dağ gibi olsun ailesini karşısına alsın , evlendikten sonra kum tepesine döner erkekler.
Sizi kabul etmeyen bir aile ile asla mutlu olamazsınız. Evet aile evlendiğin erkekten çok daha önemli.

Senin ailen ne diyor bu duruma ? Ondan hiç bahsetmemişsin

Benim ailem bu kadar detaylı bilmiyor durumları. Mesela bizi ayırdıklarını beni istemediklerini bilmiyor. Sadece ailesinin düzgün bir kişilikte olmadığını ailesi yüzünden evle kavgalı diye 1 seneye yakın evine gitmedi kendi dükkanında yattı geceleri sırf babası yüzünden bunu biliyorlar . Sadece bu yüzden bile annem olmaz arkasında duran bir ailesi yok diyormuş beni üzmemek için yüzüme karşı demedi .. Babam hele hiç bir şey bilmiyor.. Annem sadece memleketiini söylemiş olmaz bu iş o memlekettten adam çıkmaz demiş.. Erkek arkadaşım yine benim arkamda sapa sağlam dursa adam gibi dimdik olsa benim ailem bize sonuna kadar destek olur düğünüzü yapar ev verir... Ama bunu hak edecek insan yok karşımda

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bu ayın sonunda onun doğum günü ve ben ona süpriz hazırlıyorum . Allah nasip ederse ogün bol bol vaktimiz olcak sabahtan akşama kadar ve ben o gün bu konuyu halledecem ..herşeyi konuşacağım o gün ya bitecek ya da artık bi adım atacakk çıkacak annemin karşısına konuşacak

canım hakkında hayırlısı olsun ama sonu pekte ıyı değil gibi gözüküyor.Ailesi bi kere cok baskın bırde senı ıstemıyorlar dıyosun ayrıca ayırmak ıcın elinden gelenı yapmıs ıftıra atmıslar diyosun . bence ayrıl suanki halinız bıle cok sıkıntılı

Kaç kaç kaç, arkana bile bakmadan kaç kardeşim. Kardeşim diyorum, yaşınız benden küçük, tam kardeşimle aynı yaştasınız. Bir kere 28-29 yaşında adam ailesinin gazıyla sizi yüzüstü bırakmış. Ailesine karşı gelemeyen mülayim bi yapısı olduğunu siz de söylüyosunuz. İlerde aynı şeyi yaşamayacağınızın garantisi yok. Üstelik sizi istemedikleri için ev kurma düğün vs gibi konularda destek olmayacaklar. Adamın zaten borcu varmış. Bir sürü sıkıntı ve tantananın yamında maddi sıkıntınız da olacak. Çok gençsin 3 ay ağlar acı çekersin, sonra kendi hayatına bakarsın. O ilk sevgilisini düşün mesela, ondan bile ayırmışlar, sizi mi ayıramıycaklar?
Sakın kardeşim sakın, evlilik iki kişiyle olmuyo. Üzücü ama ailesiyle de evleniyosun adamın. Bu aile senin ömrünü yer. Bak burda hergün kocamın ailesi, kv eziyeti konular okuyoruz. Sen ailenden vazgeçebilir misin? Sevgilin de vazgeçmeyecek. Yol yakınken kurtar kendini, telefonunu değiştir, adamı engelle. Kendi yolunu çiz. Abla tavsiyesi.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için.. Şu yazdıklarınızda sonuna haklısınız abla ama olmuyor hani demesi o kadar kolayki bende bi arkadaşımın başına gelse aynı şeyleri söylerim Çok çok çok zor abla hem ilk defa birini bu kadar sevip aileme kadar anlattım.. Birde şimdi 2,5 senemi verdim aileden herkez evlencez gözüyle bakıyor herkez bana ne zaman diye soruyor az çok bilirsiniz sizde şimdi herkeze ayrı ayrı anlat hepsi ayrı ayrı canını yaksın.. Yine yemeden içmeden kesil 3 ay 4 ay kendine geleme ruh gibi ölü gibi yaşa aynılarını yaşadım çünkü. Şimdi diyceksiniz ilerde daha kötü durumlarla karşılaşma ihtimalin yüzde doksan farkındayım çıkmazdayım... Hayattan zevk alamıyorum... Abla peki bunu karşıma alıp konuşsam bunları göze alamıyorsa bana daha fazla çektirmemesi gerektiğini vs vs vs işte herşeyi konuşsam ortak bi çözüme varamazsak zaten ben bitirmeyi düşünüyorum.. Bu konuşmayı da mı yapmama gerek yok sizce

keşke canım keşke bitirebilsem de bende çekmesem daha fazla

Canım benim, ne diyebilirim bilmiyorum ki. Ama görünen köy kılavuz istemiyor. Tabi ki konuş sevgilinle, herşeyi endişelerini sıkıntılarını anlat. Ama o ben seni koruyamam demeyecektir ki. Hallederiz bi yolunu buluruz ben seni seviyorum diyecektir. Sen bütün ailene çevrene duyurmuşsun, onların baskısı var üzerinde. Herkes öğrendi diye bile bile kendini ateşe atmak zorunda değilsin. Soranlara nasip değilmiş olmadı der geçersin. Bak o ilk kızı da ayırmışlar hem de istemeye gittikleri halde. Sizi de ayırmışlar, bana iftira attılar diyosun. Bu adamla evlenmek o aileyle hayatının sonuna kadar bi bağının olması demek. Evlenip bir evin girince rahatlarız diye düşünüyosun muhtemelen, ama o zaman çatkapı habersiz gelmeler seni küçümsemeler hatta allah korusun o zaman iftira atmalar olursa ne yapacaksın?
Kaynının evliliği nasıl? Hani o da istemedikleri bi kızla evlenmiş ya, onlar mutlu huzurlu mu? Bilgin var mı? Ben senin yerinde olsam o kızla da bi görüşürüm, ailenin tavrını öğrenmek için. Acaba ona sıkıntı veriyolar mı?

İyi de adam sana "evet evlenince aileme seni hep ezdirecem,seni hiç mutlu etmeyeceğiz,ona göre hazırlıklı ol" mu diyecek yani?

29 yaşında kocaman adam sevgisine sahip çıkamayıp ödlek ödlek gelip size, ailem bana kız bulmuş, borcum var elimi kolumu o bağlıyor gibi bla bla konuşuyorsa o adamı sevmeyin lütfen. velev ki kaza bela evlendiniz, ondan sonrada ailemin istediği gibi biri olmazsan babanın evine gidersin diye size dayılanır yani, net bu.
siz aileler de duymadan ayrılıp yolunuza bakın.

Yanlış yoldasın
Hala kolay değil, 2,5 yılım falan diyorsun mesajlarında
Ben 10 yıllık adamı bitirdim, hep geçtik bu yollardan
Kendini ateşe atma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…