Çok teşekkür ederimBir çok kişi öyle yapıyor . Önemli olan kontrol eden biri olması . Tatilin tadını çıkarın
Aslında inanın alacaktım ama arkadaşlarım ne gerek var abartma falan dediler ben de fazla mı abartıyorum diye düşünüp vazgeçtim ama aşırı pişman oldumKontrol eden biri varsa sorun olmaz. Ama kamera almanızı öneririm. Böyle durumlarda ara ara açıp bakarsınız, içiniz rahat eder.
Yavru köpeğimi evde yalnız bırakıp konsere gittiğimde, konser başlamadan "bakayım napıyor eşek" diye kamerayı açtığımda, sehpaya uzanıp bardak altlığını çalıp kemirmesini an be an izlemem çaresizliği....Uygun fiyatlı bir kamera alabilirsiniz. O kameralar bazen üç harfli marketlere de geliyor indirimli olarak. Ben evde olmadığım her an açıyorum, eve gelince kapatıyorum. Çoğu hareket sensörlü ve kamera bir hareket algıladığında telefonunuza bildirim geliyor, açıp izleyebiliyorsunuz hareket anını. İçiniz çok rahat eder. Aklınızda bulunsun.
Yaaa minnağın canı oyun istemiş demek kiYavru köpeğimi evde yalnız bırakıp konsere gittiğimde, konser başlamadan "bakayım napıyor eşek" diye kamerayı açtığımda, sehpaya uzanıp bardak altlığını çalıp kemirmesini an be an izlemem çaresizliği....
Bir sepet oyuncağı var itoğlunun, benim gariban bardak altlığımdan ne istiyorYaaa minnağın canı oyun istemiş demek kiben de kameradan kedime seslendiğimde pıt pıt kameranın yanına geliyor. Eriyorum o gelişe.
Küçük bir önerim daha olacak. Eminim ki arkadaşlarınız çok iyi niyetlidir ama evcil dostunuz konusunda sadece evinde hayvan besleyen arkadaşlarınızın tavsiyelerini dikkate alın çünkü hayvan beslemeyenler bu konudaki kaygılarımızı anlayamıyorlar.Aslında inanın alacaktım ama arkadaşlarım ne gerek var abartma falan dediler ben de fazla mı abartıyorum diye düşünüp vazgeçtim ama aşırı pişman oldum
Neyse ki ev eşyalarımız, perdelerimiz, tüllerimiz, koltuklarımız evlatlarımızdan kıymetli değilBir sepet oyuncağı var itoğlunun, benim gariban bardak altlığımdan ne istiyor
Eve dönene kadar bakmadım tekrar, kimbilir daha neler ziyan oldu diye.
Şaka bir yana yavru köpeğin getirisi bu tabii ki, eşyası kıymetli olana göre değil evde yavru köpek büyütmek. Canı sağolsun onun.
Eşya alınır, yeter ki onlar sağlıklı olsun. Hepsi çok güzel, mutlu, sağlıklı, bizimle yaşasınlar inşallahNeyse ki ev eşyalarımız, perdelerimiz, tüllerimiz, koltuklarımız evlatlarımızdan kıymetli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?