Tek bir soru..

Çok çok geçmiş olsun. Benim durumum da benzer hastahaneler, eve gelen ambulanslar. Söz konusu aile ve sağlık olunca çaresiz kalıyor insan. Benim mutluluk formülüm de gezmek ya da hiç yapamazsam kafeye gidip bir çay içmek. Bu siralar onu da yapamadim nedense ondandır bu sıkılmam belki de. Yazınızı çok beğendim tekrar tekrar geçmiş olsun

Yorumunuzu o kadar icten yazmissiniz ki etkilendim ve cok begendim.
Fakat sunu da yazmak istedim guzel olup sevilmeyen zengin olup gercek dostu olmayanlarin ne sucu var demek de istedim..
Bazen suçlular bazen suçsuz.
Bazen güzelliğine güvenip karakterini zayıf tutanlar oluyor. Hani bir laf vardır yüzü güzele bir günde doyarsında huyu güzele bir ömür doyamazsın. Bazen gerçekten huyuda kendide güzel oluyor ama insan oğlu genelde şekilci malesef. Zengin desen sana bir büyük ali ağaoğlu. Kendisi bilmiyormu acaba o küstahlık ve o tipe,yaşa rağmen o gencecik güzel kızlar sokakta kendilerine baksa tacizci diye polisi ararlar. Ama para ışte. Yaptığı tüm zina basın tarafından pofpoflanarak anlatılıyor. Parası varken mutlu olabileceklerden bu adam.

Kesinlikle memurluk gibi garantim işim olması gerekiyor. Ayni yazdığınız gibiyim o birey bebek ve ben onun annesiyim. Korumam lazım her an gözümün önünde olması lazım ya bir şey olur da kaçırırsam diye. Bu beni çok yordu. Şimdilik derslerin başına oturabiliyorum ama 4 5 sene sonra onu da yapamıycam gibi

Elimden geldiği kadar tevekkul etmeye çalışıyorum ama dediğiniz gibi noksan kalabiliyorum insanım sonuçta. Haklısınız

Bende bir problem yok. Ailemden birinin ciddi bir sağlık problemi var doğuştan. Bakıma muhtaç. Genetik değil

Evet simdiden atanman lazim ins cok çalış

aileden birinin saglik sorunu var ve bakimi ile siz ilgileniyorsaniz,
yapacaginiz sey oncelikle kabullenmek,
hem onun hastaligini, hem kendinizin saglikli bir birey oldugunuzu.
ona sevginizi ve ayirabildiginiz zamaninizi vereceksiniz,
ancak diger zamanlarda yardim kabul edeceksiniz.
Kendinize zaman ayiracaksiniz.
Bakin o benim cocugum gibi yazmissiniz.
Annelere de bunu soyluyorum hep,
biraz cocugunuzdan ayri kalin, ve sizi mutlu edecek seyler yapin, cunku mutlu anne mutlu cocuk demektir.
Sizin durumunuzda da siz sagliginizi ve psikolojinizi ne kadar pozitifte tutarsaniz inanin hasta yakininiza bu daha iyi gelecektir.

O yuzden yardim bulabildiginizde tatile gitmekten, arkadaslarla takilip sosyallesmekten, arda tek basina planlar yapmaktan vazgecmeyin.

Teşekkürler. Ben bu hastalıkta şanslı olan kısımındanım.
Kardeşinizin durumu tam anlamıyla stabil olmadan yola çıkmayın. Benim kuzenime şant takıldı doğuda bir ilde yaşıyor. Uçağa binemeyeceği için otobüsle gelmeyi denediler 1 saat sonra inip geri döndüler. Aman dikkat yani.
Benim kuzenin başına geldiğinde gözleri kaydı ve kör oldu sonra ikiside sonra açıldı.

Rabbim şifa versin.ve cok sabır.burnu tıkandığında bıle uyku uyuyamıyoruzkı sizınkı daha buyuk ımtıhan..Rabbim yaşatmasın bıdaha

Kendi guzel ici guzel zengin olup kendini bilen zengin yalnizlar da var hayatta sans olucak gerisi bos galiba siz kotu ornekleri vermissiniz haklisiniz Tesekkurler.

Söylediğinizde size üzgünce bakan kişilerin yaşı genelde küçüktür.
Bu sorunuza çok itibar ettiğim bir uzman şöyle söyledi: değiştiremeyeceğimiz şeyleri kabul edelim.
Savaşmayı bırakırsanız sürekli aklınızı meşgul etmez belki. Sorununuz bir köşede dururken siz, size verilen diğer imkanlarla hayatı en iyi şekilde yaşamaya çalışın.
Dünyada neler oluyor, savaş, saldırı, zulüm. Bunları kim tercih eder?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…