- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.508
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Doğuştan olduğu için alıştım ama yaş ilerledikce ömür gittikçe sanki daha zor geliyor bazı gerçekler daha da yüze vuruyorbaska caren yoksa yasarsin omur boyu... alisirsin zamanla...
asla geçmeyecek(örneğin sağlık, aile, doğuştan olan şeyler) gibi bir durumla nasıl baş ettiniz?
Anlayamadımki derdinizin ne olduğunu
bedeninde mi...Doğuştan olduğu için alıştım ama yaş ilerledikce ömür gittikçe sanki daha zor geliyor bazı gerçekler daha da yüze vuruyor
Hayır benimle ilgili değil. aile ile ilgili diyelim sağlık problemibedeninde mi...
anladim canim... bazi seyler istedigimiz gibi olmaz bazen. yada zor seylerle yasamak zorunda kaliriz... umarim birgun gecer... allah yardimcinz olsunHayır benimle ilgili değil. aile ile ilgili diyelim sağlık problemi
Allah razı olsun duanız ilaç gibi geldi tek bir cümle yeter:)anladim canim... bazi seyler istedigimiz gibi olmaz bazen. yada zor seylerle yasamak zorunda kaliriz... umarim birgun gecer... allah yardimcinz olsun
Şöyle ki bu durumun çaresi olsaydı ben tabi ki fikrinizi de isterdim yapmadığım şey değil buraya çok konu açtım nasılsa. Ömürlük ve geçmeyecek bir şey nasıl başa çıkabilirim derdim buNe söylesek havada kalacak.
Sorununu söylemeyince nasıl çare üreteceğiz.
Genel olarak konuşulacak.
Derdinle yaşamayı öğreneceksin.Başka denecek birşey yok.
sagol canim benim... insallah daha guzel olur hersey... rabbim tez vakitte versin dermanini insallahAllah razı olsun duanız ilaç gibi geldi tek bir cümle yeter:)
Derdimiz çok benziyormuş. Bununla yaşamayı öğrendim sonuçta kendimi bildim bileli var ama gün geçtikçe daha da zorlaşıyor sanki. Kadere imanım ayakta tutuyor beniKardeşimin bir gözü aniden görmedi. MS şüphesi vardı ama sonuçlar temizdi. Yine de kortizon tedavisi aldı bir süre ve iki yıl bir şekilde geçti. O göz yüzde 40 görüyor. Böyle olunca nişanlısı ayrıldı. Geçen ay diğer gözü daha beter şekilde kapandı. Yine aynı olaydan kaynaklandığını düşündük. Dünyamız yıkıldı. Tüm sonuçlar temizdi. Nedeni yok çaresi yok derken bel sıvısı yüksekliğinden kaynaklandığını beynin yalancı tümör algıladığını öğrendik. Ya beyne şant takılacak ya da ilaç tedavisi ile düzelecek dendi. İlaç ile göz biraz açıldı. Şimdi diyoruz ki varsın diğer göz yüzde 40 görsün. Diğer göze ne olduğu hala tam bilinmiyor.
Hayatının kıymetini bilmelisin. Seninle mezara gelecek şeylerle yaşamaya öğrenmelisin.
İş hayatını aşk hayatını etkileyen şeyler ise insan ister istemez üzülüyor. Şu an kardeşim işini yapamıyor ona bir çare bulunacak. Ama hayatında öyle biri var ki ummadığımız güzellikte başarılı bir üst düzey çalışan.Derdimiz çok benziyormuş. Bununla yaşamayı öğrendim sonuçta kendimi bildim bileli var ama gün geçtikçe daha da zorlaşıyor sanki. Kadere imanım ayakta tutuyor beni
En güzel şeyler kardeşiniz için olsun çok geçmiş olsunİş hayatını aşk hayatını etkileyen şeyler ise insan ister istemez üzülüyor. Şu an kardeşim işini yapamıyor ona bir çare bulunacak. Ama hayatında öyle biri var ki ummadığımız güzellikte başarılı bir üst düzey çalışan.
Ben inançlı biri değilim ama sizi anlıyorum. Bir şeye tutunmak lazım bu sizin için dua ise dualar sizinle olsun, bu mutluluğu yakalamaksa mutluluk sizinle olsun.
Derdinizi daha açık yazarsanız dertleşeceğiniz daha çok kişi bulabilirsiniz. Çekinecek birşey yok bazı ayrıntıları atlayın isterseniz.
Son cümleniz en çok korktuğum şey bedensel olarak çıkıyor çünkü şimdiden. Öyle de yaşayacağım böyle de çok haklısınızCanim dert etsende yaşıyorsun.dert etmesende yaşıyorsun fark nedir dersen birinde berbat cekilmez bi yasayisla diğerinde ise güçlü hayatini duzene koymuş şekilde.herkesin derdi var.bardagi dolu tarafından görmeye çalış eger yasiyorsak dertlerimizle beraber bari kafaya takarak degilde duzgunce yasayalim ama degil mi.daha cok gencsin farkinda degilsin ama ilerde kafana taktiğin tum sorunlae hastalik olur cikar sende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?